Tomáš Beck (Vindicia)
Okénko právní novinky  |  21.06.2023 09:38:37

Finanční poradci, zpozorněte. Máme tip, jak nabídnout to nej pro klienty a odlišit se od konkurence

 

Správný finanční poradce dokáže výborně zhodnotit peníze klientů, ale také jim pomoci například s pojištěním domácnosti, odpovědnosti a zdraví.  

Velmi často ale čeští odborníci z branže podceňují oblast, která například v Německu patří mezi vůbec nejlukrativnější část práva.  

Jedná se o částky z odškodnění za dopravní nehody a pracovní úrazy.  

V tuzemsku mají lidé jen mizivé povědomí o tom, že mají nárok na vysoké finanční kompenzace, které navíc neplatí ani viník nehody či zaměstnavatel, ale jejich pojišťovny.  

Získané stovky tisíc by lidé mohli chytře investovat a zajistit si s nimi budoucnost, nebo je maximalizovat jakožto kompenzaci vzniklé situace.  

 

Jenže se tak neděje.  

Proč? Protože lidé o této možnosti netuší a peníze jim utíkají.  

 

Právě vy jako finanční poradce můžete být tím, kdo jim v dané situaci předá ty správné informace a kontakty, čímž si značně vylepšíte i své vlastní portfolio služeb. O zvýšení konkurenceschopnosti ani nemluvě.  

 

V čem můžete klientům pomoci?

Ročně se stane více než 40 tisíc pracovních úrazů a okolo 100 tisíc dopravních nehod, které si vyžádají desítky tisíc zraněných. To je obrovské množství lidí, kteří mají nárok na odškodnění, ale často o tom vůbec neví. Nejenže tápou ohledně svých nároků. V krizové situaci, jakou je řešení léčby a kompenzace výpadků příjmů, navíc ani nemají energii na to, aby si zjistili, jak správně postupovat.  

 

Právě v takové chvíli budou potřebovat, aby k jejich případu přišel někdo, kdo přesně ví, jak na to. Jaké kroky učinit, co nezanedbat, jakých chyb se nedopustit. Zkrátka někdo, kdo se v odškodňování vyzná a pomůže poškozeným získat maximální kompenzaci.  

 

Klienti mohou získat stovky tisíc korun

Je totiž obrovský rozdíl, jestli zraněnému člověku vypadne příjem a bude se muset rvát s následky sám, nebo zda ho nasměřujete k odborníkům, kteří se vším pomohou. Kteří vědí, jaké jsou triky zaměstnavatelů a pojišťoven, jak postupovat co nejvýhodněji. Podle zkušeností Vindicia jsou částky za odškodnění sice vysoké (v průměru 800 tisíc za pracovní úraz a 1 milion korun za nehodu), pokud se ale člověk snaží částku vymoci sám, získá sotva třetinu. A drobné nezkušené firmy či advokáti bez specializace většinou situaci jen komplikují.  

 

Získané vysoké částky jim následně můžete pomoci investovat, poradit, jak s nimi dále nakládat.  

 

S odškodňováním pracovních úrazů, dopravních nehod i soukromých pojistek má Vindicia dlouhodobé zkušenosti.  

Uspějeme ve více než 90 % sporů!  

Klientům už jsme vymohli více než miliardu korun.

Navíc se nemusíte bát, že vaši klienti někomu naletí – Vindicia si nikdy nebere žádný poplatek dopředu. Odměnu získá až z úspěšně odškodněných případů.  

 

Chcete vědět více?

Zajímavosti i bližší informace se dočtete v našem minulém příspěvku na podobné téma: https://zpravy.kurzy.cz/716937-odskodneni--proc-si-financni-poradci-nechavaji-uteci-atraktivni-prilezitost/  

 

Budeme ale rádi, pokud se nám ozvete a vše probereme osobně.  

Protože nejenže budete cenní pro své klienty, kterým pomůžete v krizové životní situaci, váš tip odměníme.  

Tomáš Beck

Tomáš Beck

Tomáš Beck (34) vystudoval historii a archeologii na Jihočeské univerzitě, pak základy práva a bezpečnostní studia na Cevro Institutu, kde následně dokončil postgraduální studium. Pro fungování Vindicia čerpá z principů západní Evropy. Drží se pravidla, že právo platí pro všechny, pro malé i velké.





Vindicia

Česká společnost Vindicia se zaměřuje na vymáhání spravedlivého odškodnění po dopravních nehodách, pracovních úrazech, úrazech ve školách a po zanedbání lékařské péče. Umí také zajistit adekvátní plnění z pojistek v případě, že pojišťovny odmítají platit. Vindicia má tým odborníků, kteří postupují podle metodik, které jsou pro klienta výhodné. Její úspěšnost proto přesahuje 90 %.

A co je nejdůležitější? Pokud vám Vindicia nevymůže peníze, nic neplatíte. Nejsou tu žádné vstupní poplatky, Vindicia si odměnu bere až z úspěšně získané částky. Nic tedy neriskujete. Stojí za to o odškodnění bojovat, vždyť průměrná kompenzace za dopravní nehodu dosáhla milionu korun!

Více informací na https://www.odskodnime.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688