Lidé (Lidé)
Lidé  |  26.05.2022 13:59:05

Kogi CON posiluje tým o další ho seniorního konzultanta, Davida Pešku ze skupiny Komerční banky

Tým seniorních konzultantů Kogi CON nově posiluje David Peška, který s sebou přináší zkušenosti s agilním řízením, leadershipem a firemními transformacemi.

V týmu Kogi CON bude mít na starosti zejména spolupráci s klienty z finančního sektoru, bude se aktivně podílet na implementaci nových firemních kultur u klientů a aktivně se zapojí také do nabízení služeb v oblasti mentoringu a koučování pod hlavičkou Kogi CON.

David Peška byl na úrovni celé skupiny Komerční banky odpovědný za program financování bydlení zaměřený na digitalizaci a zjednodušování procesů v oblasti hypotečního financování. Podílel se také na rozsáhlé agilní transformaci Komerční banky, kde zodpovídal za vedení agilních ceremonií na úrovni představenstva a tribe leaderů.

Z pozice výkonného ředitele pro transformaci Modré pyramidy měl na starosti implementaci nové firemní strategie, zavedení konceptu komplexního finančního poradenství a rozšíření produktové nabídky. Jako zemský ředitel vedl tým 130 obchodníků a zodpovídal za obchod čtvrtiny interní sítě. Působil také jako ředitel externí distribuce odpovědný za rozvoj vztahu s klíčovými finančně poradenskými společnostmi.

David Peška

Během své manažerské kariéry aktivně rozvíjel expertní znalosti z oblasti koučování a mentoringu. Oběma disciplínám se věnuje přes 10 let. Od roku 2019 působí jako mentor a garant programu v rámci Alumni mentoringu na FMV VŠE.

David vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, absolvoval také manažerský výcvik na INSEADu ve Fontainebleau. Svůj volný čas tráví nejraději s rodinou a přáteli. Má rád výšlapy do přírody, kolo, lyže, volejbal, ale rád zajde i na koncert jeho oblíbené kapely nebo na hudební festival.


Společnost Kogi CON vyvinula unikátní metodiku měření firemní kultury. Firmy provází vnitřní adaptací při digitálních či jiných strategických transformacích na úrovni klíčových stakeholderů - jejich zákazníků a zaměstnanců. Pomocí práce s firemní kulturou zvyšuje firmám výkonnost, snižuje odchodovost klíčových lidí a zavádí systémovou práci s inovacemi.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688