"PÁTEČNÍ DOBROTY - TENTOKRÁT V ÚTERÝ"
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.Dnes specialita ze
”SYREČKOVÉ KUCHYNĚ”"SYREČKIÓNY"
- 400 g žampiónů
Pracovní postup:
Žampióny očistíme, kloboučky oddělíme a prozatím odložíme stranou. Třeně neboli “nohy” nadrobno pokrájíme a se solí a kmínem udusíme na cibulce osmažené na másle. Když jsou měkké a všechna tekutina je vydušená, přidáme nakrájené tvarůžky a necháme je na m
írném ohni rozpustit. Vzniklou hmotou plníme kloboučky hub, narovnáme je do silně vymaštěného pekáče a v troubě zapečeme.Nechte si chutnat, k dobré chuti přispěje i dobré, chlazené pivo
!Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
- Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
02.05.2024 SCHLIEGER loni zaznamenal čtyřnásobný nárůst...
30.04.2024 Tesla po špatných výsledcích roste, Meta po...
Okénko investora
Mgr. Timur Barotov, BHS
Diverzifikace v době koncentrovaných akciových trhů – výzkum Goldman Sachs
Miroslav Novák, AKCENTA
Michal Brothánek, AVANT IS
Petr Lajsek, Purple Trading
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz
Za 1. čtvrtletí roku 2024 rozšířila ČNB „zlatý poklad“ o dalších téměř 5 tun
Ali Daylami, BITmarkets
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři