Lidé (Lidé)
Lidé  |  06.12.2021 14:49:45

Eurowag jmenoval dva přední manažery do rolí Chief Operating Officer a Chief Performance Officer

  • Dosavadní Senior Vice President, Technology, Mittu Sridhara se ujal role Chief Operating Officer
  • Bývalý generální ředitel Letiště Praha Václav Řehoř zastává roli Chief Performance Officer

Eurowag posílil vrcholové vedení firmy o odborníky v oblasti plateb, mobility a technologií. Senior viceprezident pro technologie Mittu Sridhara byl jmenován do role Chief Operating Officer (COO). Bývalý generální ředitel Letiště Praha Václav Řehoř se ujal role Chief Performance Officer. Oba jsou členy výkonného výboru Eurowagu (ExCo).

Mittu Sridhara„Mám z posílení našeho vedení radost. Co žene Eurowag a naši vizi radikálně změnit odvětví silniční dopravy dopředu, jsou právě technologie. Mittu má bohaté zkušenosti s rozvojem globálních platforem a transformací technologických firem. To bude zásadním přínosem při budování naší platformy v oblasti plateb a mobility, tak aby se z ní stalo komplexní řešení poskytující vše na jednom místě, s využitím technologií usnadňujících život našim zákazníkům bez ohledu na velikost jejich provozu,“ říká Martin Vohánka, zakladatel a CEO Eurowagu.

„Jsme také nadšeni, že můžeme v Eurowagu přivítat Václava. Jeho rozsáhlé zkušenosti s vedením digitální transformace, udržitelného růstu a expanze v mezinárodních společnostech budou rozhodující při našem neustálém silném a rychlém růstu, a to jak organicky, tak prostřednictvím fúzí a akvizic, jako byla například nedávna akvizice společnosti WebEye. A to jsme teprve na začátku,“ dodává Martin Vohánka.

Ve své nové roli COO se Mittu Sridhara zaměří na misi Eurowagu stát se technologickým lídrem v oblasti komerční mobility. Má více než dvacetileté zkušenosti na úrovni vrcholového vedení, a to v poradenství v oblasti produktů a inženýrství, budování a rozšiřování obchodních platforem a digitalizace řady velmi úspěšných globálně působících technologických firem, například HepsiBurada, Careem (odkoupené společností UBER), Ladbrokes, Sabre Inc, Avis nebo TUI Travel Plc.

Václav ŘehořVáclav Řehoř povede integrační aktivity skupiny po fúzích a dohled nad optimalizací a výkonností firmy. Donedávna působil jako generální ředitel Letiště Praha/Českého Aeroholdingu. Před tím zastával řadu vrcholných finančních manažerských funkcí, naposledy jako finanční ředitel pro Evropu ve společnosti FleetCor Europe London/EU, kde řídil aktivity související s výkonností firmy a zaměřoval se především na transformaci, iniciativy po fúzích a na mezinárodní expanzi.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688