Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  29.03.2023 09:30:00REKLAMA

12 nejlepších Web 3.0 krypto mincí, do kterých investovat v roce 2023 a dosáhnout tak masivních zisků

Luxe Media LLC

Nová generace internetu se rychle blíží, decentralizované protokoly a blockchainová data otevírají uživatelům novou generaci přístupu k internetu. Vzhledem k tomu, že se více než kdy jindy klade důraz na soukromí dat, bezpečné streamování a decentralizované sítě, zaznamenávají projekty Webu 3.0 obrovský růst napříč všemi oblastmi.

12 nejlepších tokenů Web 3.0 pro rok 2023

Revoluční Web 3.0 nabízí investorům fantastickou příležitost k obrovským ziskům díky podpoře kryptoměn Web 3.0, které využívají vznikající technologie, jako jsou inteligentní kontrakty a digitální aktiva, k poskytování fenomenálních uživatelských zážitků. Zde jsou nejlepší Web 3.0 krypto mince, které si můžete právě teď koupit:


● AltSignals (ASI)

● Metacade (MCADE) 

● Helium (HNT)

● Chainlink (LINK)

● Filecoin (FIL)

● The Graph (GRT)

● Uniswap (UNI)

● Cosmos (ATOM)

● Ethereum (ETH)

● Solana (SOL)

● Polkadot (DOT)

● Tron (TRON)

AltSignals – nejlepší volba pro obchodní signály na trhu

Co je AltSignals a jak zapadá do Webu 3.0?

Projekt AltSignals je v oblasti kryptoměn určitou raritou, protože je postaven na základě již úspěšného projektu. AltSignals poskytuje obchodníkům ty nejlepší obchodní signály a může se pochlubit neuvěřitelnými 50 000 uživateli a hodnocením 4,9 z 5 na Trustpilot.

Tato spokojená uživatelská základna poskytuje dokonalý cílový trh pro projekt s novým zaměřením – vydáním tokenu ASI na podporu vývoje jeho špičkového nového produktu ActualizeAI. ActualizeAI umožňuje svým uživatelům využívat nejnovější technologie strojového učení a dostávat obchodní signály před všemi ostatními, čímž maximalizuje jejich zisky.

Proč byste si měli koupit AltSignals?

Vzhledem k tak neuvěřitelně silné uživatelské základně a k tomu, že trh s kryptoměnami nadále vykazuje volatilitu, kterou mohou obchodníci využít, není lepší čas investovat do poskytovatelů výjimečných obchodních signálů, protože trh s těmito službami bude pravděpodobně i nadále vzkvétat.

Jaká jsou rizika investice do AltSignals?

Vzhledem k neuvěřitelně silné uživatelské základně je obtížné vidět negativa. Stejně jako u všech investic i zde existuje riziko nepředvídatelných okolností, což by investoři měli vždy před investicí zvážit.

>>> Presale AltSignals se můžete zúčastnit zde <<<


Metacade (MCADE) – nejlepší z kryptoměn pro velké výnosy

Co je Metacade?

Metacade je neuvěřitelný nový projekt, který vyvolal obrovský rozruch v předních investičních komunitách Webu 3.0 v důsledku tolik vychvalovaného whitepaperu a divokého zájmu o presale projektu. Novinka již za pouhých 17 týdnů vybrala ohromujících $13.5m a nevykazuje žádné známky zpomalení, protože investoři se dožadují investic do nejlepších a nejbezpečnějších Web 3.0 kryptoměn, které nabízejí největší potenciální výnosy.

Jádrem plánů týmu Metacade je vytvoření největší play-to-earn (P2E) herny na světě, což znamená, že se platforma bude pyšnit obrovskou knihovnou her pokrývající řadu různých digitálních světů a širokou škálou dalších herních zážitků pro uživatele.

Hráči budou získávat odměny za hraní svých oblíbených her i za další aktivity, které pomáhají zlepšit celkový uživatelský zážitek z platformy Metacade. To znamená, že získat odměny budou uživatelé moci získat i za činnosti, jako je sdílení alfaverzí nebo zapojení do komunity.

