Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  24.03.2023 14:45:00REKLAMA

Nové kryptoměnové projekty na začátku roku 2023. Jakých je 12 nejlepších nových kryptoměn, do kterých je nyní vhodné investovat?

Luxe Media LLCNové kryptoměnové projekty na začátku roku 2023. Jakých je 12 nejlepších nových kryptoměn, do kterých je nyní vhodné investovat?

Důvtipní investoři do kryptoměn, kteří chtějí v roce 2023 dosáhnout značných zisků, často upírají svůj zrak k čerstvým kryptoměnovým projektům, protože představují nejlepší možnosti, jak najít nové vzrušující mince za velmi nízké ceny. I když je s nimi spojeno určité riziko, protože projekty nemusí být úspěšné, poměr rizika a výnosu je obvykle nastaven ve prospěch investora.

Zde je 12 nejlepších nových kryptoměn, do kterých můžete nyní investovat:


- Chancer (CHANCER)

- Shiba Memu (SHIBA MEMU)

- AltSignals (ASI)

- Metacade (MCADE)

- ApeCoin (APE)

- Livepeer (LPT)

- Balancer (BAL)

- Frax Finance (FRAX)

- Proxy Swap (PROXY)

- Grove Coin (GRV)

- Aussie Digitals (AUD)

- Mintera (MNTE)

1. Chancer (CHANCER)

Co je Chancer?

Chancer je kryptoměna měnící hru, která právě vtrhla na scénu a jejím cílem je revolucionizovat sázkový a hazardní průmysl. Platforma, kterou založili podnikaví bratři Adam a Paul Kelbie, je zprostředkovatelem sázení, nikoli sázkovou kanceláří, takže zde není žádná sázková kancelář, proti které byste mohli prohrát. Všechny sázky jsou peer-to-peer (P2P), což dává moc uživatelům Chanceru. Sázky mohou být velké nebo malé – od malé sázky mezi přáteli až po virální sázky na každoroční události, jako je Superbowl nebo dokonce udílení Oscarů, protože sázení není omezeno pouze na sport. Tím se Chancer odlišuje od ostatních sázkových platforem, protože ty obvykle umožňujá pouze sportovní sázení.


Chancer se chce odlišit jako první decentralizovaný trh s predikcemi na světě tím, že zplnomocní uživatele a eliminuje potřebu zprostředkovatelů. Využitím síly technologie blockchainu poskytne Chancer transparentnost, bezpečnost a efektivní transakce, čímž nastaví nový standard pro hazardní průmysl.


Všechny sázky jsou umístěny a vypláceny v nativním tokenu Chanceru CHANCER, což dává této kryptoměně vrozenou užitečnost. Držitelé CHANCER mohou také využívat zvýhodněné poplatky při uzavírání a účasti na sázkových trzích.

Proč byste měli zvážit investici do CHANCER

Na nasyceném trhu s kryptoměnami může být těžké přijít na to, do jakých kryptoměn investovat. Vzhledem k přirozené užitečnosti tokenu CHANCER by však letos mohl být jasným vítězem. Vzhledem k velikosti odvětví hazardních her a sázení, které má hodnotu více než 60 miliard $, by CHANCER mohl exponenciálně růst, zejména proto, že uživatelé budou ve výhodě díky férovým kurzům. Tato revoluční kryptoměna se snaží narušit tradiční sázení, a proto bude mít širokou přitažlivost, zejména proto, že usnadňuje sázení na cokoliv, nejen na sport.


CHANCER je ve fázi presale, je k dispozici za pouhých 0,01 $ a investoři by byli moudří, kdyby jej získali dříve, než dosáhne závratných výšin, protože odborníci věří, že tomu tak bude. Vzhledem k tomu, že sázkový průmysl je již jedním z největších na planetě a každoročně roste obrovskými skoky, je Chancer tak blízko sázce na jistotu, jak jen je.


>>> Více informací včetně způsobu nákupu Chancer naleznete zde <<<

Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Co je Shiba Memu?

Shiba Memu je zbrusu nová meme mince inspirovaná roztomilým japonským psem Shiba Inu. Shiba Memu využívá sílu blockchainu a technologie AI, aby se stala marketingovou velmocí, jejímž cílem je vykonávat práci více než 100 marketingových agentur v reálném čase, přičemž přebírá typicky časově náročné úkoly, aby marketéři mohli zaměřit své úsilí jinam. Učí se z úspěšných marketingových strategií, píše si vlastní PR a propaguje se napříč relevantními fóry a sociálními sítěmi.


