cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  05.03.2020 10:16:21

Marketingový gigant z Japonska investuje do kryptoměnového fondu

Ceres, marketingová společnost se sídlem v Japonsku, se právě stala nejnovějším investorem v kryptoměnovém zajišťovacím fondu Pantera Capital. Ten sídlí v americkém San Francisku a mezi investory je opravdu velmi oblíbený.

Dne 28. února Ceres na svých webových stránkách oznámili, že dodávají společnosti Pantera nezveřejněné množství jenu do fondu skupiny. Jako první bitcoinový fond ve Spojených státech Pantera rychle viděla potenciál v kryptoměnovém odvětví a za svou debutovou nabídku v roce 2013 získali 13 milionů dolarů a o něco později ještě dalších 25 milionů dolarů. Třetí rizikový fond skupiny, který se nazývá Pantera Venture Offshore Fund III LP, byl pak zaregistrován v srpnu 2018. Desetiletý fond ve výši 175 milionů USD je zaměřen na investice do společností založených na technologii blockchainu a vydávání ICO a souvisejících podniků. Pantera dříve investovala do Ripple, Brave, Circle a Bitstamp a také do tokenů ICO, jako jsou 0x, Protocol, Kyber a Polkadot. Ani přímo pro Ceres nejsou kryptoměny žádnou horkou novinkou.

Marketingová společnost aktivně investuje do Xtheta, japonské licencované kryptoměny. Ceres také provozuje tokenovou službu zvanou Moppy, systém odměn, ve kterém lze body vyměňovat za hotovost nebo digitální měnu. S více než sedmi miliony uživateli jen v Japonsku.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste