msmt.cz (MŠMT)
Dotace  |  10.02.2023 14:45:52

Informace o vyhlášení 4. společné výzvy v rámci evropského partnerství pro inovativní malé a střední podniky (eurostars-3)

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy informuje o vyhlášení 4. společné výzvy v rámci Evropského partnerství pro inovativní malé a střední podniky (Eurostars-3). Cílem partnerství je podpora inovativních malých a středních podniků za účelem realizace mezinárodních výzkumných, vývojových a inovačních projektů s cílem vytvořit nový produkt, proces nebo službu pro komercionalizaci na evropských a globálních trzích.

4. společná výzva byla vyhlášena v pátek 10. února 2023 na webových stránkách https://www.eurekanetwork.org/open-calls/eurostars-funding-programme-2023-call-4s uzávěrkou ve čtvrtek 13. dubna 2023 v 14:00 hodin SELČ a s vyhlášením výsledků v srpnu 2023. Čeští zájemci, kteří se chtějí výzvy zúčastnit, mohou své návrhy projektů Eurostars předkládat v on-line aplikaci na sekretariát Eureka https://myeurekaproject.org/oauth2/sign_in?rd=%2F.

Výběr společných projektů na mezinárodní úrovni bude realizován sekretariátem Eureka, jemuž budou předloženy závěry ze zasedání Nezávislého hodnotícího panelu (Independent Evaluation Panel), který projekty ohodnotil z odborného hlediska na základě výsledků hodnocení nezávislých expertů. Výsledkem zasedání bude Žebříček způsobilých návrhů projektů Eurostars-3, jehož součástí bude seznam projektů doporučených k podpoře.

Žadatel, který uspěl v mezinárodním hodnocení Eurostars-3, následně požádá MŠMT o poskytnutí institucionální podpory na řešení vlastní části projektu, s nímž v mezinárodním hodnocení uspěl. Po ukončení hodnotícího procesu Eurostars-3 bude za tím účelem na webových stránkách MŠMT zveřejněna Výzva k podávání žádostí o poskytnutí dotace na řešení projektu 4. výzvy Eurostars-3 (dále jen Výzva 7Dxx).

Všechny relevantní a závazné informace jsou zájemcům podány na webových stránkách Eureka spolu s vyhlášením 4. Výzvy programu Eurostars-3. Českému zájemci je nicméně k dispozici též informační materiál obsahující výběr nejdůležitějších informací o programu, procesu výběru a požadavcích na žadatele 4. výzvy programu Eurostars-3.

Informace pro žadatele_Eurostars-3, soubor typu pdf, (396,63 kB)

Pátek, 10. únor 2023 / Publikoval: Valová Terezie

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688