David Varga (Fintokei)
Okénko BIG EXPERT  |  13.05.2024 13:09:32

Ve Fintokei jsme letos obchodníkům vyplatili již téměř 1 500 000 €

Ve Fintokei jsme letos obchodníkům vyplatili již téměř 1 500 000 €

První kvartál letošního roku jsme našim obchodníkům vyplatili rekordní sumy a zdá se, že tento trend bude nadále pokračovat. Přestože nejvyšší měsíční payouty stále míří k našim japonským klientům, Češi a Slováci se určitě nenechají zahanbit. Ostatně posuďte sami. 




Když jsme minulý podzim s Fintokei vstoupili na český a potažmo evropský trh, dali jsme si za úkol najít obchodníky a obchodnice, jejichž výsledky by byly natolik zajímavé, že by přilákaly investory. Věděli jsme, že zvládnout generovat alespoň 10% zisk a udržet ztráty pod 8% hranicí poklesu není jen tak, zvláště pokud to má obchodník zvládat po dobu alespoň 6 měsíců. Netušili jsme však, že se najde tolik talentovaných obchodníků, kteří po cestě za tímto cílem dosáhnou opravdu pozoruhodných výsledků.


Půl rok uplynul jako voda a my na náš talent sice stále čekáme. To však neznamená, že se nenajdou tradeři, kteří si obchodování u Fintokei nepřijdou na opravdu pěkné peníze. Právě naopak.



Rekordní payouty v prvním kvartálu 2024


Jen za první tři měsíce roku 2024 jsme ve Fintokei obchodníkům vyplatili přes 1 300 000 € , přičemž průměrný payout činil 4417 €. Tato data se týkají všech našich traderů a zahrnují tak i početnou japonskou klientelu. Ostatně Japonci zatím Evropany válcují také co do velikosti payoutů - nejvyšší částky totiž vyplácíme právě jim.


Japonští obchodníci ve Fintokei zatím patří k těm s nejvyššími payouty



Čeští a slovenští obchodníci se však také nenechají zahanbit a svými výsledky dosahují často na podobné částky. Nedávno jsme například psali o tom, že Fintokei vyplatilo prvního milionáře, tím byl trader Marian ze Slovenska

Klíč k úspěchu našich traderů? Obchodování během “newsek”

Při pohledu na obchody našich traderů je také jasné, že obchodování volatility během zpráv tvoří stěžejní část jejich obchodních strategií. Bohužel velká část prop tradingových firem začíná v dnešní době přehodnocovat svůj postoj ohledně tohoto stylu obchodování. Tradeři se tak často mohou setkat s tím, že společnost, se kterou obchodovali, a která donedávna umožňovala zprávy obchodovat, najednou tuto běžnou tradingovou praxi začíná omezovat či úplně zakazovat.

Ve Fintokei jdeme proti tomuto trendu a obchodování fundamentů umožňujeme zcela bez omezení. Přecejen stále hledáme obchodníky, kteří by se mohli prokázat jakožto efektivní správci investorského kapitálu, a proto je nemůžeme omezovat pouze na obchodování podle samotné technické analýzy. Toto naše rozhodnutí se promítá i na výsledcích našich obchodníků. Ti nejúspěšnější z našich traderů kombinují právě technický a fundamentální přístup.

Obchodníci preferují výzvu

Další poznatek, který vyplývá z našich dat ohledně payoutů, se týká oblíbenosti námi nabízených programů. Je totiž zřejmé, že mezi vyplacenými obchodníky je nejoblíbenější program ProTrader. Ten patří mezi standardní prop tradingové programy s dvoufázovou evaluační výzvou. Naopak program SwiftTrader, který umožňuje obchodovat s virtuálním kapitálem hned od prvního dne a bez výzvy, mezi tradery tolik neletí. 


Zdá se, že otestování vlastních dovedností v kombinaci s možností obchodovat na větším účtu a pobírat vyšší poměr ze zisků je pro obchodníky lákavější vidinou, než přeskočení tradingové výzvy. A protože nasloucháme požadavkům našich klientů, představíme v průběhu tohoto roku nový tradingový program. Ten bude ještě dostupnější než ProTrader a navržen pro obchodníky, kteří s prop tradingem chtějí začít.





Rychlost vyplácení payoutů 

Úspěch našich obchodníků se snažíme podpořit všemi možnými způsoby. Jedním z nich je i zefektivnění interních procesů Fintokei. Díky nim u nás tradeři mají garanci vystavení ProTrader účtu do 24 hodin od splnění druhého kola výzvy, stejně tak i schválení a odeslání payoutů do 1 pracovního dne. V porovnání s velkou částí naší konkurence, u které si často na účet počkáte i týden a na payouty někdy dokonce i dva, jde o nepopsatelnou výhodu. Naši tradeři tak mohou počítat s daleko větší flexibilitou a své úspěchy mohou oslavit podstatně rychleji.



Je Fintokei i pro vás? Vyzkoušet to můžete zcela zdarma


Pokud se o trading sami zajímáte a máte vyvinutou obchodní strategii, která vám funguje, proč ji nevyzkoušet na naší platformě? Ve Fintokei nabízíme zdarma k vyzkoušení také trial verzi všech našich programů. Na té zjistíte, zda je obchodování budoucnosti pro vás, či nikoliv.


David Varga

Davidova vášeň pro finanční trhy se zrodila na prestižní ekonomicko-správní a právnické fakultě v Brně a rychle ho katapultovala na popředí finančního světa. Po studiích se zapojil do fintech revoluce jako klíčový hráč v jedné z průkopnických firem Purple holdingu, kde jeho talent a odhodlání vykrystalizovaly v podobě spoluzakladatele brokera Purple Trading. David vždy zastával názor, že obchodní talent může být skrytý v každém z nás. Snil proto o vytvoření platformy, která by umožňovala rozvíjet potenciál talentovaných obchodníků, nehledě na jejich finanční zázemí. Tento sen se stal skutečností, když po letech pečlivého plánování a sbírání zkušeností vzniklo Fintokei – moderní prop tradingová společnost, která svou premiéru slavila na náročném japonském trhu.


Fintokei

Fintokei je moderní česká prop tradingová firma, která cílevědomým obchodníkům otevírá dveře ke kariéře v tradingu - bez ohledu na jejich finanční zázemí. Díky jedinečným programům jako jsou ProTrader a inovativní SwiftTrader mohou talentovaní obchodníci naplno rozvinout svůj potenciál na účtech s vysokým kapitálem patřícím společnosti, ale nechat si podstatnou část zisků.

Naším cílem je najít nadané obchodníky a těm dát možnost se ve světě tradingu uchytit na profesionální úrovni. Fintokei totiž není jen další obyčejná prop tradingová firma. Jsme součástí Purple Holding, skupiny s bohatou historií v oblasti fintech, založenou v roce 2007. Naše zkušenosti a zázemí nám proto umožňují poskytnout traderům nejen kapitál, vzdělání a nástroje, ale také jasný plán pro nastartování jejich kariérního růstu.

Více informací na https://www.fintokei.com/cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko BIG EXPERT:

18.07.2024  Ceny nemovitostí zase rostou. Hypotéky sice klesají, ale nestojí to za řeč Ing. Vladimír Pikora, Ph.D. (Dluhopisomat)
17.07.2024  Český statistický úřad dnes zveřejnil data o červnovém vývoji cen výrobců Ing. Vladimír Pikora, Ph.D. (Dluhopisomat)
15.07.2024  Výhody propojení Fintokei s Purple skupinou David Varga (Fintokei)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688