Shiba Memu bude moci generovat obsah na základě dat, která její umělá inteligence neustále analyzuje a zveřejňovat je na několika online platformách. Poté bude monitorovat a analyzovat úspěšnost svých marketingových snah a podle toho je upravovat, neustále se učit a zlepšovat obsah s cílem optimalizovat výsledky. Shiba Memu navíc přizpůsobí veškerý obsah pomocí strojového učení, aby bylo zajištěno zapojení veškerého publika, což zvýší míru konverze.

Proč byste měli zvážit investici do SHIBA MEMU

Většina meme mincí nemá žádnou užitečnost a spoléhá na to, že se stanou virálními díky tomu, jak jsou vtipné; to však nevyhnutelně vyprchá a způsobí pád ceny, což znamená, že investoři mohou rychle přijít o peníze. Právě v tom Shiba Memu vyčnívá z davu. Token SHIBA MEMU pohání celou platformu a má vrozenou užitečnost a slibný případ použití, který by mohl způsobit, že se marketéři pohrnou do nákupu mince, aby pomohli rozvíjet své podnikání. Držitelé tokenu SHIBA MEMU navíc mohou své tokeny stakovat, získávat pasivní příjem a přispíváním získávat další tokeny. Díky tomu je Shiba Memu slibnou vyhlídkou pro fanoušky memů a kryptoměnových nadšenců, kteří chtějí rozšířit své portfolio zábavným a originálním způsobem.


>>> Více informací včetně způsobu nákupu Shiba Memu naleznete zde <<<

 

AltSignals (ASI)

Co je AltSignals?

AltSignals je dobře zavedená a velmi úspěšná komunita online obchodních signálů s převážně pozitivní zpětnou vazbou na Trustpilot. Od svého spuštění v roce 2017 poskytuje vynikající signály více než 50 000 členům komunity. Platforma vydala svůj nástroj AltAlgo™ Indicator a své automatické obchodní API, které pomohly mnoha kryptoobchodníkům 10x zvýšit jejich portfolio v 19 z 32 měsíců.

Aby AltSignals dále zlepšila kvalitu svého obchodního výstupu, spouští s vydáním nativního tokenu ASI nový obchodní stack nazvaný ActualizeAI, který je určen k rychlejšímu vývoji. ActualizeAI kombinuje strojové učení a zpracování přirozeného jazyka (NLP) k analýze několika cenových indikátorů současně předtím, než jsou podávány prostřednictvím prediktivního modelování, které využívá historická data k aplikaci trendů na data. Díky tomu, že je celý proces řízen umělou inteligencí, se neustále učí a automaticky aktualizuje své algoritmy, aby zvýšil přesnost.

Token ASI vám umožní přístup k signálům poháněným technologií ActualizeAI a přístup do klubu AI Members Club. Členství v klubu odemkne ještě více výhod, včetně přístupu k obchodním turnajům, kde mohou účastníci získávat kryptografické odměny.

AltSignals pomáhá obchodníkům všech úrovní důsledně a spolehlivě zvládnout strmou křivku učení v oblasti obchodování s kryptoměnami a zajišťuje, že je tato volatilní třída aktiv nezaskočí. Prokázaná ziskovost, kterou poskytují obchodní nástroje AltSignals, pomáhá expertním obchodníkům maximalizovat jejich potenciální výnosy díky potvrzovacím signálům ActualizeAI, které analyzují mnohem více dat, než dokáže lidský mozek.

Proč byste měli uvažovat o investici do ASI?

Společnost AltSignals stojí v čele vývoje řešení AI založených na blockchainu. Zdá se, že její kryptointeligence poháněná umělou inteligencí dále zlepší již tak vynikající úspěšnost jejích indikátorů AltAlgo™ a posune je na zcela novou úroveň.

To dělá z tokenu ASI nové atraktivní kryptoaktivum, do kterého by se obchodníci měli zapojit, přičemž vynikající užitečnost a vývoj potenciálně poskytují vynikající potenciální odměny pro včasné investory.

