Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  19.01.2023 11:04:03REKLAMA

8 nejlepších play-to-earn titulů v roce 2023

V posledních několika letech zažívají hry podporované blockchainem doslova boom. Hráči si totiž velmi rychle oblíbili výhodu, že si hraním své oblíbené hry i dobře přivydělají. A právě odměny ve formě digitální hotovosti nebo NFT tokenů jsou hlavním tahákem her založených na konceptu play-to-earn (P2E).

Hráčům tento typ her přináší nejen únik z reality a pobavení se převážně ve světě metaverse, ale i měnu, která má skutečnou hodnotu v reálném světě. Vesměs většina herních platforem má již v současné době svou vlastní kryptoměnu, ve které jsou hráčům vypláceny odměny. Tyto odměny pak následně slouží k dalšímu postupu ve hře, vylepšování herních avatarů nebo si je hráči mohou vybrat a vyměnit za jiné kryptoměny.

Jelikož drtivá většina herních platforem využívá ke svému fungování blockchainovou síť Ethereum, tak se už samo nabízelo využít i nezaměnitelné tokeny jako jednu z možných forem odměňování hráčů. Nezaměnitelné tokeny se i díky propojení s play-to-earn hrami staly velkou senzací a vyhledávaným zbožím nejen ve světě krypto her. Nejnovější typy her, jako je například Calvaria nebo RobotEra, dokonce hráčům umožňují tyto NFT během hraní hry sbírat a vytvořit si postupem času vlastní unikátní sbírku, kterou poté mohou dobře zpeněžit na NFT tržišti.

Výhoda tohoto typu her je i v tom, že se v podstatě nijak neliší od jiných oblíbených her. Jediný rozdíl je pouze v tom, že si nový hráči musejí založit svou kryptopeněženku, kterou následně propojí s herním prostředím. Ovšem už i na tomto rozdílu vývojáři her zapracovali a některé hry připojení kryptopeněženky po hráčích již nevyžadují.

8 nejlepších P2E titulů pro rok 2023:

  • Calvaria - nová P2E fantasy bojová karetní hra
  • RobotEra - nová metaverse hra s možností vlastnictví půdy
  • Lucky Block - nejlepší výběr z více než 2 700 her
  • Tamadoge - NFT hra s domácími mazlíčky
  • Battle Infinity - zajímavé propojení světa sportu se světem virtuálním
  • Sandbox - vytvoření vlastního světa bez hranic
  • Decentraland - metaverse svět založený na fantazii každého hráče
  • Alien Worlds - vesmírný průzkumník ve SciFi metaversi

RobotEra - nová metaverse hra s možností vlastnění půdy

RobotEra je nová krypto hra, která svým hráčům nabízí i možnost dobře si přivydělat. Jedná se o tzv. blockchainovou sandboxovou hru, ve které si hráči budují svůj vlastní svět prostřednictvím nákupu pozemků a stavění budov.

RobotEra buduje metaverse planetární rekonstrukce podobné sandboxu. Celá hra se odehrává na zničené planetě Taro, na kterou jsou hráči transportováni. Planeta Taro se vzpamatovává z ničivé apokalyptické události, která ji doslova vymazala z mapy. Hráči tak mají za úkol nejen vybudovat zcela novou kolonii, ale také zapracovat na znovuobnovení slávy planety.

Hráči se v této hře promění v roboty, kteří se následně rozdělí do sedmi různých táborů, z nichž bude mít každý tábor své jedinečné vlastnostmi. Důležitým aspektem hry je domluva všech sedmi táborů navzájem, že se nezničí, ale naopak že budou spolu spolupracovat a pomáhat si.

A jak si hráči ve hře mohou přivydělat? Je to jednoduché. Buď si mohou postavit další roboty, se kterými budou prozkoumávat planetu a hledat odměny nebo si mohou postavit muzeum či koncertní sál a prodávat vstupenky na nejrůznější představení. Zároveň pro ty roboty, kteří si tyto vstupenky na jejich představení koupí, jsou připraveny odměny. Další z nepřeberné škály možností jak si ve hře vydělat, je i například možnost těžby nerostů, obchodování s kontinenty, robotickými společníky a dalšími komoditami na NFT tržišti.

RobotEra - sedm kontinentů

Nativním tokenem projektu RobotEra je token TARO, který si mohou investoři koupit v předprodeji. Předprodej se nachází v první fázi, ve které je cena tokenu TARO 0,020 USDT. Investorům se tak naskýtá skvělá možnost na koupi tokenu za minimální cenu, jelikož v každé další fázi bude cena tokenu automaticky navyšována. Do dnešního dne bylo v předprodeji vybráno už více než 700 tisíc dolarů.

Calvaria a její vlajková loď Duels of Eternity

Calvaria je nová blockchainové fantasy bojová karetní hra odehrávající se za závojem smrti. Hráči v této hře mají za úkol nejen sbírat, ale také bojovat pomocí karet založených na NFT. Tyto NFT karty poté budou používat v jednotlivých bitvách, ve kterých se budou snažit na základě dobře zvolené strategie vyhrát.

Tokenomika Calvarie

Každá NFT karta představuje jednu postavu, která je vyobrazena v plném 3D, mající své jedinečné vlastnosti a zkušenosti. Hráči tyto karty v bitvách mohou různě kombinovat a volit tak, jak uznají za vhodné. Kromě toho, že karty mohou hráči použít v boji, je také možné s nimi obchodovat. Pro hráče tak představují i vidinu zisku. Stačí je jen během hraní sbírat a postupně si tvořit zcela unikátní sbírku NFT karet, kterou je možné poté zpeněžit na NFT tržišti hry.

Výhody Calvaria

Jelikož se jedná o blockchainovou platformu nové generace, jenž kombinuje blockchainové funkce P2E v ekosystému se svou vlajkovou lodí Duels of Eternity, tak poskytuje hráčům jednu obrovskou výhodu. Tou výhodou je, že hráči plně vlastní své zdroje, odměny a herní aktiva, které jim bez jejich souhlasu a vědomí nemohou být odebrány. Další výhodou Calvarie je i to, že hráči nemusí připojit svou kryptopeněženku, aby mohli začít hrát.

Hra bude dostupná jak na mobilních zařízeních, tak i na PC, a to ve dvou verzích. Jedná se o verzi zdarma a verzi placenou. Verze zdarma si přichystala pro hráče jednu zajímavou vychytávku, kterou je tzv. viditelný tracker, který jim bude ukazovat, kolik by si vydělali, kdyby hráli placenou verzi. A ani v placené verzi nebudou hráči ošizeni o odměnu. Pro každého nového hráče je v placené verzi přichystán dárek ve formě NFT.

Nativním tokenem projektu Calvaria je token RIA, který si mohou v současné době investoři koupit v předprodeji. Předprodej se však už nachází ve své závěrečné páté fázi, ve které je cena tokenu 0,0325 USDT. Aktuálně se v předprodeji vybralo už více než 2,8 milionů dolarů, přičemž cílová částka předprodeje je 3 075 000 dolarů. Investoři tak mají jednu z posledních šancí na nákup tokenu RIA za výhodnější cenu předtím, než bude uveden na burzu.

Navštívit předprodej Calvaria

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Pá 19:02  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá 17:43  Kam investuji ? Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688