Proč byste měli investovat do Metacade?

Token platformy Metacade, MCADE, umožňuje efektivní fungování platformy. MCADE je měnou celého ekosystému, takže pohání nejen odměny, ale i všechny ostatní výměny hodnot, jako je nákup zboží nebo účast v soutěžních turnajích.

Díky designu Metacade je MCADE silnou investiční volbou, přičemž možnosti stakingu umožňují investorům získat pasivní příjem zatímco tokeny drží pro budoucí zisky.

Jaká jsou rizika investování do Metacade?

I když má Metacade obrovský potenciál, z povahy trhu s kryptoměnami vyplývá, že je volatilnější než jiná aktiva. Vzhledem k tomu, že Web 3.0 je stále v rané fázi, jsou kryptoměny vysoce spekulativní investicí, a to i ty s velmi nízkou tržní kapitalizací.

>>> Presale Metacade se můžete zůčastnit zde <<<

Helium – decentralizovaná infrastruktura poháněná sítí

Co je Helium a jak zapadá do Webu 3.0?

Helium je ambiciózní projekt, který chce vybudovat největší distribuovanou síť pro přístup k internetu na světě – v podstatě síť peer-to-peer, která poskytuje přístup k síti ve vašem okolí výměnou za vlastní kryptoměnu sítě Helium, HNT. Síť Helium si klade za cíl přinést zásadní změnu ve způsobu přístupu k internetu a pro konsensus používá vlastní algoritmus proof of coverage.

Proč byste si měli koupit Helium?

Projekt se chlubí tím, že umožňuje účast zařízení s nízkou spotřebou energie, a v důsledku toho se již může pochlubit téměř 1 milionem uzlů zvaných hotspoty, které podporují uživatele jeho celosvětové sítě, a decentralizovaná síť vybudovaná tímto projektem je jedním z nejpůsobivějších plánů výhradně decentralizované infrastruktury v celém Webu 3.0.

Možnosti tokenomiky a stakingu tokenu HNT jsou přesvědčivé a distribuce nativního tokenu HNT se v průběhu času mění, aby podporovala sadu pobídek, které jsou cílené podle potřeb sítě.

Jaká jsou rizika investice do Helia?

Hlavní riziko investice do sítě Helium spočívá v tom, že konkuruje velkým centralizovaným poskytovatelům internetových služeb a teprve se ukáže, zda se nevyskytnou problémy s regulací decentralizované cloudové infrastruktury poskytované prostřednictvím decentralizované blockchainové sítě. V některých případech by mohly být překážkou právní otázky, přičemž pravděpodobným kamenem úrazu bude určení toho, kdo je zodpovědný za klientský software torrentů provozovaný na infrastruktuře peer-to-peer sítě.

Chainlink – přináší bezpečná on-chain data

Co je Chainlink a jak zapadá do Webu 3.0?

Chainlink poskytuje oracle služby, a tím zajišťuje, že inteligentní kontrakty mohou získat přístup k off-chain datům – tedy k datům reálného světa, ke kterým se inteligentní kontrakty nemohou samy o sobě spolehlivě dostat. Projekt toho dosahuje rozsáhlým souborem pravidel, který motivuje provozovatele uzlů k důvěryhodnému chování.

Uzly sítě riskují svůj stakovaný LINK na základě kvality dat, která poskytují, a tak existuje minimální riziko, že by špatný aktér dokázal systém oklamat, a tato přesnost dat pomáhá zajišťovat zásadní funkci, pokud jde o globální měřítko a rozsah případů použití Webu 3.0.

Proč byste si měli koupit Chainlink?

Chainlink je již široce obchodován a hojně využíván v celém odvětví, přičemž mnoho protokolů DeFi využívá Chainlink k načítání hodnot obchodních párů centralizovaných burz. Počet partnerství, která Chainlink má, je bezkonkurenční, a vzhledem k tomu, že veškerý přístup k datům vyžaduje nativní token LINK, mohl by být do budoucna silnou investiční volbou.

Jaká jsou rizika investice do Chainlinku?

