Dagmar Vránová (ČEKIA, a.s.)
Investice  |  01.08.2000 15:31:04

Příležitost k získání kapitálu: Veletrh ve Washingtonu 2. – 9. září

Společnost Capital Consulting organizuje zájezd na Veletrh rizikového kapitálu, který pod názvem Capital Connection 2000 proběhne ve dnech 2. – 9. září 2000 ve Washingtonu, USA

"Hlavním smyslem této akce je návštěva na veletrhu rizikového kapitálu Capital Connection 2000. Neméně důležité jsou však také doprovodné činnosti, především individuální setkání s americkými partnery, které zajistíme na základě požadavků účastníka, dále přednášky na aktuální téma financování rozvoje podniku a zároveň trochu odpočinku při prohlídce Washingtonu v jednom z nejhezčích období roku na východním pobřeží USA” říká Radek Hořeňovský z pořádající firmy Capital Consulting.

Největší investiční veletrh

Capital Connection 2000 navazuje na dlouhodobou tradici veletrhu kapitálu vysokého výnosu Mid - Atlantic Venture Fair a patří mezi nejvýznamnější investiční události na východním pobřeží USA. Setkávají se zde začínající podnikatelé z oblasti nových technologií, především internetu, e-commerce, software, telekomunikací a biotechnologií se soukromými investory, investičními bankéři a představiteli venture fondů. Údolí řeky Delaware, odkud pochází většina investorů a vystavovatelů patří mezi tři nejvýznamnější centra high-tech a venture kapitáluUSA.

Capital Connection 2000 společně se svým předchůdcem si vysloužil reputaci největší a nejprestižnější akce ve své kategorii na východním pobřeží a od roku 1992 se zúčastnilo přibližně 400 začínajících společností, které zde získaly více než 1,7 mld. USD na svůj další rozvoj v oblasti marketingu a získávání nových trhů.

Moderní technologie

Středoatlantický region se stává výrazným konkurentem Silicon Valley, neboť zde působí více než 1000 společností zabývajících se internetem a navazujícími službami. Mezi úspěšné společnosti, které zde získaly první kapitál patří současný gigant America On Line, další internetová společnost UUNet nebo výrobce optických vláken Ciena. Každý rok se sem sjíždějí investoři z celého východního pobřeží USA, jejichž hlavním cílem je objevit příštího Billa Gatese.

Navázání kontaktů

Vlastní veletrh začíná v úterý 5. září a končí ve středu 6. září. Technologické firmy se budou prezentovat jednak při živém vystoupení a jednak na výstavním panelu. Součástí veletrhu jsou také společenské události - společné snídaně, obědy, večerní recepce a přednášky, které mohou ledacos napovědět o americké obchodní kultuře.

Příležitost k získání kapitálu

Proč na veletrh přicházejí výrobní firmy? Hledají kapitál na pokrytí konkrétních projektů, rozvoj své firmy, získání nových trhů atd. Může jít buď o zcela novou firmu se zajímavým podnikatelským záměrem nebo o financování rozvoje již existující firmy na základě nového produktu nebo marketingového záměru.

Investoři (institucionální i individuální) přicházejí na veletrh hledat příležitost k umístnění svého kapitálu do zajímavých a potenciálně ziskových projektů.

Cena zájezdu 2.940 $ včetně DPH obsahuje:

  • letenku a veškeré poplatky spojené s leteckou dopravou
  • ubytování v hotelu se snídaní
  • vstupné na veletrh
  • přednášky
  • setkání se zahraničními partnery
  • prohlídky a průvodce Washingtonu
  • uvítací a závěrečnou večeři

Důležité informace

Uzávěrka přihlášek je 21. srpna 2000. Počet míst je značně omezen. Přihlášky budou evidovány v došlém pořadí a zařazovány až do vyčerpání kapacity. Přihlášený účastník může za sebe delegovat náhradníka do 28. srpna 2000. Případné náklady s vydáním nové letenky hradí účastník.

Kontakt na organizátora:

Capital Consulting - tel./fax: 02 / 24 91 14 92 ;

e-mail: capital.consulting@capconsult.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688