myTimi (myTimi)
Práce  |  23.05.2024 13:03:02

Společnost Bondbot zvyšuje konkurenceschopnost firem prostřednictvím emisí korporátních podlimitních dluhopisů

 

Od spuštění v červnu 2023 má společnost pro emisi podlimitních dluhopisů Bondbot, v čele s Janem Skovajsou, za sebou více než 37 úspěšně zafinancovaných projektů. Při výběru projektů cílí společnost na skutečně investiční a růstové projekty, kdy před jejich schválením důkladně prověřuje stav a ziskovost vybrané firmy, aby následně zaručila potenciálním investorům férové jednání. V budoucnu má Bondbot ambice pomáhat firmám i v nadlimitních emisích.

Firma, která podpoří růst vašeho byznysu

Vize společnosti Bondbot se vyznačuje v transparentním jednání ze strany firem a jasně definovaným cílem pro vydávání dluhopisů. S tímto přístupem chce minimalizovat rizika při emisi podlimitních korporátních dluhopisů a zapojit se do realizace investičních a růstových projektů. Ve své podstatě přebírá veškerou práci spojenou s výběrem peněz, kam spadá založení ISIN, spuštění online reklamních kampaní, vytvoření vstupní stránky, kontaktování zájemců o investice a veškerá administrativní činnost.

Bohaté investiční zkušenosti a férové jednání

Za uplynulé období má společnost Bondbot za sebou již desítky zafinancovaných projektů s velmi pestrým zaměřením, od developerských dluhopisů, dluhopisů na růst potravinářské společnosti, až po investice do start-upů. Do této chvíle vybral Bondbot pro realizaci všech projektů více než 200 milionů korun a 65% z nich se podařilo úspěšně dokončit. Oproti své konkurenci může zaručit kontinuální výběr peněz a v případě neúspěchu vrací vloženou částku zpět.

„V naší firmě děláme produkty, které se normálně prodávají. Produkty, které nejsou zajímavé pro spotřebitele, obvykle nefungují dobře ani na dluhopisy. Důležitý je kontinuální výběr peněz. Není to tak, že na začátku vybereme 3-4 miliony korun, naopak, výběr peněz postupně roste s časem emise a v dané situaci to považuji za velkou konkurenční výhodu," říká Jan Skovajsa, majitel a CEO firmy myTimi a Bondbot. 

Ambiciózní plány do budoucna

Společnost Bondbot má ambice rozšířit svou podporu firmám nejen prostřednictvím emise podlimitních dluhopisů, ale i v oblasti nadlimitních emisí a v budoucnu má plány si dokonce zřídit vlastní investiční fond SICAV. Ten by podle vize Jana Skovajsy mohl pomáhat nejen s dluhopisy, ale i s trhem akcií, s důrazem na individuální přístup ke klientům. Jeho cílem bude podpořit veřejnost v zájmu o investování a ukázat zájemcům, že jejich úspěch je prioritou.

O Bondbot

Bondbot představuje společnost pro emisi dluhopisů, která vznikla jako řešení pro stále častější vydávání korporátních dluhopisů s nejasnými a netransparentními podmínkami ze strany firem. Vznikla v červnu 2023 jako dceřiná společnost firmy myTimi s.r.o., která má za sebou úspěšný výběr desítek milionů korun. Platforma v současnosti již podpořila financování více než 37 projektů a zastává transparentní přístup mezi emitenty a investory.

myTimi

Firma myTimi vznikla v roce 2017 a ve svých počátcích nabízela zejména služby virtuální asistence jedincům a firmám, kteří si zde mohli nechat zpracovat nejrůznější drobné úkoly jako vyřizování byrokracie na úřadech, rezervace v restauracích a hotelech, pořádání oslav a spoustu dalšího. Kromě těchto původních služeb začala firma myTimi v roce 2019 nabízet také marketingové služby, které nyní tvoří většinu jejích aktivit.

CEO a spolumajitelem firmy je Jan Skovajsa, který celý projekt založil na základě svých vlastních potřeb delegovat nejrůznější úkoly, pracovat efektivně a šetřit tak čas.

Více informaci na:  www.myTimi.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688