Lidé (Lidé)
Lidé  |  21.06.2024 14:17:58

Poskytovatel operativního leasingu Business Lease má nového obchodního ředitele

Do pozice obchodního ředitele společnosti Business Lease, specializované na operativní leasing a správu firemních vozových parků, nastoupil Jaroslav Bohata. Ten v obchodním oddělení firmy, která se nyní stará o flotilu 11 800 aut, působí na různých pozicích již 18 let. Naposledy vedl tým account managementu pečující o stávající klienty. V nové roli bude mít vedle toho mimo jiné na starosti také akvizice.

Jaroslav Bohata

Jak uvedla ředitelka společnosti Hana Výmolová, mezi úkoly Jaroslava Bohaty v nové roli bude vedle dosažení obchodních výsledků dle aktuálního plánu patřit mimo jiné zvýšení podílu obnovy vozových parků, udržení vysoké spokojenosti klientů nebo úprava některých obchodních procesů týkajících se akvizice. Jaroslav Bohata je dostatečně zkušený, má správné osobní nastavení a je to srdcař, který tuto roli zvládne," dodala Hana Výmolová.

„V operativním leasingu se úspěch vedle obratu poměřuje také velikostí spravované flotily aut, takže i tímto směrem chci napřít své úsilí. Mou prioritou je, abychom fungovali jako partner klienta ve smyslu odbornosti, pomoci a konzultantství. Auta nabízejí různí poskytovatelé operativního leasingu stejná, co se ale liší, je právě kvalita služeb, přidaná hodnota a péče o klienty,“ řekl Jaroslav Bohata.

Pod nového ředitele spadá 25 členů obchodního týmu. Podle vlastních slov jej baví práce s lidmi a rád se s nimi raduje z jejich úspěchů. Nemá rád diktátorský styl, lidem dává důvěru, ale požaduje výsledky. V týmu se chce obklopovat lidmi, kteří budou nadále budovat dlouhodobé vztahy s klienty – s některými již nyní Business Lease spolupracuje i 20 let.

Před příchodem do Business Lease žil Jaroslav Bohata osm let v USA, konkrétně v Kalifornii. Posledních pět let tam pracoval pro pojišťovnu.

Novému obchodnímu řediteli je 50 let. Má dvě děti ve věku 22 a 24 let, které studují vysokou školu. Ve volném čase se rád věnuje cyklistice nebo lyžování.


Společnost Business Lease působí na českém trhu od roku 1996, kdy se zde stala průkopníkem operativního leasingu. Původně vznikla v roce 1989 v Holandsku pod mateřským holdingem AutoBinck s více než stoletou historií. Do současné Business Lease Group s hlavní kanceláří v Praze nyní vedle Česka spadá Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rumunsko.

Firma se prioritně zaměřuje na operativní leasing, postavený hlavně na uzavřené kalkulaci, kdy se dopředu dohodne výše platby. Klientovi toto řešení přináší stabilní cash flow, a může se tak v klidu soustředit na svůj byznys. Business Lease dále poskytuje služby správy vozového parku. Mezi další doplňkové služby patří autobazar Cars & Care, prodávající vrácená auta z operativního leasingu (každý měsíc se jich vrací přibližně 200), a B2B autopůjčovna Business Rent nabízející přes 300 vozů. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688