ASI zahájila předprodej za pouhých $0,012 za token, ale dostupnost této nové kryptoměny za počáteční cenu je omezená. V sedmé, závěrečné fázi se totiž cena zvýší na $0,02274. Pro každého, kdo hledá vynikající nové vydání kryptoměny, kterou by si dnes mohl koupit, vypadá AltSignals jako fantastická volba.

>>> Více informací včetně způsobu nákupu AltSignals naleznete zde <<<

 

Metacade (MCADE)

Co je Metacade?

Společnost Metacade buduje největší arkádovou hernu Web3 na světě, která hráčům nabízí různé hry typu play-to-earn (P2E) na jednom místě. Je všeobecně považována za jednu z nejzajímavějších novinek GameFi v roce 2023, která přináší komplexní a zajímavý herní zážitek a také odměňuje hráče za postup ve hře.

Kromě toho se Metacade chce stát centrem pro komunitu herních vývojářů Web3, kde si budou moci vydělat a posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Tvůrci obsahu na sociálních sítích mohou získávat odměny v kryptoměnách tím, že do platformy přispívají prostřednictvím recenzí her, sdílení alfa verzí a další aktivitou. Současně se systém Work2Earn, jehož spuštění se očekává v roce 2024, zaměří na to, aby své komunitě poskytl některé z nejzajímavějších pracovních příležitostí na Web3 dostupných na internetu.

Inovativní program Metagrants společnosti Metacade bude zásadní pro vývoj nejlepších nových titulů P2E. Vývojáři mohou předkládat žádosti o nové hry komunitě MCADE, která hlasuje pro návrhy, které je nejvíce osloví. Metagrants jsou udělovány vývojářům, kteří získají nejvíce hlasů, s cílem podpořit tvorbu nových her pouze pro Metacade.

Mezi další výhody otevřené komunitě Metacade patří možnost vydělávat si při beta testování her poskytováním zpětné vazby vývojářům a zároveň získávat kryptografické odměny za svůj čas, úsilí a připomínky.

Proč byste měli zvážit investici do MCADE?


Po působivém presale je snadné pochopit, proč by investice do MCADE mohla být dobrou volbou. Financování nového kryptotokenu bylo získáno extrémně rychle, protože token má v rámci platformy Metacade spoustu užitečnosti.


Vzhledem k tomu, že se hraní her dostává na Web3, Metacade se zdá být hodnotnou investicí, zejména vzhledem k její rozsáhlé a slibné road mapě do budoucna. Navíc P2E hraní bude motivovat zapálené hráče, kteří by obvykle hráli hry zdarma; MCADE jim umožňuje vydělat si z koníčka, což je něco, co si každý přeje dělat! Token je nastaven pouze na zvýšení ceny, takže důvtipní investoři i hráči by měli raději investovat dříve než později.

>>> Více informací včetně způsobu nákupu Metacade naleznete zde <<<

ApeCoin (APE)

Co je ApeCoin?

ApeCoin je nativní ERC-20 token pro známou komunitu Bored Ape Yacht Club (BAYC), jednu z nejvíce se rozvíjejících komunit meme coinů na světě, jejíž popularita od spuštění v roce 2022 prudce vzrostla. Společnost Yuga Labs nedávno získala $320 milionů v rámci prodeje virtuálních nemovitostí, který umožnil držitelům mincí APE nakupovat pozemky v metaverzu Otherside.

Ačkoli ApeCoin není nutně zcela novou kryptoměnou, zdá se, že jeho přesun do metaverza povede k tomu, že se ApeCoin posune na další úroveň a zároveň se výrazně rozvine a zlepší jeho nabídka pro komunitu. Otherside je hra v metaverzu, která by mohla přerůst v populární multiplayerovou online hru typu Role-Play (MMORPG) a virtuální svět, což by tokenu APE dodalo další užitečnost díky jeho začlenění do ekosystému BAYC.

APE byl spuštěn v březnu 2022, kdy bylo dosaženo impozantního objemu obchodů ve výši 1 miliardy mincí, a na začátku medvědího trhu v roce 2022 se stal rychle úspěšným, protože tržní kapitalizace rychle rostla, takže APE byl mnohem zajímavější než dříve spuštěné meme mince.

Proč byste měli zvážit investici do APE

ApeCoin rychle zaujal fanoušky kryptoměn NFT a přinesl jim tolik žádané členství v BAYC a jeho mladším sourozenci Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Exkluzivita, kterou oba kluby poskytují, značně přispěla k tomu, že NFT s podporou APE mají ve srovnání s ostatními, které jsou na kryptotrhu k dispozici, dodatečnou hodnotu.

Zdá se, že proniknutí platformy do metaverza zvýší zájem fanoušků kryptografie o zapojení se do hry, protože se rozšíří možnosti prodeje zboží a posunou se kupředu s vývojem decentralizované aplikace Web3. S již dosaženou nesmírně působivou tržní kapitalizací poskytuje tento krok do prostoru metaverza minci místo pro další růst, což z ní činí jeden z nejlepších nových krypto tokenů na trhu v současné době.

Livepeer (LPT)

Co je Livepeer?

Služba Livepeer byla spuštěna v roce 2017 a stala se prvním plně decentralizovaným síťovým protokolem pro živé streamování videa, který využívá sílu technologie blockchain k přesunu moci z centralizovaných streamovacích platforem, jako je YouTube nebo Twitch, do rukou tvůrců obsahu.

Vzhledem k tomu, že se živé vysílání a streaming stále rozšiřují a hlad po konzumaci obsahu nonstop roste, chce Livepeer umožnit producentům využít decentralizace, kterou nabízí technologie blockchain, a poskytnout tvůrcům efektivnější a zjednodušený způsob, jak zadávat svá díla přímo na platformě.

Livepeer nabízí několik možností, jak se uživatelé mohou zapojit do platformy, nabízí konzumaci obsahu za poplatek a umožňuje tvůrcům zpeněžit svůj obsah. Kromě toho by se všichni tvůrci technické služby mohli dočkat například automaticky škálovaných videí, necenzurované živé žurnalistiky a dApps s podporou videa. To vše přispívá k tomu, že Livepeer narušuje svět živého vysílání videa a upevňuje si vedoucí postavení na trhu v tomto odvětví.

Proč byste měli zvážit investici do LPT

Nativní token LPT se stává stále vyhledávanějším aktivem, protože obchodníci s kryptoměnami a fanoušci živého vysílání si uvědomují výhody, které nabízí decentralizace videostreamingu a předání moci do rukou tvůrců namísto závislosti na obrovských nadnárodních technologických gigantech.

LPT je mince ERC-20, která bude mít v nadcházejících letech bohatý růstový potenciál, protože provozovatelé videostreamingu si uvědomují transformační sílu technologie blockchain. Vzhledem k tomu, že se Livepeer staví do pozice průkopníka v oboru, existuje značný prostor pro objem obchodování a cenu mince, která v současné době činí $5,83, k výraznému růstu, možná již za méně než osm týdnů.

Balancer (BAL)

Co je Balancer?

Balancer byl vyvinut na blockchainu Ethereum a spuštěn v březnu 2020 jako automatický tvůrce trhu (AMM). Poté, co Balancer získal $3 miliony během své presale akce, vyvinul protokol, který funguje jako samovyvažovací portfolio, poskytovatel likvidity a cenový senzor. Uživatelé dosahují zisky prostřednictvím nedávno spuštěného tokenu BAL tím, že pomáhají přispívat do přizpůsobitelných poolů likvidity.

Balancer provozuje tři typy poolů: Soukromé pooly nabízejí vlastníkovi plnou správu nad poolem, což z něj činí jediného přispěvatele k likviditě burzy a umožňuje mu zcela nastavit parametry poolu.

Sdílené pooly jsou k dispozici uživatelům, kteří se chtějí stát poskytovateli likvidity ve spojení s ostatními uživateli a získat odměnu v tokenech Balancer Pool (BPT). Mezitím jsou chytré pooly podobné soukromým nástrojům, ale jsou řízeny inteligentním kontraktem. BPT se používají také jako mechanismus odměn pro chytré pooly, což umožňuje komukoli přispívat do poolu likviditou.

Proč byste měli zvážit investici do BAL

BAL je nativní token platformy Balancer a umožňuje uživatelům přidávat prostředky do fondů likvidity a získávat tak pasivní příjem, který je uživatelům připisován každý týden. Token BAL také umožňuje platformě zvýšit její decentralizaci a nabízí svým držitelům hlasovací práva při správě a řízení jejího strategického a budoucího směřování.

