mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  09.10.2023 10:36:00

Veletrh cestovního ruchu IFTM Top Resa

Veletrh cestovního ruchu IFTM Top Resa

09.10.2023 / 10:26 | Aktualizováno: 09.10.2023 / 10:36

Na pařížském výstavišti Paris Expo Porte de Versailles se v? termínu od 3. do? 5. října 2023 konal mezinárodní veletrh cestovního ruchu IFTM Top Resa. Velvyslanectví ČR v Paříži ve spolupráci s pařížským zasoupením agenetury Czechtourism zorganizovali již po několikáté na veletrhu společný český stánek, na kterém se prezentovalo osm českých subjektů poskytujících služby v cestovním ruchu a dopravě

Top Resa je považována za nejprestižnější veletrh cestovního ruchu ve Francii, který se pyšní bohatou a dlouholetou tradicí.? Setkávají se na něm odborníci z? oblasti cestovního ruchu z ?řad tour operátorů, cestovních kanceláří, hoteliérů, dopravců a médií. Veletrh funguje jako mezinárodní platforma k? získání nových kontaktů, k? upevnění již probíhající spolupráce se stávajícími partnery a? místem setkání s? odborníky cestovního ruchu v? celosvětovém měřítku.

Letošní česká účast na veletrhu Top Resa zvýšila šanci pro české firmy vstoupit do podvědomí aktérů cestovního ruchu ?jako atraktivní? a bezpečné destinace s ?bohatou nabídkou turistických produktů.

O francouzských turistech je známo, že kromě návštěv kulturního a architektonického dědictví se zajímají především o lokální gastronomii, preferují trávení volného cˇasu na nových místech a uprˇednostnˇují zajímavý program a aktivity. A i když turisté z Francie nejcˇasteˇji smeˇrˇují do Prahy, postupneˇ zacˇínají objevovat i regionální destinace.

V loňském roce přivítala Česká republika přes dvě stě tisíc turistů z Francie. Přestože se celkový počet zahraničních turistů do Česka vrátil na úroveň před pandemií, počet francouzských turistů do tuzemska se na předkovidovou úroveň ještě nedostal.

Velvyslanectví ČR v Paříži díky příspěvku na projekty ekonomické diplomacie PROPED Ministerstva pro místní rozvoj a ve spolupráci s pařížským zastoupením agentury CzechTourism zrealizovalo na tomto prestižním B2B veletrhu společnou expozici pod názvem Visit Czechia, na které se prezentovaly tyto subjekty: AIRCONSULTING S.R.O., AVANTGARDE PRAGUE, CRYSTAL TRAVEL, CZECH RAILWAYS - ČESKÉ DRÁHY, PRAHA TOUR S.R.O., PRAGINT, TIC Brno a TCHEQUIE TOUR.

Top Resa3

Top Resa3

Top Resa3

Top Resa3

Top Resa2

Top Resa2


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688