Investice do Chainlinku je riziková, protože jako projekt, který je již velmi dobře známý, vyžaduje v tuto chvíli značnou míru přijetí ze strany podniků, aby přinesl velké výnosy. Může se pochlubit partnerstvím s platebním gigantem Swift, a tak by toho mohl dosáhnout, ale mohou se objevit i jiné alternativy, protože na trh začnou vstupovat velcí hráči TradFi.

Filecoin – boj s poskytovateli cloudových úložišť

Co je Filecoin a jak zapadá do Webu 3.0?

Síť Filecoin je decentralizovaná síť pro ukládání dat, která svým uživatelům nabízí bezpečné distribuované úložiště. Ve skutečnosti funguje jako decentralizované tržiště pro potřeby ukládání dat, přičemž všechny transakce jsou poháněny tokenem FIL.

Poskytovatelé tak mohou pronajímat svůj úložný prostor výměnou za krypto mince FIL, a Filecoin se tak stává klíčovou součástí rostoucího sektoru digitálních aktiv Web 3.0, která řeší potřeby webové infrastruktury.

Proč byste si měli koupit Filecoin?

Poptávka po poskytovatelích trvalých datových úložišť nikdy nebyla vyšší, protože stále více projektů hledá úložiště dat a decentralizovanější web by mohl zaznamenat větší poptávku po odklonu od tradičního modelu poskytovatelů datových center.

Projekt Filecoin je také připraven na důležitost dostupnosti dat, přičemž konkrétní případy použití pro streamování videa ukazují schopnost projektu také data rychle a snadno přenášet.

Jaká jsou rizika investice do Filecoinu?

Filecoin stojí proti některým velkým hráčům, kteří nabízejí prostor pro ukládání dat v cloudu a zaměřují se na bezpečná řešení ukládání dat, a vybojovat kus trhu od technologických gigantů se snadněji řekne než udělá.

The Graph – indexování blockchainu

Co je to The Graph a jak zapadá do Webu 3.0?

Protokol The Graph umožňuje přístup ke všem datům uloženým v různých blockchainových sítích, což znamená, že uživatelé dat v dApps a dalších případech použití mohou lehce získat konkrétní data, která jsou připravena k použití.

Toho je dosaženo indexováním dat a token GRT se používá k usnadnění řady různých rolí, které tvoří ekosystém projektu.

Proč byste si měli koupit The Graph?

Systém indexování, který The Graph používá, umožňuje mnoho různých využití, které by jinak musely hostovat vlastní uzly pro každou blockchainovou síť, ke které chtějí přistupovat. Tím, že projekt podniká kroky potřebné k organizaci blockchainových dat, by mohla poptávka po službách časem výrazně vzrůst – což by tlačilo cenu tokenu GRT vzhůru.

Jaká jsou rizika investice do The Graph?

Vzhledem k tomu, že blockchainové sítě si budují trakci v průběhu času, mohli bychom být svědky toho, že se objeví alternativy k The Graph. Existuje také riziko, že pokud by poptávka po konkrétních službách nedosáhla požadované hranice, pak by pobídky GRT nemusely stačit k zajištění dostupnosti dat, což by mohlo vést i k tomu, že by se do hry zapojila konkurence.

Uniswap – lídr decentralizovaných burz

Co je Uniswap a jak zapadá do Webu 3.0?

Uniswap je decentralizovaná burza, která využívá blockchain Ethereum a poskytuje uživatelům prostředky pro obchodování s kryptoměnami bez potřeby centralizované burzy. Projekt umožňuje převody pomocí metodiky obchodování známé jako „automatizovaný tvůrce trhu“.

Uniswap se osvědčil díky vysoké úrovni soukromí, kterou poskytuje, a mnoho kryptopeněženek umožňuje přímý přístup. Projekt se osvědčil natolik, že časem vzniklo mnoho podobných projektů, jako například PancakeSwap pro Binance Smart Chain.

Proč byste si měli koupit Uniswap?

Uniswap je fantastickým příkladem toho, jak projekty inovativně využívají technologii blockchainu k poskytování lepších služeb uživatelům. S tím, jak bude používání Etherea časem narůstat, bychom mohli vidět, že poroste i objem uživatelů napříč platformou Uniswap, což by znamenalo zhodnocení ceny tokenu této platformy, UNI.

