Petr Hanisch (AliaWeb)
Finance  |  19.04.2002 11:18:26

Velká investiční hra na www.quick.cz

Velká investiční hra na www.quick.cz

Unikátní investiční hru FONDOVKA připravil Internetový portál www.quick.cz ve spolupráci se společností KZ FINANCE spol. s.r.o. pro uživatele Internetu. Hra je k dispozici na adrese http://finance.quick.cz/fondovka/.

Jde o hru, která umožňuje soutěžícím virtuálně investovat virtuální peníze a sledovat výnosy a ztráty svých finančních operací. Přestože účastníci hry neplatí žádné peněžité vklady, mohou získat řadu věcných i peněžitých výher, například ve formě podílových listů až do výše 25 000 .

Hra je určena jak zkušeným investorům, tak naprostým začátečníkům, kterým mimo potěšení ze hry přináší proškolení na trhu otevřených podílových fondů. Naučí své uživatele vhodně rozmnožit peníze a účinně bojovat proti inflaci.

Prostřednictvím integrovaného poradenství přiblíží FONDOVKA hráčům význam, výhody i rizika investovánípodílových fondech. Nabízí také výběr investic dle mnoha kritérií, například podle míry rizika, výše částky a délky jejího uložení. Soutěžící, kteří byli zvyklí ukládat své peníze na termínované vklady v peněžních ústavech tak může překvapit vysoké zhodnocení úspor v porovnání s úrokovými sazbami.

Hráči se mohou poučit rovněž o dalších možnostech investování a zhodnocování peněz jaké představuje například stavební spoření, penzijní připojištění nebo nákup českých a zahraničních akcií. Další podrobné informace jsou k dispozici na internetových stránkách, http://finance.quick.cz/fondovka

Provozovatelem internetového portálu WWW.QUICK.CZ je ČESKÝ TELECOM, a.s., který nabízí prostřednictvím divize INTERNET OnLine internetové připojení, webhosting, serverhosting, dedikační hosting a další profesionální internetové služby. Divize Internet Content Group doplňuje k těmto službám na Internetu portálové a obsahové služby. Široká nabídka portfolia umožňuje výběr a využití všech moderních souvisejících služeb a informací zaměřených na široké spektrum uživatelů, kteří zde najdou rychlý vyhledávač, domácí i zahraniční zpravodajství, TV programy, programy kin, filmové recenze, přehled devizových kurzů a finančních informací, aktuality z oblasti IT, informace ze světa sportu, novinky z regionů, chat, pohlednice, horoskopy, inzerci, seznamku a mnoho dalších. Nelze opomenout Quick katalog obsahující více než 140 000 aktuálních odkazů na české stránky a weby.

Společnost KZ Finance spol. s r.o již pátým rokem profesionálně působí na poli finančního poradenství.

Firma je od počátku profilována zejména jako kvalifikovaný poradce pro oblast kolektivního investování – otevřených podílových fondů. Svými kancelářemi v Kroměříži a Zlíně obsluhovala především pestrou škálu regionální klientely.

V roce 2000 začala s realizací svého projektu na podporu prodeje podílových fondů prostřednictvím internetu. Stránky www.fondmarket.cz se staly důležitou součástí nové firemní strategie a umožnily zaměřit se na opravdu celorepublikovu klientelu. Objem prostředků klientů KZ Finance v českých a zahraničních fondech tak dosahuje v současné době řádově stamiliony korun.

V roce 2001 firma prošla úspěšně procesem registrace u Komise pro cenné papíry a splnila tak zákonné požadavky kladené novelou zákona o cenných papírech na distributory podílových listů. Začala spolupracovat s Unií investičních společností a s Českou kapitálovou informační agenturou.

 

Kontakt pro další informace:

VLADAN CRHA
tiskový mluvčí
tel: 0800 1 63342 (0800 1 MEDIA)
fax: 02 7146 9896
e-mail: tiskovy.odbor@ct.cz

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finance:

28.02.2012  Jak obchodovala Amerika 28. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Jak obchodovala Amerika 27. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Evropské burzy oslabují, pražská burza udržela úroveň z konce minulého týdne Investiční bankovnictví (Komerční banka)
27.02.2012  ECB už 2 týdny nekoupila žádné vládní dluhopisy Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688