VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  23.02.2023 22:59:27

Showroom Mototechna Drive v pražských Čimicích získal 1. místo v soutěži Visa Czech Top Shop 2022 v hlasování veřejnosti

Inovativní pražská provozovna Mototechna Drive se již koncem loňského roku přidala mezi dvanáct finalistů prestižní soutěže Visa Czech Top Shop, když se stala nejlepší prodejnou prosince

Druhý ročník soutěže Visa Czech Top Shop dnes slavnostně vyhlásil vítěze v jednotlivých kategoriích, o které se utkalo dvanáct inovativních retailových prodejen z celé České republiky. Vítěz prosincového kola Mototechna Drive si dnes odnesl první místo v hlasování veřejnosti Newstream.cz. Na druhém místě se umístila prodejna Coop, třetí iWant Brno. Pro Showroom pronajímatele automobilů různých značek Mototechna Drive ze skupiny AURES Holdings to nebylo první ocenění. Koncept prodejny nadchl i odbornou porotu v rámci POPAI Awards 2022, kde získal prvenství v kategorii Automotive.

Skupina AURES Holdings, která v loňském roce oslavila 30 let na českém trhu, v rámci široké nabídky svých služeb již před pár lety rozšířila svoje portfolio služeb i o střednědobý pronájem nových automobilů pod značkou Mototechna Drive. Mototechna, jejíž historie sahá až do roku 1949, je na trhu obecně vnímaná velice pozitivně a obecně si klade za cíl odlišit se od konkurence mimo jiné i kvalitními službami a nadstandardní zákaznickou zkušeností. Svou první pobočku Mototechna Drive, která je umístěna v poněkud industriální budově, se rozhodla za pomoci designérského studia MORIS design zrekonstruovat tak, aby po vstupu do ní zákazníky doslova šokovala. Návštěva pražské pobočky je pro zákazníka o pocitu luxusu, komfortu, jedinečnosti a vysokém standardu služeb. Designéři záměrně pracovali se skromným exteriérem, který násobí „WOW“ efekt Showroomu u nově příchozích zákazníků. Po uvítání jsou klienti usazeni do komfortních sedaček v čekací zóně, která je dostatečně oddělena od části se stoly a zajišťuje tak zákazníkům plné soukromí při předávání citlivých údajů. Pokud to ovšem klientům nevyhovuje, je zde připravený VIP salónek, který svou klubovou atmosférou jasně ukazuje výjimečnost klientovy návštěvy. Klientům čas v prodejně zpříjemní nejen luxusní vybavení Showroomu, ale také malý bar nabízející jen to nejlepší drobné občerstvení včetně vybraných nápojů.

Prostory Mototechna Drive jsou inovativní a rozhodně originální, což ocenila i odborná porota soutěže Visa Czech Top Shop, která v průběhu loňského roku vybírala dvanáct nejoriginálnějších prodejních prostor. Nešlo ale jen o design, ale také o pozitivní zákaznickou zkušenost. Vítězné projekty tak museli obstát i v mystery shoppingu. „Vytvoření celého prostoru Showroomu bylo velkou výzvou pro naše kolegy, ale i pro designery, protože nešlo o moderní budovu, ale jednoduchý skladištní prostor. Mám radost, že se to nakonec povedlo natolik, že interiér oceňují jak odborníci, tak naši zákazníci. Chci poděkovat nejen těm, kteří stáli za výstavbou, ale hlavně svým kolegům, bez kterých by u nás každý zákazník nemohl odcházet s pocitem toho, že je pro nás výjimečný,“ uvedl Jan Hrubý, ředitel Mototechna Drive. Showroom ocenili i čtenáři Newstream.cz, když mu dali nejvíce hlasů a dostali ho tak na první příčku Ceny veřejnosti Visa Czech Top Shop 2022. Koncept pobočky již dříve zaujal i v rámci 14. ročníku konference o trendech, perspektivách a změnách v oboru marketingové komunikace v retailu, kdy na podzim loňského roku získal ocenění POPAI Awards 2022 v kategorii Automotive.

Mototechna Drive nabízí k pronájmu na stovku vozů patnácti automobilových značek, standardně už od 3 měsíců s možností prodloužení až na dva roky. Poté zákazník přesedá do dalšího nového auta dle svého výběru. Má tak možnost každého půl roku usednout za volant jiného vozu, nebo vyzkoušet jiný model či značku. V zimě může využít výhod SUV a v létě zažít adrenalin ve sportovním kupé. V ceně pronájmu je nastaven limit nájezdu 30 000 km ročně, ale individuálně je možné domluvit se i na vyšších variantách. Ceny pronájmu se liší podle značky a modelu. V nabídce najdete malé vozy typu Peugeot 208 s měsíční splátkou bez DPH kolem 7 000 korun měsíčně nebo naopak i luxusní vozy značek jako BMW, Mercedes či AUDI za cenu od 15 000 korun měsíčně. V ceně měsíčního pronájmu jsou vždy i doprovodné služby a poplatky přímo spojené s provozem vozidla. Zákazník tak již neřeší pojištění, dálniční známky, poplatky nebo nákup sezónních pneumatik či náklady na servis vozu.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.12.2023GymBeam Fitness Hub v Praze zabodoval v listopadovém kole Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688