VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  23.08.2022 13:41:57

Vítězem VCTS 7/2022 je prodejna Kostka z Hanušovic v Olomouckém kraji

Červencovým vítězem zákaznického zážitku Visa Czech Top Shop 2022 je společnost Kostka kolobka s.r.o., která se v roce 2002 po rekonstrukci prostor bývalého závodu ČEMOLEN v Potůčníku vrhla na výrobu koloběžek. Tehdy využili stávající technologii na výrobu rámů jízdních kol a zahájili výrobu koloběžek vlastní konstrukce zpočátku s určením pro děti. Postupně koloběžky prošly konstrukčním vývojem a modely koloběžek se vyprofilovaly do dnešní podoby. Našim inspektorům se velmi líbil koncept prodejny s showroomem, půjčovnou a zkušební dráhou v areálu, kde si mohou klienti jednotlivé modely vyzkoušet. Při nákupu se snadno orientujeme, díky tomu, že je sortiment vystavený přehledně, jsou k dispozici letáky, katalogy a reklamní předměty. Prodej je navíc podporován LCD displeji, které přehrávají videa o typech, možnostech užívání a přínosech jízdy na koloběžkách. Personál má velmi příjemné vystupování, nabízí nakupujícím občerstvení, poradí při výběru správné koloběžky či příslušenství. A co je cílem českého výrobce koloběžek? Inspektoři zjistili, že v nejbližší budoucnost chtějí v Potůčníku přispět k rozvoji koloběžkářského sportu a dále nabízet veřejnosti vysoce kvalitní a technicky vyspělé koloběžky pro oddech, turistiku a sport. Přejeme jim hodně úspěchů!!!

Druhé Albi na Masarykově ulici v Brně je zážitkový ráj

Nový prostor Albi prodejny v Brně na Masarykové ulici nabízí dvě patra plná radosti, kde si přijdou na své nejen děti. V přízemí inspektoři vstoupili do klasické Albi prodejny s pestrou nabídkou společenských her a dárkového sortimentu, který byl přehledně rozdělen do sekcí a viditelně označen. V prvním patře potom objevili párty svět, kde se pořádají oslavy a akce takzvaně na klíč. V realizaci jsou zde i dvě zážitkové místnosti, které budou sloužit pro pořádání mimoškolních aktivit, kroužků, turnajů a příměstských táborů. To se našim inspektorům velmi líbilo. Obchodem je provedl velmi ochotný a produktů znalý personál. Albi nabízí opravdu vysoký standard zákaznického zážitku, kde si vybere každý.

Třetí je v červenci T-mobile v OC Letňany

Prodejna T-mobile v OC Letňany je menší, ale hezky uspořádaná. Kytky a reklamní LCD panel ve výloze nás láká ke vstupu. Design interiéru je laděný do firemní fialové barvy, což působí velmi příjemně. Vzhledem k velikosti není potřeba speciální orientační značení, zboží je hezky a přehledné vystavené. K propagaci nabízených výrobků slouží LCD displeje a doplňkové POP materiály, které jsou zákazníkům k dispozici. Zákazníci jsou obslouženi profesionálně vyškoleným personálem, který umí reagovat a zpracovat téměř každý požadavek, což si měli možnost vyzkoušeli naši inspektoři při mystery shoppingu. K hladkému průběhu obsluhy zákazníků také pomáhají pořadová čísla, která si zákazníci mohou vyzvednout přímo při vstupu.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Z regionů:

Út 17:41  Jarní design market v GASK s rekordní návštěvností Středočeský (kr-stredocesky.cz)
Út 17:02  V Roudnici nad Labem se se starosty řešila VRT Ústecký kraj (kr-ustecky.cz)
Út 10:33  Změna rozpočtového určení daní pro kraje míří k poslancům pardubickykraj.cz (Pardubický kraj)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688