Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  05.05.2023 09:40:21REKLAMA

Shiba Inu spálilo 8 milionů tokenů, ale investoři sledují růst Love Hate Inu

Základním obchodním mechanismem, který je uplatňován na všech investičních aktivech, je nabídka a poptávka. To samé platí i v kryptoměnovém světě, kde do hry vstupuje ještě množství emitovaných tokenů, které mohou v přílišném množství snižovat poptávku po tokenu a tím i jeho cenu. Shiba Inu sáhlo k opačnému trendu, při kterém došlo ke spálení 8 milionů tokenů. Jaký to mělo vliv na cenu tohoto meme coinu si ukážeme v tomto článku. Také se seznámíme s další meme coinem Love Hate Inu, který si investoři velmi oblíbili.

Shiba Inu v cenové stagnaci

Snaha o zvýšení poptávky a tím pádem i ceny tokenů Shiba Inu, se nesetkala s úspěchem. I přes to, že bylo během 24 hodin z trhu staženo (spáleno) 8 milionů těchto tokenů, nemělo to žádný vliv na jejich cenu. Osm milionů se může na první pohled zdát hodně, ale při celkové emisi 574 bilionů tokenů Shiba Inu, které jsou v současné době v oběhu, se jedná o velmi malý zásah do ekonomiky.

Shiba Inu se v současné době obchoduje v dlouhodobějším postranním trendu, ovšem pod klesající trendovou čarou. Téměř nulová snaha o růst ceny dává predikovat budoucímu poklesu pod hodnotu tohoto supportu, což by otevřelo volný prostor pro pád na hodnotu silné volume a cenu, kde token Shiba Inu startoval letošní rok. Nyní si již pojďme podívat na šťastnější příklad psího meme coinu, na Love Hate Inu.

 
Denní cenový graf kryptoměny Shiba Inu - SHIB/USD

Love Hate Inu

Meme coiny zaujímají v krypto komunitě výsostné postavení a to díky roztomilým psím logům. Nicméně faktem stále zůstává, že tyto tokeny vlastně nepřináší žádný užitek nebo nejsou součástí žádného zajímavého ekosystému, ze kterého by mohli těžit jak tvůrci, investoři, tak i uživatelé. To se ovšem snaží změnit nejnovější projekt Love Hate Inu, který přichází do světa kryptoměn se zajímavým nápadem, vytvořit on-line platformu s anketami, ve kterých budou uživatelé hlasovat, za což budou tímto ekosystémem odměňováni.

Vize Love Hate Inu spočívá v umožnění lidem se anonymně vyjádřit ohledně mnoha různých témat, jako je například sport, politika, společenské záležitosti a mnoho dalších. Uživatelé této platformy budou mít k dispozici prostor v jednotlivých anketách, kde budou moci hlasovat a tak vyjádřit svůj postoj nebo názor. Tento projekt má přesah také do investiční sféry, protože Love Hate Inu je postaveno na svém utility tokenu, který slouží jako vstupenka do platformy. Čím více uživatelů cítí potřebu se vyjádřit, tím více roste cena tokenu LHINU.

Jak mohu pořídit token LHINU?

Tento projekt je budován v prostředí, které má podle analytiků do budoucna velký potenciál. Podle informací trh v loňském roce 2022 dosáhl tržní kapitalizace 3,2 miliardy amerických dolarů, což na segment anketního dotazování není malé číslo.

Utility token LHINU je možné pořídit na oficiálních stránkách projektu Love Hate Inu, a to zakoupením pomocí předprodejního terminálu. Tokeny jsou totiž dostupné ve více kolech předprodeje, přičemž hodnota tokenů se v každém kole zvyšuje. Tímto mechanismem se jednak udržuje atraktivita projektu, a jednak se tím odměňují investoři, kteří neváhali a tokeny LHINU si pořídili. Tokeny je možné si v předprodeji za lepší cenu pořídit do okamžiku, než budou zalistovány na burzu, kde o jejich ceně bude již rozhodovat nabídka a poptávka.

Jak již bylo řečeno, tokeny LHINU je možné pořídit na stránkách projektu a to zakoupením pomocí ETH nebo USDT. Do předprodeje bylo umístěno celkem 900 milionů tokenů z celkového množství 100 miliard. Nepoužité tokeny budou sloužit pro vyplácení odměn uživatelům, hlasujících v jednotlivých anketách. Výhodou tohoto projektu je právě nízká emise tokenů, což zvyšuje jejich hodnotu na poli nabídky a poptávky. Tokeny mají deflační povahu, to znamená, že po uvedení všech tokenů do oběhu nebudou žádné další tokeny emitovány, což pomáhá zvyšovat jejich hodnotu pro nově příchozí uživatele.

Závěr

Snahy Shiba Inu snížit počet tokenů v oběhu se staly skutečností, ovšem na hodnotu ostatních tokenů to nemělo vůbec žádný vliv. Cena tokenů SHIB se dlouhodobě nachází pod hodnotou klesající trendové čáry, přičemž se v poslední době tento token obchoduje v postranním trendu okolo svých letošních minim.

Naproti tomu hodnota tokenů Love Hate Inu roste s každým dalším kolem předprodeje, což je velmi dobrá zpráva pro každého investora, který má tak zaručený růst své investice. Tokeny LHINU budou také kotované na burze, kde o jejich hodnotě bude rozhodovat nabídka a poptávka. Tento ambiciózní projekt, který si dal za cíl vybudovat on-line platformu pro hlasování v anketách, využívá pro realizaci svého cíle nejmodernější technologii blockchain. Díky tomu je možné rychle zpracovávat výsledky jednotlivých anket a provádět kvalitní rozdělování odměn za vyjádření osobitého názoru na určitou problematiku.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688