Lidé (Lidé)
Lidé  |  24.10.2024 13:22:38

Dentons má novou generální ředitelku pro Evropu, stala se jí Wendela Raas z Nizozemska

Společnost Dentons, která největší právní firmou na světě i v Česku, bude mít od 1. listopadu 2024 novou CEO pro Evropu. Evropští partneři Dentons zvolili Wendelu Raas, která působí v nizozemské pobočce advokátní kanceláře. Ve své nové funkci bude zodpovědná za vedení a strategii evropského regionu, který zahrnuje 23 poboček v 18 zemích Evropy a střední Asie.

Wendela Raas Wendela Raas v minulosti působila jako vedoucí partnerka amsterdamské kanceláře Boekel De Nerée, která se v roce 2017 spojila se společností Dentons. Je členkou představenstva Dentons pro evropský region a také globálního představenstva, kde zastává funkci místopředsedkyně. Působí kromě toho i jako globální vedoucí sektorové skupiny spotřebitelských výrobků a služeb.

Wendela Raas má 25 let zkušeností s poradenstvím v oblasti práva nemovitostí se zaměřením na komerční pronájmy, soudní spory a transakce. Podle časopisu Chambers Europe je přední nizozemskou právničkou v oblasti nemovitostí a podle časopisu The Legal 500 přední expertkou v oblasti maloobchodu.

Zaměřuje se na podporu talentů a na zvýšení inkluze, přičemž se aktivně podílela na programech rozvoje talentů společnosti Dentons jako mentorka a poradkyně.

Ve funkci vystřídá Tomasze Dąbrowského, který od roku 2014 zastával pozici generálního ředitele pro evropský region. Pod jeho vedením zaznamenala společnost Dentons výjimečný růst v celé Evropě a střední Asii a zvýšila své příjmy a počet partnerů více než dvojnásobně. Během jeho působení společnost Dentons své působení v regionu značně rozšířila, otevřela kanceláře v Amsterdamu, Düsseldorfu, Lucemburku, Miláně, Mnichově, Římě a Tbilisi a posílila kapacity v celém regionu, zejména na klíčových západoevropských trzích.

Své zvolení okomentovala Wendela Raas slovy: „Děkuji Tomaszovi Dąbrowskému za jeho obrovský přínos naší kanceláři za posledních 11 let a jsem nesmírně vděčna za to, že mi kolegové svěřili vedení naší kanceláře v Evropě a střední Asii. Těším se, že budeme i nadále posilovat vysoce kvalitní právní řešení v celém regionu a podporovat přitom značku Dentons.“

„Velice mě těší, že mohu předat otěže právě Wendele jako své nástupkyni,“ řekl Tomasz Dąbrowski. „Je vysoce uznávanou právničkou i manažerkou a jsem přesvědčen o tom, že je tou správnou osobou, která povede naše týmy v Evropě,“ dodal.

Zvolení Wendely Raas generální ředitelkou pro Evropu úzce navazuje na nedávné jmenování nové globální CEO advokátní kanceláře Dentons, kterou se stala Kate Barton. Ta se přidala se svými gratulacemi, přičemž poznamenala, že na nové ředitelce pro Evropu oceňuje především její vůdčí schopnosti a spolupracujícího ducha.


Advokátní kancelář Dentons zastoupená ve více než 80 zemích světa pomáhá rozvíjet, chránit, provozovat a financovat vaši organizaci poskytováním jedinečných globálních i úzce lokálních právních řešení. Polycentrický přístup, orientace na smysluplné cíle a aktivní uplatňování principů inkluze, rozmanitosti, rovnosti a trvalé udržitelnosti nám umožňují soustředit se na to, co je pro vás nejdůležitější. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688