Současná cena $6,36 se jeví jako přesvědčivá hodnota platformy, která sice není prvním protokolem DeFi využívajícím AMM, ale přinesla nový a osvěžující přístup k podpoře likvidity. Zdá se, že tento neotřelý přístup vybuduje Balanceru pověst DeFi řešení a učiní z něj jeden z nejlepších nových krypto projektů k nákupu v roce 2023.

Frax Finance (FRAX)

Co je Frax Finance?

Frax je open-source, plně on-chain protokol DeFi bez oprávnění, který vytvořil první frakčně-algoritmický stablecoinový systém. Frax si stanovil za svůj konečný cíl poskytnout vysoce škálovatelnou, plně decentralizovanou, algoritmickou měnu namísto digitálních aktiv s pevnou nabídkou, jako je Bitcoin.

Do Fraxu je začleněno několik konceptů, včetně frakčně-algoritmického stablecoinu, kde je část jeho nabídky kryta kolaterálem, stejně jako u jakéhokoli jiného stablecoinu, a druhá část nabídky je algoritmická. Jejich poměr závisí na tržním ocenění stablecoinu FRAX. Když FRAX překročí hodnotu $1, poměr kolaterálu se snižuje, zatímco kolaterál se zvyšuje, pokud se obchoduje pod $1.

Kromě toho je platforma řízena komunitou bez centralizovaného řídicího uzlu a využívá plně on-chain oracles, Uniswap a Chainlink.

Proč byste měli zvážit investici do FRAX?

Protokol FRAX je komunitou řízená mince s jedinečným designem. Více než 60 % nabídky je vydáváno po dobu několika let poskytovatelům likvidity a pěstitelům výnosů díky plně decentralizovanému protokolu a on-chain správě.

Samotná povaha FRAXu z něj činí atraktivní možnost pro investory, kteří hledají stabilitu pomocí jediného frakčně-algoritmického stablecoinu na světě, by si měli FRAX koupit.

Proxy Swap (PROXY)

Co je to Proxy Swap?

Proxy Swap je platforma, která umožňuje obchodníkům vyměňovat digitální aktiva za druhý token, aniž by potřebovali centralizovanou burzu. Uživatelům stále nabízí vysoký stupeň soukromí, protože umožňuje transakce, aniž by museli odhalit svou adresu MetaMask.

Zásadní vlastností platformy Proxy Swap je, že umožňuje výměnu jakéhokoli tokenu uvedeného na Uniswapu, což znamená, že pomocí Proxy Swapu lze obchodovat s jakoukoli mincí dostupnou na UniSwapu, což z ní činí jednu z nejuniverzálnějších a nejpohodlnějších platforem pro výměnu mincí. Všichni uživatelé budou potřebovat peněženku MetaMask pro přístup k Proxy Swap a budou připojeni k Ethereu, aby měli přístup k jejich inteligentnímu kontraktu, který umožní rychlou, bezpečnou a spolehlivou výměnu tokenů.

Kromě anonymity pro jednotlivé obchodníky mohou podniky využívat skryté tokeny Proxy Swap, které jim umožňují provádět bezpečné a anonymní transakce na blockchainu Etherea, a chránit tak citlivé finanční informace.

Proč byste měli zvážit investici do PROXY

Soukromí poskytované držitelům tokenů PROXY spolu s decentralizovanými obchodními příležitostmi činí z Proxy Swapu atraktivní investiční příležitost pro uživatele, kteří chtějí provádět přímé převody bez zásahu centrálního řídicího orgánu, a přitom si zachovat anonymitu.

Skutečná hodnota tokenu PROXY se odemkne s vydáním nových funkcí, včetně mobilní aplikace, beta platformy pro sázení a převodu Etherea do jiných peněženek beze stopy. Kromě toho držení tokenů PROXY odemyká členům komunity hlasovací práva při rozhodování o správě. Díky tomu je současná cena $0,003408 zajímavou příležitostí pro obchodníky, kteří hledají jednu z nejlepších nových kryptoměn k investování.

Grove Coin (GRV)

Co je Grove Coin?

Grove Coin je rebranding tokenu Grove Token, decentralizovaného a bezpečného kryptoaktivního aktiva, které má pomoci zajistit budoucnost planety. Deklarovaným posláním Grove Coin je vytvářet bohatství pro všechny držitele mincí GRV využitím příležitostí, které nabízí bezpečná, plně decentralizovaná digitální měna s ohledem na životní prostředí.

