cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  01.11.2020 14:01:22

Expanze amerických těžařských společností pokračuje

Obrovský zájem o těžbu kryptoměn obzvlášť podtrhuje situace na trhu v USA. Tam totiž vykrystalizovalo několik společností, které mezi sebou “soupeří“ v tom, kdo svou těžbu nejvíce rozšíří a stane se tak největším těžařem na tomto území.

Posledním z obrovských nákupů je nákup jednoho z nejsilnejšího soutěžitelů v této oblasti na trhu, společnosti Marathon Patent Group. Ta se chce stát největší americkou těžařskou společností. Za tímto účelem tak nedávno oznámila další nákup, tentokrát 10 000 ASICů typu Antminer S19 Pro. Ty zapojí po boku 2 560 kusů, které koupila již dřívě. Mimo 500 zařízení, která pak přijdou již v listopadu letošního roku, bude zbytek dodávky rozložen napříč prvními měsíci příštího roku.


Tato společnost, jejíž akcie jsou stejně jako u jejích konkurentů také veřejně obchodované, odhalila na konci října i to, kolik hashrate do sítě dodává a jaké jsou její plány do budoucna. Na konci července roku 2021 by se mělo jednat již o 2,56 EH/s, což při současné hash rate představuje přibližně 1,9 % výkonu celé bitcoinové sítě. Plán v grafické podobě si můžeš prohlédnout zde:

Projected Hashrate

Riot Blockchain v expanzi nepřestává

Další ze společností z USA, které soupeří o statut největšího amerického těžaře, je i známá společnost Riot Blockchain. I ta pokračuje ve své expanzi, kdy v říjnu ohlásila nákup dalších 2 500 ASICů S19 Pro. Ty společnosti dorazí již v prosinci letošního roku. Navazují tak na své letošní nákupy, kdy tohoto typu těžařských zařízení koupili již 18 640 kusů.

Riot potom taktéž již dříve zveřejnil své plány pro příští rok, podle kterých chce do června roku 2021 dodávat bitcoinové síti hashrate 2,3 EH/s a více.


CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste