Finanční služby  |  18.03.2009 14:01:53

Web Poštovní spořitelny umožní uzavírat pojištění online

V Praze dne 17. března 2009

Dnes již není potřeba chodit kvůli pojistce či povinnému ručení osobně do pojišťovny. Řešení přináší Poštovní spořitelna, která nově na svých internetových stránkách nabízí možnost uzavírat pojištění online. Klienti tak mohou z pohodlí svého domova rychle a jednoduše na adrese www.postovnisporitelna.cz zařídit cestovní či úrazové pojištění, povinné ručení nebo pojištění domácnosti, které nabízí ČSOB Pojišťovna.

V poslední době prudce stoupá zájem klientů o koupi pojištění prostřednictvím elektronických distribučních kanálů. Klienti mají zájem o cestovní pojištění, povinné ručení nebo pojištění domácnosti. Rozhodli jsme se jim proto prostřednictvím webu PS nabídnout možnost, jak pojištění vyřídit.,“ vysvětluje Leila Goulliová, ředitelka Marketingu přímého prodeje Poštovní spořitelny. „Nabídka online produktů se bude i nadále rozšiřovat,“ dodává Goulliová.

Návštěvníci webu Poštovní spořitelny mají kromě cestovního či úrazového pojištění možnost sjednat si i pojištění domácnosti, které obsahuje asistenční služby. ČSOB Pojišťovna Assistance je tak připravena 24 hodin denně poradit s řešením jakékoliv havarijní situace, zajistit pomoc při zabouchnutí dveří nebo ztrátě klíčů, či zařídit instalatérské, topenářské, elektrikářské a kanalizační práce zdarma až do limitu 1 800 včetně materiálu.

Prodej pojištění on line není jedinou novinkou na webu PS. Na úvod roku 2009 se internetové stránky dočkaly několika vylepšení, kromě nové grafické úpravy a přehlednějšího uspořádání přibyly také nové funkce. Zdokonaleno bylo fulltextové vyhledávání a část pro klienty „Poradíme vám“. Přidány byly také nové odkazy „Spočítejte si“ a „Sjednat“, které umožňují návštěvníkům stránek modelové výpočty, resp. požádat o schůzku na Finančním centru.

Mezi hlavní výhody webu Poštovní spořitelny pak i nadále patří přehlednost a jednoduchost. Cílem je vybudování bližšího vztahu se zákazníky a upevnění pozice proklientsky orientované banky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688