OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  07.08.2024 06:00:00

100 milionů jen pro vás. Nové limity myslí na všechny potřeby klientů (Slavia)

Slavia pojišťovna nabízí stomilionový limit pojištění léčebných výloh, které tvoří základ každého cestovního pojištění. Vyšší limity přináší cestovatelům již od letošní zimy větší jistotu na cestách, ať už se vydají na dovolenou do sousedních zemí nebo na dalekou cestu za oceán. Současných pět variant pojistných limitů také umožňuje větší možnost volby: minimum začíná na 3,5 milionech . Přednastavené balíčky si pak každý klient upraví na míru.

„Klientům chceme vycházet vstříc v rámci jejich potřeb a reálných rizik hrozícího nebezpečí,“ říká ředitel alternativní distribuce Slavia pojišťovny Ladislav Bělina. Lidé si mohou namodelovat svou ideální variantu pojištění podle toho, jak, kam a z jakého důvodu cestují. Pojišťovna nabízí dva základní balíčky podle druhu dopravy. Kdo cestuje autobusem, letadlem nebo vlakem, zvolí si variantu odpovídající rizikům daného transportu – například pojištění zpoždění nebo ztráty zavazadel.

Ztráta či opoždění zavazadel se na počátku letních prázdnin stala v Česku velkým tématem. Pokud dojde k problémům, Slavia pojišťovna vás na holičkách nenechá. „Klientům v turistických destinacích uhradíme nezbytně nutné náklady, vynaložené na nákup nejnutnějšího vybavení. Jde se o oblečení, mj. třeba plavky, obuv, nebo kosmetiku typu opalovacích krémů,“ uvádí Bělina.

Pokud se neopozdí jen zavazadla, ale celé letadlo, dostávají klienti finanční náhradu za zpoždění letu ve výši 200 za každou hodinu nad prvních 5 zameškaných hodin. Případně mohou využít služeb Letecké asistence, která pomůže s uplatněním nároku a vymáháním odškodnění po letecké společnosti.

Slavia pojišťovna spolupracuje se všemi českými srovnávači pojištění, kde díky své široké nabídce zaujímá přední místa. Uvedením nové výše limitů potvrdila svou pevnou pozici na trhu cestovního pojištění. V rámci sofistikované cenotvorby do sazeb zahrnuje pouze takové parametry, které na jedné straně myslí na všechna důležitá rizika, ale na druhé straně jsou šetrné vůči rozpočtu těch, kteří se do zahraničí chystají vycestovat.

oPojištění.cz
informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688