Věra Stárová (GfK-Praha)
Ostatní  |  23.01.2004 09:33:02

Czech Retail Summit 2004

Czech Retail Summit 2004, který se uskuteční 2.- 3. 2. 2004 v Brně, se setkává  s velkým zájmem obchodníků i jejich dodavatelů. 2 týdny před konferencí registrovali organizátoři již více než 600 účastníků a další desítky zájemců již avizovaly zájem o toto setkání. Organizátoři proto posunuli závěrečný termín registrace až na 27. 1. 2004. Není však vyloučeno, že maximální kapacita konferenčního centra (750 lidí) bude naplněna obdobně jako loni. Proto lze doporučit, aby se zájemci o účast registrovali co nejdříve (např. prostřednicvím on-line registrace na www.retail21.cz).

Za posledních 10 dnů se na konferenci registrovaly dvě stovky účastníků, mj. zástupci společností 3M Česko, ADM, Ahold, AutoCont, Barvy Tebas, British American Tobacco, Budějovický Budvar, Carrefour, Centrum Černý Most, COOP Jednota Slovensko, DIMAR, FIAT ČR, Fontea, GlaxoSmithKline, Hruška, Intersnack, Karlovarské minerální vody, Krkonošské papírny, LEGO Trading, Masterfoods, MAKRO Cash & Carry ČR, O.B. Heller, p.k. Solvent, PPF, Reemtsma International, SC Johnson, SCA Hygiene Products, Shell, T-Systems, Wrigley, Xaverov či Želetavská sýrárna. Mezi registrovanými jsou tak již zástupci prakticky všech nejvýznamnějších obchodních firem a výrobců spotřebního zboží. Účast na konferenci avizovali již 3 členové vlády ČR – kromě premiéra, který vystoupí v programu, i ministři Němec a Urban.

Konference, organizovaná Svazem obchodu ČR, VŠE v Praze a INCOMA Consult,  se koná díky podpoře řady partnerů. Odborným garantem je společnost ORACLE Czech, platinovými partnery jsou EUROTEL, Pěkný-Unimex a Živnostenská banka. Informace o summitu jsou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách na adrese www.retail21.cz. V případě zájmu o účast či propagaci v rámci konference kontaktujte co nejdříve její sekretariát  na adrese  konference@incoma.cz  či volejte 251 117 521.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688