Patria (Patria Finance)
Akcie v ČR  |  19.10.2021 13:52:06

START Day živě: FIXED.zone spouští úpis akcií. Co nového u stávajících emitentů?

FIXED.zone zveřejnila podrobnosti o vstupu na trh START pražské burzy. Příjem objednávek zahajuje dnes v úterý 19. října od 10:00, bezprostředně před prezentací v rámci START Day, kdy je FIXED.zone od 13:00 hned první z prezentujících. Zakladatel FIXED.zone Daniel Havner spolu s Liborem Zezulkou představují podrobnosti o úpisu akcií FIXED.zone na trh START pražské burzy i FIXED jako firmě. Na Patria.cz událost od 13:00 přenášíme online. Vstup FIXED.zone Patria Finance aktivně podpoří nabídkou úpisu jejích akcií bez poplatků pro všechny investory bez rozdílu. Akcie FIXED.zone bude možné po spuštění IPO u Patria Finance upisovat online přímo v obchodní platformě WebTrader nebo na telefonní lince 221 424 424, případně s využitím emailu patria@patria.cz. Po prezentaci FIXEDu budou následovat prezentace stávajících emitentů trhu START pražské burzy.

Úpis společnosti FIXED.zone potrvá od 19. října 2020 10:00 do 2. listopadu. V ten den budou zveřejněny výsledky veřejné nabídky. Minimální cenou veřejné nabídky je 180 , maximální cenou pak 222 . Maximálním množstvím veřejné nabídky je 222 tis. ks akcií s lotem 100 ks. Emise bude obchodovat pod ISIN CZ000901108.

„Naše společnost dynamicky roste a má obrovský potenciál v tomto růstu pokračovat. Náš tržní segment mobilního příslušenství má takřka neomezený potenciál. Kapitál, který chceme získat veřejnou nabídkou akcií FIXED.zone, plánujeme využít pro masivní expanzi do zahraničí a rozvoj vlastní produktové nabídky. Během nelehkých pandemických měsíců jsme posílili vztahy s našimi zákazníky. Důvěřovali nám a my jsme tuto důvěru přetvořili v další růst společnosti. Věřím, že nemálo investorů do akcií FIXED.zone budou naši zákazníci. A my bychom se jim výnosem z našich akcií chtěli odvděčit,“ uvedl Daniel Havner, zakladatel společnosti FIXED.zone a její majoritní akcionář.

„Na trh START míří devátý emitent, který reprezentuje velmi zajímavý a dynamicky rostoucí segment. Pevně doufám, že se společnosti podaří se svým příběhem a vizí oslovit investory a prostředky získané na trhu START pomohou v zamýšlené zahraniční expanzi. Firem, které vyvíjejí technologie a dokáží je samy i úspěšně vyrobit a prodat, je v Evropě, oproti například USA, velký nedostatek. Jsem rád, že takovou firmu snad brzy uvítáme i na našem trhu START, říká Petr Koblic, generální ředitel Burzy cenných papírů Praha.

Společnost FIXED.zone očekává, že prostřednictvím IPO získá nový kapitál v objemu 40 až 50 milionů korun. Největší část, tedy 20 milionů korun, připadne na zvýšení skladových zásob v souvislosti s expanzí na zahraniční trhy. To koresponduje s plánem vytvořit vlastní internetový obchod, ale i podpořit export na evropské trhy přes dlouhodobé distributory. Deset milionů korun chce společnost investovat do nového informačního systému a dalších potřebných kroků, které povedou k zefektivnění prodejních procesů a jejich automatizaci v rámci zvýšení kapacity obchodu, především exportu. Po pěti milionech korun by mělo připadnout na investice do vývoje a designu nových produktů, včetně vývoje vlastního ekosystému produktů nazvaných „FIXED Smart“ a na marketingové aktivity pro podporu růstu.

Harmonogram START Day

Po úvodní prezentaci FIXED.zone budou následovat prezentace dalších stávajcích emitentů na trhu START pražské burzy. Uslyšíme tedy aktuální novinky z Pilulky, Primoco UAV, eMan, Fillamentum, KARO Invest, Prabos Plus, AtomTrace a UDI CEE.

 

Plánovaný časový sled prezentací:
13:05-13:35 prezentace , rozhovor, Q&A FIXED.zone Daniel Havner a Libor Zezulka
13:35-13:55 rozhovor, Q&A AtomTrace Jan Proček
13:55-14:15 rozhovor, Q&A e-Man Jiří Horyna
14:15-14:35 rozhovor, Q&A FILLAMENTUM Josef Doleček
14:35-14:55 rozhovor, Q&A KARO INVEST Jakub Hemerka
14:55-15:15 rozhovor, Q&A Pilulka Lékárny Martin Kasa
15:15-15:35 rozhovor, Q&A Prabos plus Jaroslav Palát
15:35-15:55 rozhovor, Q&A Primoco UAV Ladislav Semetkovský
15:55-16:15 rozhovor, Q&A UDI CEE Jan Rovný
 

Stream můžete sledovat také přímo na youtube kanále pražské burzy.

Více o společnosti FIXED.zone se můžete dozvědět také z videorozhovoru s Patria.cz:

Akcie FIXED.zone v rámci IPO bude upisovat Patria Finance

Akcie FIXED.zone bude možné po spuštění IPO u Patria Finance upisovat online přímo v obchodní platformě WebTrader nebo na telefonní lince 221 424 424, případně s využitím emailu patria@patria.cz.

Úpis společnosti FIXED.zone potrvá od 19. října 2021 od 10:00 do 2. listopadu 2021. V ten den budou zveřejněny výsledky veřejné nabídky. Zopakujme základní parametry emise: Minimální cenou veřejné nabídky je 180 , maximální cenou pak 222 . Maximálním množstvím veřejné nabídky je 222 tisíc ks akcií s lotem 100 ks.

Klíčové dokumenty k IPO:

PROSPEKT

ANALYTICKÁ ZPRÁVA

PREZENTACE PRO INVESTORY

PROFIL EMITENTA NA TRHU START

FIXED.ZONE - SEKCE PRO INVESTORY

 

Více o FIXED.zone a IPO na Patria.cz:

FIXED.zone v úterý spustí úpis akcií na trh START. Desetinu firmy nabízí za zdroje na dravý růst

Lídři FIXED.zone: I díky vstupu na trh START rozjedeme dravou expanzi a zúročíme nápady, jak růst

Analýza Patrie k FIXED.zone: Řešení pro smartphony kráčí na START

 

 

 

 

 

Disclaimer:
Informace, které je Patria Finance povinna uveřejňovat v souladu s opatřeními proti omezení střetu zájmů se nacházejí na https://www.patria.cz/disclaimer.html. Z prodaného objemu emise FIXED.zone získává obchodník 2,5 % sales fee, které je využito ke vzdělávání klientů například formou webinářů.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688