Jaká jsou rizika investice do Uniswap?

Uniswap je již dobře známý, ale také čelí rostoucí konkurenci jak z hlediska protokolů 1. vrstvy, tak dalších automatizovaných tvůrců trhu. Ačkoli zůstává jednou z nejrozšířenějších platforem, pokud jde o DEXy, mohl by mít problém udržet si svou dynamiku.

Cosmos - spojování blockchainů

Co je Cosmos a jak zapadá do Webu 3.0?

Cosmos je decentralizovaný protokol interoperability poháněný sítí, který spojuje mnoho různých protokolů prostřednictvím vlastního ekosystému několika blockchainů. Používá token zvaný ATOM, který pohání Cosmos Hub, jenž je ústředním prvkem ekosystému a umožňuje staking tokenů, aby jejich držitelé mohli získat pasivní příjem.

Proč byste si měli koupit Cosmos?

Problém interoperability je pro Web 3.0 významný a mnozí považují Cosmos za nejefektivnější řešení v této oblasti. Pokud se Cosmos dokáže uplatnit jako lepidlo, které drží různé blockchainy pohromadě, pak budou muset nejrůznější případy použití používat standard ATOM tokenů – ať už se týkají možností virtuální privátní sítě, streamování médií v cloudu, nebo třeba jen ukládání digitálních aktiv.

Jaká jsou rizika investice do Cosmosu?

Cosmos sází na to, že k používání příští generace internetu bude nakonec zapotřebí mnoho blockchainů. I když by tomu tak mohlo být, pokud by nakonec jeden blockchain získal naprostou většinu podílu na trhu, pak by byl případ použití pro Cosmos podstatně oslaben.

Cosmos si také musí dát pozor na vstup hráčů TradFi do tohoto prostoru, protože soukromé sítě mezi právnickými osobami by mohly také zlikvidovat klíčovou příležitost pro růst projektu.

Ethereum – místo zrodu inteligentních kontraktů

Co je Ethereum a jak zapadá do Webu 3.0?

Ethereum je veřejný protokol bez oprávnění na 1. vrstvě, který již několik let dominuje v oblasti decentralizovaných protokolů. Může se pochlubit nejvyšším počtem uživatelů sítě ze všech decentralizovaných blockchainových sítí a k napájení svých transakčních poplatků používá token ETH.

Proč byste si měli koupit Ethereum?

Blockchain Ethereum je ze všech decentralizovaných projektů jedním z nejznámějších. Vzhledem k tomu, že se tento projekt od svého spuštění může pochlubit také 100% provozuschopností, je jednoznačným favoritem pro budoucí vývoj. To znamená, že Ethereum bude pravděpodobně ještě nějakou dobu těžit z růstu kryptoměn a ti, kdo chtějí vytvářet decentralizované projekty využívající technologii blockchainu, budou vždy zvažovat volbu Etherea, takže růst je pro tohoto velkého hráče téměř jistý.

Jaká jsou rizika investice do Etherea?

Investice do blockchainu Ethereum však není bez rizik. Projekt patří mezi nejznámější, a tak je velká část jeho budoucího potenciálu již oceněna. To znamená, že ETH by sice mohl vykázat dobré výnosy, ale je nepravděpodobné, že by byl schopen přinést takové výnosy, jaké jsou schopny přinést projekty v rané fázi.

Solana – protokol 1. vrstvy s vášnivou komunitou

Co je Solana a jak zapadá do Webu 3.0?

Solana je protokol 1. vrstvy, který konkuruje síti Ethereum ve veřejném prostoru bez povolení. Používá nový mechanismus konsensu známý jako Proof-of-History a těží z velkých investic a podpory velkých VC hráčů v této oblasti.

Proč byste si měli koupit Solanu?

V síti již žije celá řada projektů a případů použití, například virtuální svět a prodej virtuálních nemovitostí napříč Ethereem, a Solana za pouhý jeden týden roku 2021 přesáhla 100 milionů $ .

