Velvyslanectví USA (cz.usembassy.gov)
Ze světa  |  21.10.2023 12:34:00

Představení pěti amerických destinací v rámci U.S. Destination Showcase

Ambassador Sabet at U.S. Destination Showcase
Ambassador Sabet at U.S. Destination Showcase

Dne 11. října 2023 uspořádalo obchodní oddělení Velvyslanectví USA v Praze druhý ročník přehlídky amerických destinací U.S. Destination Showcase. Prezentace představila pět amerických destinací, které mají zájem se představit českým turistům. Obchodní oddělení Velvyslanectví USA spojilo síly s VisitUSA Committee České republiky a se svými globálními partnery včetně BrandUSA, aby upozornilo na širokou škálu zážitků, které nabízí cestování do Spojených států. A kam se v USA vydat? Zkuste Fairbanks, Alaska; Orlando, Florida; stát Severní Karolína, vyhlídku Summit One Vanderbilt v New Yorku nebo Filadelfii v Pensylvánii.

Fairbanks, Aljaška (www.explorefairbanks.com)

Fairbanks je také známý jako „zlaté srdce Aljašky“, toto říční město ve vnitrozemí Aljašky je domovem okouzlujícího centra, prosperující umělecké komunity, dynamické kultury aljašských indiánů a výjimečných akcí, aktivit a atrakcí.Fairbanks je díky své poloze přímo pod „aurorálním oválem“ – prstencovou zónou nad dalekým severem, kde se soustřeďuje aktivita polární záře – jedním z nejlepších míst na Zemi pro pozorování světel během sezóny polární záře, která trvá od 21. srpna do 21. dubna. Zimní sezóna nabízí ledové sochy světové úrovně a vynikající psí mushing. Během sezóny půlnočního slunce od 22. dubna do 20. srpna svítí slunce až 24 hodin denně. Celoročně je otevřeno mnoho atrakcí včetně úchvatného návštěvnického centra, uměleckých galerií, muzeí, venkovních horkých pramenů, malebných obchodů, pivovarů, lihovarů, polárního kruhu a národního parku Denali.

Orlando, Florida (www.visitorlando.com)

Orlando je jedním z nejnavštěvovanějších měst na světě. Orlando je domovem úžasných zábavních a vodních parků včetně světoznámého Walt Disney World, Universal Orlando a Fun Spot America. Návštěvnický komplex Kennedyho vesmírného střediska je hned po zábavních parcích v Orlandu jednou z největších floridských atrakcí. Komplex se nachází na mysu Canaveral, v centru startů vesmírných lodí NASA, a je místem všeho, co se týká vesmíru a přistání na Měsíci. Orlandu na Floridě se přezdívá „Krásné město“, v centru Orlanda se nachází park u jezera Eola a oslnivé panorama Orlanda.

Stát Severní Karolína (www.visitnc.com)

Severní Karolína nabízí přírodní krásy, historii, umění a dobrodružství, ale také 500 golfových hřišť a spoustu vinařství – od hor až po pobřeží. Hory nabízejí pěší turistiku a rafting.V zimě se můžete projet po sjezdovkách nebo najít klid na sněžnicích. Střední Severní Karolína nabízí jedinečné nákupy, dynamická města a je „srdcem“ NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing), který pořádá řadu automobilových událostí. Pobřeží nabízí majáky a 300 mil nedotčených pláží.

SUMMIT One Vanderbilt, New York (https://summitov.com)

SUMMIT One Vanderbilt, zasazený do neuvěřitelného prostředí newyorského panoramatu, spojuje prvky umění a technologie a posouvá pojem „vyhlídková terasa“ do zcela nových výšin. Hosté jsou zváni k prozkoumání tří úrovní ohromujících vícesmyslových zážitků umístěných na vrcholu nejvyššího komerčního mrakodrapu v Midtown Manhattanu.

Filadelfie, Pensylvánie (www.discoverphl.com)

Díky svým ikonickým historickým památkám, oceňované gastronomické scéně, prvotřídním uměleckým a kulturním institucím a osobitým čtvrtím vyzařuje Filadelfie autentickou energii a ducha. Filadelfie je jedním z nejlépe průchozích měst ve Spojených státech a může se pochlubit jedním z největších městských parků ve vlastnictví města. Nabízí nekonečné množství stezek, parků a příležitostí k venkovním aktivitám. V rostoucích nákupních čtvrtích se prezentují jak mainstreamové značky, tak malé nezávislé butiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688