Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  10.11.2022 13:07:44REKLAMA

Ceny kryptoměn explodují s tím, jak Binance oznámila akvizici FTX - tady jsou 3 kryptoměny, které teď koupit

Méně pravděpodobnější scénář vývoje konfliktu mezi zastupiteli burzy Binance a FTX asi nešlo předpokládat. Největší burza na světě podle objemu obchodů, Binance, pravděpodobně akvíruje svého konkurenta - burzu FTX. Vyjádřili se takto oba šéfové těchto platforem, ale zda k tomu dojde, to určí až následná due diligence ze strany Binance.

Co se vlastně stalo?

Vše začalo na webu Coindesk, který publikoval zprávu, ve které stálo, že většinu krytí společnosti Alameda Research tvoři token FTT, který je emitovaný sesterskou společností FTX, což nevrhá příliš dobré světlo na finanční situaci firmy. V návaznosti na toto oznámení přišel tweet od CZ, zakladatele Binance, ve kterém stálo, že společnost Binance zlikviduje své veškeré zásoby tokenu FTT.

Tweet od CZ

A jak už to v sektoru kryptoměn bývá, sebemenší pochybení některé entity vede k panice a uživatelé tak začali vybírat své prostředky na burze FTX. Ta nezvládla nápor investorů a musela požádat Binance o pomoc s likviditou, čehož burza využila a nechala podepsat FTX dohodu o prodeji, ke kterému ovšem nemusí dojít, neboť CZ dodal, že due diligence bude následovat v rámci několika dní.

Reakce kryptoměn

Všechny tyto skutečnosti stály obchodníky a investory spoustu prostředků, neboť kapitalizace celého kryptoměnového trhu klesla během dvou dnů o desítky procent v čele s Bitcoinem, který klesl na nejnižší hodnotu za poslední dva roky. Jednomu odvětví kryptoměn se však dařilo - digitálním aktivům v předprodeji.

Pokud se poohlížíte po dalších kryptoměnách v předprodeji a jejich ICO, navštivte tuto stránku.

IMPT

Jednou z kryptoměn v předprodeji je IMPT, nativní token Impact projectu, která se snaží o snížení uhlíkové stopy integrací blokchainu, NFT a emisních povolenek. Spojení těchto prvků vytváří z platformy dokonalý projekt, který by mohl prorazit a získat potřebný příliv kapitálu. Aktivum se již pyšní partnerstvými s největšími e-commerce giganty, posuďte sami níže.

Partneři IMPT

Dash 2 Trade

Říká Vám něco Bloomberg terminál? Pokud ne, jedná se o základní pomůcku každého analytika ve světě akcií, přičemž podobný terminál, akorát pro kryptoměny, momentálně nabízí platforma Dash 2 Trade. Prostřednictvím jejího nativního tokenu, D2T, můžete vlastnit expozici vůči této nadějné platformě a podílet se tak na jejím úspěchu.

Tokenomika Dash 2 Trade

Calvaria

Play to earn hry jsou momentálně v kurzu, přičemž nadějným projektem, který se nyní nachází v předprodeji, je Calvaria. Jedná se o karetní bojovou hru, jejíž karty jsou tokenizované jako NFT a hráči nad nimi mají tedy plnou kontrolu. Další výhodou je, že je uživatelé mohou přeprodávat na sekundárním trhu a vydělat tím. Tak co, přidáte se také?

Roadmapa projektu

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)
26.04.2024  Marcolla (WOOD & Company): JPMorgan je jedním z lídrů v oblasti tokenizace aktiv a.. Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688