Inzerce (Inzerce)
Investice  |  02.10.2023 13:32:30REKLAMA

Investování do velkých technologických společností

V dnešním rychlém a dynamickém světě, kterému vládnou informační i jiné technologie, jsou investice do technologických gigantů skoro až samozřejmostí. XTB si pro Vás připravilo jedinečného průvodce, který Vás zavede do digitálního světa investování a ukáže Vám, jak se v tomto světě orientovat. Každý den jsme obklopeni technologiemi – proto není divu, že se stávají klíčovými součástmi našich investičních portfolií. Společnost XTB nabízí mezi svými nejoblíbenějšími investičními nástroji akcie významných technologických firem, jako jsou Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta a mnohé další. Možná jsou Vám tyto názvy známé, ale kolik z nás ví, co se skrývá za jejich úspěchem a jak využít jejich investičního potenciálu?

Právě na tyto i mnohé další otázky odpovídá nový e-book XTB – ten se bude pravidelně aktualizovat každé čtvrtletí, aby Vám poskytl aktuální vhled do světa technologických gigantů.

Komentář Tomáše Vranky, autora tohoto e-booku: „Chceme Vás zasvětit do podnikání těchto společností, abyste v budoucnu mohli těžit z informací, které se o nich dozvíte. E-book není až tolik zaměřen na historii těchto firem, ale spíše na jejich obchodní modely, finanční výsledky, výhody i nevýhody atd. Připravili jsme pro Vás i vizuální prezentaci těchto informací pomocí grafických ukazatelů z platforem Bloomberg Terminal a xStation.“

E-book je k dispozici zdarma a je určen všem, kteří chtějí prozkoumat, jak se tyto společnosti staly tím, čím jsou dnes. Stačí si stáhnout e-book a začít objevovat svět investic do velkých technologií ještě dnes!

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688