Vzhledem k obavám z dopadu těžby kryptoměn na životní prostředí, které se stávají skutečným problémem, si Grove Coin klade za cíl stát se jedničkou mezi globálními zelenými platebními systémy (GGPS) a zaměřit se na ekologická blockchainová řešení, která nevyžadují těžbu. Výsledkem je ekologická mince, která funguje podobně jako Bitcoin (BTC) jako digitální měna a silně zdůrazňuje podporu ekologicky uvědomělých kryptografických projektů podobně jako uhlíkové kredity.

Ve snaze rozšířit užitečnost tokenu GRV vydala společnost Grove Coin vlastní řetězec Grove Chain. Tento blockchain s podporou Binance Smart Chain podstatně zvýšil možnosti, které se otevírají držitelům mince GRV.

Proč byste měli zvážit investici do GRV

GRV token je nový revoluční kryptoměnový token, jehož cílem je napodobit funkčnost Bitcoinu a poskytnout investorům, vývojářům a obchodníkům, kteří mají obavy o ekologickou životaschopnost kryptografických technologií, ekologické řešení.

Prostředky získané z GRV jsou investovány také do projektů obnovitelných zdrojů energie, farem na solární energii a hydroponického zemědělství, což znamená, že z investic do GRV má prospěch i širší společnost. Při současné ceně $0,7084 a nízkém objemu obchodování se zdá, že má obrovský prostor pro růst, protože důraz na ekologickou udržitelnost v blockchainovém sektoru stále roste.

Aussie Digitals (AUD)

Co je Aussie Digitals?

Aussie Digitals je nový ekosystém elektronického obchodování, který mění pravidla hry a poskytuje uživatelům nástroje k vytvoření, založení a udržování prosperujícího internetového obchodu. Základem platformy jsou dva klíčové procesy, které tvoří jádro metodiky Aussie Digital.

Zaprvé, umožnit uživatelům vybudovat ekosystém elektronického obchodování, který zahrnuje výkonný nástroj pro tvorbu online obchodů s přístupem k výkonným nástrojům digitálního marketingu a platformu pro obchodování B2B, která průkopnickým způsobem odemyká sílu sociálních médií spolu s dalšími decentralizovanými službami poháněnými blockchainem, které dosud nebyly v odvětví elektronického obchodování využity.

Za druhé, nativní mince AUD je digitální mince ERC-20, která ve spojení s ekosystémem Aussie Digitals nabízí zákazníkům a podnikům nové možnosti, které v současné době nejsou dostupné prostřednictvím centralizovaných nebo tradičních poskytovatelů online e-commerce.

Proč byste měli zvážit investici do AUD

Nativní mince AUD společnosti Aussie Digitals je palivem, díky kterému bude fungovat platforma Tradezy a burza kryptoměn Tradedo, což umožní e-commerce podnikům snadno přijímat několik různých kryptoměn jako platnou měnu pro své zboží a služby.

Počáteční nabídka AUD na burze (IEO) probíhá do 13. března za $0,01. Celková nabídka tokenů činí 50 milionů mincí, z nichž 60 % je k dispozici pro hromadný prodej. Díky svému potenciálu způsobit revoluci a narušit tradiční trh elektronického obchodování vypadá AUD jako nové atraktivní kryptoaktivum, které by měli drobní investoři prozkoumat.

Mintera (MNTE)

Co je Mintera?

Mintera je nový kryptografický projekt, který si klade za cíl přinést do světa řešení DeFi poháněných blockchainem finanční ekosystém, který bude pozitivní z hlediska klimatu. Cílem platformy je vytvořit udržitelné centrum kryptoinvestičních služeb a produktů pro nové publikum a skupinu investorů, kteří si uvědomují klima. Spojovacím prvkem, který vše spojuje, je užitkový token společnosti Mintera, MNTE.

Základním principem společnosti Mintera je vytvářet digitální investiční služby, které podporují udržitelnost s čistým pozitivním dopadem na životní prostředí a poskytují investorům přístup k bezpečným a uvědomělým globálním příležitostem.

Mince MNTE je mince ERC-20, která podporuje blockchain Ethereum, na němž bude Mintera fungovat, a držitelé tokenu mohou odemknout několik výhod. Mezi ně patří exkluzivní přístup k zeleným investičním produktům společnosti Mintera a další výhody v rámci komunity MNTE. Kromě toho budou držitelé mincí MNTE přímo financovat pozitivní klimatické akce a podílet se na hlasováních o správě, která budou určovat budoucí směřování platformy.

