Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.07.2023 09:30:00REKLAMA

Vezměte si vodítko: presale Shiba Memu chce ovládnout trend AI meme mincí

Vezměte si vodítko: presale Shiba Memu chce ovládnout trend AI meme mincí


Pokud jste v poslední době nežili někde v jeskyni, pravděpodobně jste slyšeli o nejnovějších inovacích v oblasti umělé inteligence a o tom, jak si začínají razit cestu na trh s kryptoměnami. Nástroje AI lze nalézt v mnoha špičkových krypto tokenech; nově příchozí meme coin Shiba Memu (SHMU) je toho nejlepším příkladem. Slyšeli jste správně – nejenže AI proniká na scénu, ale trend meme mincí se vrací ve velkém!


Shiba Memu je nový krypto token v presale fázi, kterému se právě teď dostává velké, „pesitivní“ pozornosti. A to nejen kvůli jeho chlupatému maskotovi Shiba Inu! Token využívá nejnovější AI technologie a posouvá odvětví meme coinů do zcela nové fáze automatizovaného marketingu, což je krok, který má v roce 2023 způsobit explozi Shiba Memu. V tomto článku vám přesně nastíníme, proč se Shiba Memu utrhne ze řetězu, tak čtěte dál a dozvíte se víc!

 

V čem je Shiba Memu jiná než ostatní meme mince?

Meme mince se v roce 2021 proslavily díky svým roztomilým psím maskotům a extrémnímu zájmu, což pomohlo mnoha investorům přes noc zbohatnout! Tento hype však rychle vyprchal, protože tokeny obecně postrádaly praktické využití. Proto jsou obvykle běžné tokeny mnohem spolehlivější investicí. Naštěstí si to Shiba Memu (SHMU) uvědomuje a hodlá změnit pohled na věc tím, že spustí marketingovou automatizaci a transparentní panel řízený umělou inteligencí!


Dokonce i ty nejznámější meme mince, jako je Dogecoin, mají minimální užitek. Shiba Memu vyniká tím, že nabízí skutečný produkt, který token podporuje. Shiba Memu si navíc nevybrala jen nějaké staré, standardní funkce – výrazně inovuje tím, že aplikuje AI na svou marketingovou kampaň a umožňuje investorům sledovat ji a podílet se na úspěchu!


Jaké podrobnosti se skrývají za Shiba Memu?


Shiba Memu (SHMU) není jen roztomilá tlamička, jak již bylo zmíněno. Shiba Memu využívá AI k vylepšení svých marketingových kampaní. V případě Shiba Memu token využívá AI k automatickému prohledávání webu pro úspěšné marketingové kampaně a pomocí strojového učení se z těchto datových bodů učí a aplikuje je na budoucí kampaně.


Shiba Memu jde především o transparentnost. Věří, že investory bude o svých kampaních založených na AI plně informovat. Proto poskytuje transparentní marketingový panel, kde se investoři dozvědí všechny podrobnosti. Na tomto panelu mohou investoři sledovat průběh kampaní, analyzovat finanční data a mít přehled o veškerém dění kolem projektu. Je to způsob, jak chce Shiba Memu zajistit otevřenost a udržet investory v obraze.


Psí géniové, kteří stojí za Shiba Memu, se také poučili z úspěchu chatbotů s umělou inteligencí, jako je ChatGPT, a tuto technologii použili i v Shiba Memu. Investoři mohou rozšířit své znalosti tím, že budou komunikovat přímo s AI botem Shiba Memu. Případy použití zahrnují dotazy na nejnovější kampaně, návrhy, a dokonce i žádosti o pamlsky! A v případě, že jejich návrhy budou přijaty, mohou získat pamlsek v podobě tokenů SHMU!


Jak bude Shiba Memu postupovat dál? 


AI marketingový panel Shiba Memu (SHMU) ještě nebyl spuštěn, ale presale kryptoměny již začal! Během presale se hodnota tokenu každý den zvyšuje o 0,000225 $ a po 60 dnech bude spuštěn panel. Pro představu, token Shiba Memu byl uveden za pouhých 0,011125 $, takže v době ukončení presale bude jeho hodnota 0,0244 $. To představuje téměř 120% nárůst, což bude v vypadat vážně dobře v portfoliu každého psího investora!


Kryptoměnové projekty tak velkého rozsahu, jako je Shiba Memu, se však nespustí jen tak ze dne na den – pro přesnější informace neváhejte využít následující milníky jako referenční časovou osu:


  • Zahájení presale Shiba Memu

  • SHMU bude kótována na krypto burzách 

  • Bude zajištěna počáteční likvidita

  • Bude spuštěn marketingový panel Shiba Memu

  • Bude otevřen chatbot s umělou inteligencí Shiba Memu pro konverzace

  • Začne se zvyšovat dostupnost a likvidita tokenů


Jak si Shiba Memu povede ve srovnání s ostatními meme mincemi?


Probíhající kryptoměnová rallye je skvělou zprávou pro meme mince všech plemen a rodokmenu, ale nelze nevidět, že Shiba Memu (SHMU) by měl vyniknout i před takovými mincemi, jako je Dogecoin. Jedním z hlavních důvodů je trendový koncept umělé inteligence. Všichni, i se svými psy, byli v posledním roce ohromeni nástroji umělé inteligence, přesto je Shiba Memu jednou z mála meme mincí, které ji využívají!


Kromě toho se očekává, že transparentnost a zaměření Shiba Memu na užitečnost také pomůže tokenu stát se vůdcem tržní smečky. Poslední rallye meme coinů minula mnoho tokenů pro jejich nedostatečnou transparentnost a praktické využití. Shiba Memu tyto slabiny mění v silné stránky! Zviditelnění marketingových kampaní řízených umělou inteligencí všem investorům pomáhá udržet transparentní pověst Shiba Memu a zajistit užitečnost jeho funkcí.


Shiba Memu: přidejte se ke smečce kolem opravdu inovativní meme mince


Shiba Memu (SHMU) je průkopníkem ve světě meme mincí pro rok 2023. Namísto následování davu bere investory na vlastní, vzrušující cestu! Shiba Memu se odlišuje od zbytku trhu s meme mincemi a zaměřuje se na užitečnost řízenou umělou inteligencí a inovativní marketingové techniky. Tento osobitý přístup investory zaujal a nejednoho donutil naklonit hlavu, jako psisko, na které zkusíte zaštěkat. 


Marketingový panel Shiba Memu má zafungovat až po 60denním presale kryptoměny, ale pokud si do té doby necháte ujít denní růst o 0,000225 $, měli byste si zajít k veterináři! Nestává se často, aby token zaručoval takové zisky, a vy se můžete stát jeho součástí! Takže si obujte boty, vemte pamlskovník a vodítko, protože je budete potřebovat – tenhle pes se brzy vyplatí!


SHMU si můžete koupit během presale zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688