Pokud bude případů užití nadále přibývat a platforma dokáže zůstat stabilní a konzistentní pro rostoucí základnu vývojářů, pak by poptávka po tokenu SOL (který se používá pro všechny transakční poplatky) mohla růst i v průběhu roku 2023 a dále.

Jaká jsou rizika investice do Solany?

Solana zaznamenala rychlý rozvoj, ale trápí ji výpadky, kdy v několika případech bylo nutné síť zcela zastavit, aby se vyřešily technické problémy. To znamená, že mnoho projektů bude při výběru místa nasazení inteligentních kontraktů pravděpodobně dávat přednost alternativám. Tržní kapitalizace je již poměrně vysoká, v porovnání s kapitalizacemi dalších projektů 1. vrstvy, což znamená, že pravděpodobně najdete větší výnosy jinde.

Polkadot – spojování blockchainů dohromady

Co je Polkadot a jak zapadá do Webu 3.0?

Polkadot je další kryptoprojekt, který se zaměřuje na interoperabilitu mezi různými řetězci a který založil Gavin Wood, známý tím, že působil v týmu, který založil Ethereum. Projekt využívá technologii zvanou parachainy, která poskytuje prostředky pro propojení různých blockchainů, a od svého spuštění si vybudoval vášnivou komunitu příznivců.

Proč byste si měli koupit Polkadot?

Projekt Polkadot je známý tím, že má velmi silný technický tým, a to by mohlo být klíčové pro to, aby se dokázal odlišit v oblasti kryptoměn, známé svou technickou náročností.

Projekt hojně využívá token DOT, a tak je tato užitečnost důležitá při zvažování nákladově efektivního investičního potenciálu projektu.

Jaká jsou rizika investice do Polkadotu?

Polkadot čelí tvrdé konkurenci společností jako Quant Network a Cosmos a nedávno oznámil, že generální ředitel Gavin Wood odstoupí. Zbývající tým bude muset projekt provést tímto obdobím nejistoty.

Projekt se také nejednou stal obětí hackerů a vzhledem k tomu, že do aukce jde v jednu chvíli pouze omezený počet parachainů, mohou se objevit omezení rozsahu, se kterými se bude muset vypořádat.

Tron – protokol 1. vrstvy se zaměřením na zábavu

Co je to Tron a jak zapadá do Webu 3.0?

Tron je ve veřejném protokolu 1. vrstvy bez povolení, který soupeří s Ethereem a dalšími v této oblasti o podíl na trhu. Projekt nabízí funkce inteligentních kontraktů a pod vedením zakladatele Justina Suna se mu podařilo vybudovat obrovskou komunitu vývojářů.

K ověřování transakcí používá svůj nativní token TRX, a tak nabízí investorům také možnost stakovat své tokeny, aby pomohli zabezpečit síť, a zároveň za to získat pasivní příjem.

Proč byste si měli koupit Tron?

Tron existuje již mnoho let a jeho objem obchodů ukazuje, že má stálou sílu. Se zaměřením na rostoucí mediální a zábavní stránku kryptoměn se na síti Tron v tichosti pracuje na dalších a dalších projektech, což by mohlo v příštích letech přinést zásadní změnu v objemech transakcí.

Jaká jsou rizika investice do Tronu?

Tron byl obviňován z nedostatečné decentralizace, která se vyskytuje v jiných projektech, přičemž se proslýchá, že přibližně 50 % uzlů Tronu je pod kontrolou projektu. To znamená, že je méně pravděpodobné, že Tron bude v budoucnu schopen získat případy podnikového využití, a to kvůli obavám z kontroly sítě.

Co je Web 3.0?

Uživatelé internetu v průběhu let zaznamenali obrovské změny v používání internetu a neustálé zlepšování uživatelského komfortu vystihuje terminologie „webu“. Zde najdete více informací o vývoji, kterým web prošel:

Web 1.0

Web 1.0 představoval strukturu internetu v jeho počátcích. Tehdy byly webové stránky jednoduché a statické, s omezenou interaktivitou a zapojením uživatelů. Web1 sloužil především k získávání informací a v prvních fázích měl dokonce různé, konkurenční sítě. To vše znamenalo, že uživatelé mohli většinou pouze konzumovat informace, místo aby s nimi, nebo s ostatními uživateli, mohli interagovat.

