MONETA Money Bank (MONETA)
Tiskové zprávy  |  06.10.2021 17:29:00

Od prodejce rovnou v novém traktoru: MONETA umožňuje zemědělcům získat úvěr na nákup techniky bez papírů a online

Vyplnění žádosti do deseti minut, nabídka s variabilitou splátek dle možností klienta, digitální podpis smlouvy za pomoci biometrie a velmi rychlé schválení. To jsou hlavní výhody online systému MONETA Smart Finance, který zemědělcům při nákupu techniky šetří čas a nervy. V poskytnutí úvěrů na nákup zemědělské techniky MONETA za posledních 12 měsíců zaznamenala 30% nárůst v objemu 0,5 miliardy korun.

„Našim klientům chceme umožnit odjet v traktoru přímo od dealera a neztrácet čas papírováním. Stejně tak je aplikace Smart Finance velmi užitečným nástrojem pro dealery. Výrazně usnadňuje proces schvalování úvěrů u dealerů, kteří mohou kupujícímu modelovat úsporu nákladů či splátkový plán,“ vysvětluje Barbora Kobiánová, sektorový manažer pro oblast zemědělství MONETA Money Bank.

Jednoduché a intuitivní zadání smlouvy netrvá déle než 10 minut a nejnovější online systém umožní v případě automatického procesu schválit smlouvu do 1 minuty. „Při podpisu smlouvy se využívá biometrický podpis. Vše je plně digitalizované a současně bezpečné,“ popisuje proces sjednání úvěru Barbora Kobiánová s tím, že žádosti jsou zpracovány až do výše 100 % kupní ceny zemědělského stroje včetně DPH.

Výši splátek potom lze flexibilně nastavit dle sezónních příjmů zemědělce. Zároveň mohou klienti využít možnost zvýhodnění sazby za pomoci dotačního programu pod záštitou Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu (PGRLF). „V souladu s dotačním programem od PGRLF je možné nastavit variabilní dobu splácení až na 96 měsíců. Pokud bude chtít klient požádat o úvěr s úrokovou dotací, zajistíme automatické zaslání biometricky podepsané úvěrové smlouvy na PGRLF, čímž klientovi odpadají další administrativní překážky,“ dodává Barbora Kobiánová.

MONETA dlouhodobě financuje jednu třetinu trhu českého zemědělství. V poskytování úvěrů na nákup zemědělské půdy je jednička na českém bankovním trhu, a kromě dalších unikátních produktů nabízí zemědělcům úvěr na nákup půdy s až třicetiletou splatností. Coby leader v oblasti digitálních technologií nabízí MONETA zemědělcům nejrychlejší a nejjednodušší online cestu pro sjednání těchto úvěrů.

Zuzana Filipová
ředitelka komunikace a ESG

MONETA Money Bank

MONETA Money Bank, a.s., je přední nezávislou českou bankou poskytující služby svým zákazníkům prostřednictvím celostátní pobočkové sítě. Od svého vstupu na Pražskou burzu cenných papírů v roce 2016 má banka silnou pozici v retailovém a zemědělském sektoru a svoje služby zaměřuje na malé a střední podniky. Mimo to banka poskytuje další produkty jako pojištění nebo investiční fondy. Klienti MONETA Money Bank tvoří přes 9 % populace České republiky a využívají její multikanálovou strategii, která zahrnuje více než 230 poboček, přes 630 bankomatů, digitální bankovní aplikaci, která je špičkou na trhu, a dále vlastní call centrum, smluvní prodejce automobilů, finanční zprostředkovatele a leasingové partnery.

Více informací na: www.moneta.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688