Forvis Mazars (Forvis Mazars)
Daně a účetnictví  |  04.06.2024 13:56:27

Mazars se od června mění na Forvis Mazars, vzniká globální gigant na auditorském a poradenském trhu s obratem téměř 5 miliard dolarů

Dvě přední společnosti na trhu poradenských služeb, Mazars, mezinárodní partnerství působící ve více než 100 zemích a teritoriích, a americká auditorská, daňová a poradenská společnost FORVIS, vytvořily 1. června 2024 novou síť. Tato nová síť, složená pouze ze dvou členských společností, vystupuje od výše uvedeného data pouze pod jedinou globální značkou Forvis Mazars a se souhrnným obratem ve výši 5 miliard dolarů se zařazuje mezi TOP 10 na globálním trhu.

Forvis Mazars je zároveň největším hráčem, který za poslední desetiletí vstoupil do žebříčku 10 nejvýznamnějších poradenských firem na světě. Jako síť dvou společností je Forvis Mazars na globálním trhu jedinečná a poskytuje stejnou kvalitu služeb a přístup ke klientům bez ohledu na to, kde na světě působí. Vytvoření sítě zároveň umožní mnohem kvalitnější pokrytí amerického trhu dosavadním klientům Mazars a klienti Forvis se budou moci nově opřít o celosvětovou síť kanceláří Mazars. 

Síť tvoří dva členové: Forvis Mazars, LLP se sídlem ve Spojených státech a Forvis Mazars Group SC, mezinárodně integrované partnerství působící ve více než 100 zemích a teritoriích. Síť bude řízena prostřednictvím struktury zahrnující globální představenstvo sítě, které bude zodpovědné za umožnění bezproblémové spolupráce a poskytování služeb klientům po celém světě. 

"Pro naše klienty, naši profesi a naše zaměstnance je to významný milník. Společnosti Mazars a Forvis spolupracují již více než 20 let, sdílejí podobné hodnoty a přístup ke klientům. Vytvoření této sítě proto bylo logickým vyústěním této spolupráce a příležitostí vstoupit mezi ty největší globální hráče. Klienti získají kvalitnější pokrytí a konzistentní, vysoce kvalitní a komplexní služby po celém světě a my zůstaneme flexibilní vůči jejich specifickým potřebám. Jsem nesmírně hrdý na to, že mohu zastávat funkci prvního předsedy představenstva globální sítě. Jsem přesvědčen, že společná práce našich dvou firem bude i nadále umožňovat našim lidem zvyšovat laťku standardů klientských služeb a zároveň bude výzvou pro možnosti odvětví, které podpoří budoucí potřeby na lokálních trzích," uvedl Hervé Hélias, dosavadní CEO a předseda představenstva Mazars Group, nově předseda představenstva globální sítě (Global Network Board) a předseda představenstva Forvis Mazars Group, SC.

"Síť Forvis Mazars je postavena na našem závazku naslouchat a být v každé situaci nápomocný našim klientům, předvídat výzvy, kterým čelí, a poskytovat bezkonkurenční klientské znalosti a zkušenosti ve všem, co děláme. Tato nová síť rychle uvolní nové příležitosti pro naše klienty i naše zaměstnance a obě skupiny jsou přesvědčeny, že se rozhodujeme s ohledem na jejich dlouhodobý úspěch," dodal Tom Watson, CEO Forvis Mazars, LLP (dříve FORVIS, LLP) a člen představenstva nově vytvořené sítě.  


Forvis Mazars

Forvis Mazars je přední světová síť profesionálních služeb. Síť působí pod jedinou značkou po celém světě a má pouze dva členy: Forvis Mazars LLP ve Spojených státech a Forvis Mazars Group SC, mezinárodně integrované partnerství působící ve více než 100 zemích a teritoriích. Obě členské firmy sdílejí závazek poskytovat klientům nejkvalitnější služby, a to v oblasti auditu, daní a poradenství po celém světě.

Více informací najdete na: www.forvismazars.com/cz/cs

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

08.02.2024Mazars je Daňovou firmou roku 2023 Forvis Mazars (Forvis Mazars)



?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688