Web 2.0

Web 2.0 se objevil v polovině dekády po roce 2000 a označuje moderní internet používaný v současnosti. Vyznačuje se větší interaktivitou a zaměřením na uživatele, z hnutí Web 2.0 se zrodily sociální sítě, platformy elektronického obchodování a streamovací služby. Web2 umožnil uživatelům přispívat obsahem, spolupracovat a vzájemně komunikovat, což vedlo k mnohem propojenějšímu vnímání internetu uživateli. Web 2.0 vedl k internetu s větším množstvím obsahu vytvářeného uživateli.

Web 3.0

Web 3.0, někdy nazývaný sémantický web, označuje novou generaci internetu. Digitální svět, kde jsou informace a aplikace decentralizované – to znamená, že nejsou řízeny žádným jednotlivým subjektem nebo organizací.

Ve Webu 3.0 je internet postaven na decentralizovaných technologiích, jako je blockchain, a to umožňuje bezpečnější, soukromější a důvěrné interakce mezi uživateli. Toho je dosaženo pomocí inteligentních kontraktů, decentralizovaných aplikací (dApps) a dalších decentralizovaných technologií.

Jedním z klíčových rysů Web3 je zaměření na kontrolu uživatelů a vlastnictví dat. Na rozdíl od tradičního celosvětového webu, kde data často kontrolují velké technologické společnosti, je cílem Web3 poskytnout uživatelům větší kontrolu nad jejich daty a soukromím.

Závěr – Jaká je nejlepší Web 3.0 mince?

Seznam krypto tokenů Web 3.0 zahrnuje řadu silných projektů, ale je těžké vybrat jiný než Metacade jako nejzajímavější investiční příležitost z celé skupiny. Vysoký potenciál projektu ve spojení s přesvědčivou užitečností tokenu vytváří vzrušující šanci na obrovské zisky.

Související nejčastější krypto dotazy

Jaké jsou nejlepší mince Webu 3.0?

Nejlepší mince Webu 3.0 mají velký potenciál pro budoucí růst, ať už jde o objem transakcí nebo počet uživatelů. Musí mít také token, který je hodně využívaný, a v čím ranější fázi se projekt nachází, tím vyšší je strop investice.

Jaké krypto bude Web 3.0 používat?

Zdá se, že Web 3.0 bude používat celou řadu různých kryptoměn pro různé účely. Vypadá to, že ve většině prostorů si bude moci udržet podíl na trhu mnoho různých projektů, což představuje spoustu příležitostí pro investory, kteří se chtějí zapojit.

Co je to metaverzum?

Metaverzy se označují pohlcující online světy, jejichž cílem je obvykle vytvořit virtuální svět, ve kterém avatar uživatele zažívá zážitky. To často zahrnuje VR (přinejmenším jako budoucí ambice), aby se maximalizovalo pohlcení, ale také je to zaměření Webu 3.0 vzhledem k výhodám decentralizace.

Co jsou to inteligentní kontrakty?

Inteligentní kontrakty jsou smlouvy, které jsou napsány v kódu a mohou být prováděny bez dohledu. To znamená, že určité akce (a transakce) lze provádět programově, čímž se snižuje potřeba zapojení důvěryhodných třetích stran.

Jsou Web3 mince dobrou investicí?

Web 3.0 mince budou pravděpodobně dobrou investicí, protože tento prostor má velký potenciál, ale zůstává v rané fázi. Může trvat mnoho let, než web dozraje, a proto je pravděpodobné, že v tomto prostoru bude mnoho dobrých příležitostí k velkým výnosům.

Kde si mohu koupit mince Web 3.0?

Mnoho centralizovaných burz umožní nákup a obchodování s kryptoměnami Webu 3.0 a projekty v předprodejních fázích obvykle kupující nasměrují na webové stránky, jako je tomu například u Metacade .

Presale Metacade se můžete zúčastnit zde .

Presale AltSignals se můžete zúčastnit zde .

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688