skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  17.10.2024 08:59:00

Škoda Superb Sportline přijíždí na český trh v obou karosářských verzích a s rozsáhlou standardní výbavou

Superb Sportline lze kombinovat se všemi dostupnými pohonnými jednotkami
Verze liftback s motorem 1,5 TSI 110 kW lze pořídit za doporučenou prodejní cenu od 1 070 000 . Doporučené prodejní ceny variant 2,0 TSI 150 kW a 2,0 TDI 110 kW začínají na částce 1 130 000 . Pro obě verze s pohonem všech kol (2,0 TSI 195 kW a 2,0 TDI 142 kW) je doporučená prodejní cena 1 260 000 včetně DPH. Verze kombi stojí ve všech případech o 40 000 Kč více. Výhradně pro kombi je navíc určena plug-in hybridní pohonná jednotka, která kombinuje zážehový agregát 1,5 TSI s elektromotorem. Celkový systémový výkon této verze iV činí 150 kW, točivý moment 350 Nm a spotřeba v režimu WLTP pouhých 0,4 – 0,5 l/100 km. Do prodeje se dostává za doporučenou cenu od 1 280 000 Kč včetně DPH. V rámci fleetového programu lze při odběru alespoň 2 vozů během 12 měsíců získat řadu výhod, jako jsou například slevy z pořizovací ceny, individuální financování a pojištění, benefitní program pro zaměstnance a další.

Specifický design s nádechem dynamiky a elegance
Stejně jako u ostatních modelů Škoda je i Superb Sportline identifikovatelný na první pohled. Sportovní vzhled vozu tradičně podtrhují designové prvky v černé lesklé barvě. Součástí standardní výbavy jsou přední světlomety Matrix-LED, zadní světla Top LED s animovanými ukazateli směru a funkcí Coming/Leaving Home a elektricky ovládané páté dveře s virtuálním pedálem. Standardem modelu Superb Sportline jsou také nová leštěná 18″ antracitová kola Vela s aero kryty. Přední blatníky zdobí nová plaketa s nápisem Sportline. Sportovní vzhled dále podtrhují zatmavená boční okna a sklo pátých dveří (Sunset), což i v létě zaručuje příjemné klima ve voze. Díky speciální fólii snižují akustická laminovaná přední a zadní boční okna hluk v interiéru.
Mezi další standardní prvky výbavy patří sportovní podvozek snížený o 15 mm a progresivní řízení. Dále výbava zahrnuje například bezklíčový přístup KESSY s novou funkcí automatického zamykání při odchodu od vozu a odemykání vozu pouhým přiblížením klíče. Standardně dodávaný interiér Sportline s ambientním osvětlením zahrnuje plně elektricky nastavitelná ergonomická přední sedadla s masážní funkcí s deseti pneumaticky ovládanými masážními vaky, čalouněná mikrovláknem Suedia v kombinaci s umělou kůží. Vyhřívaná přední sedadla mají integrované hlavové opěrky a manuálně nastavitelnou délku sedáku. Dynamické akcenty dodávají interiéru pedály s kryty z nerezové oceli i tříramenný sportovní multifunkční volant s černým prošíváním a plaketou Sportline. Virtuální kokpit se specifickou grafikou doplňuje volně stojící 13″ obrazovka infotainmentu s navigací. V základní výbavě se dodává balíček Asistovaná jízda 1.5+, na přání je možné objednat vyšší verzi Asistovaná jízda 2.5.

Škoda Superb Sportline přijíždí na český trh v obou karosářských
verzích a s rozsáhlou standardní výbavou  Škoda Storyboard.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688