Proč byste měli uvažovat o investici do MNTE?

Presale MNTE byl zahájen 1. února beta presale kolem, první plné kolo bylo spuštěno 1. března a druhé kolo 1. dubna. Aktuální cena MNTE v prvním plném kole je $0,14, přičemž tato hodnota se bude v průběhu presale fáze zvyšovat.

V presale, který končí 1. června 2023, je k dispozici polovina z celkové nabídky 65 milionů tokenů, přičemž první investiční produkt Mintera bude spuštěn o 14 dní později. Nízká cena MNTE během presale a nový způsob poskytování investičních produktů DeFi s ekologickým sklonem z něj činí vynikající nové kryptoaktivum, které by investoři měli zvážit.


Jak najdu nejnovější kryptoměny, které se chystají strmě růst?

Zájemci o vyhledání nejnovějších kryptoměn, které se chystají silně stoupat, mohou najít informace na několika místech.

Coinmarketcap je vynikajícím zdrojem aktuálních informací o nejzajímavějších a nejslibnějších nových kryptoměnách v presale a veřejném prodeji. Coin Gecko je dalším renomovaným a cenným zdrojem pro aktualizaci výpisů nových mincí.

Mezi další způsoby, jak se informovat, patří vyhledávání příslušných obchodních skupin na serverech Discord a Telegram, staré dobré vyhledávání na Googlu pro „presale příležitosti kryptoměn“ a sledování platforem sociálních médií, jako je Twitter a TikTok.

Jaké jsou výhody a nevýhody investic do nových kryptoměn?

Stejně jako u každého investičního procesu existují i u investic do aukcí mincí výhody a nevýhody. K výhodám patří pocit sounáležitosti získaný tím, že se cítíte součástí rostoucí komunity, a pocit vlastnictví něčeho, co začíná vzkvétat. Kromě toho je tu samozřejmě i značný potenciál zhodnocení, jak mince získává na popularitě, a možnost koupit tokeny se slevou ve srovnání s jinými kryptoaktivy.

Na druhou stranu jsou trhy s kryptoměnami notoricky volatilní, přičemž nové kryptoměny reagují na tržní podmínky s větší volatilitou než měny, které jsou již zavedené. Navíc neexistuje žádná záruka, že se nový kryptoměnový projekt okamžitě rozběhne. K zajištění maximálních zisků je zapotřebí trpělivost a pochopení, že úspěchy ze dne na den jsou ve světě kryptoměn spíše výjimkou než pravidlem.

Související nejčastější dotazy ke kryptoměnám

Jsou nové kryptoměny dobrou investicí?

Nejlepší nové kryptoměny mohou být dobrou investicí, pokud je koupíte v raných fázích jejich existence, buď během presale kryptoměny, nebo před jejich rozběhem po uvedení na burzu.

Novým kryptoměnám a projektům může nějakou dobu trvat, než se prosadí, takže investoři by měli být trpěliví, pokud se nedočkají výnosů ze dne na den. Je však nutné si uvědomit, že stejně jako u všech investičních příležitostí ani u nejnovějších kryptoměn neexistuje záruka, že budou úspěšné.

Jak se tvoří kryptoměny?

Nové tokeny se těží prostřednictvím blockchainu. Tento proces zahrnuje využití výkonu počítačů k řešení složitých matematických problémů, které vedou ke generování digitálních mincí.

Které kryptoměny v roce 2023 vyletí vzhůru?

Označení konkrétní kryptografické jednotky, která se má dostat do nebes, není nikdy exaktní věda. Doporučení na základě několika ukazatelů, jako jsou roadmapy, jejich podpora a potenciál, však možné je.

Vzhledem k těmto faktorům se mince Chancer  jeví jako vynikající vyhlídka na znatelný růst v roce 2023, přičemž Shiba Memu není daleko za ní.

Co je kótování kryptoměn?

Kótování kryptoměn je, když centralizovaná nebo decentralizovaná burza nabízí obchodní páry pro určitou minci. Obvykle k tomu dochází po presale akci známé jako Initial Coin Offering (ICO), která slouží k vytvoření peněžního toku pro nejlepší nové krypto projekty.


Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688