Inzerce (Inzerce)
Podnikání  |  12.06.2018 15:35:32, aktualizováno 18.06.2018 10:48:58REKLAMA

Úvěr na rozjezd nebo rozšíření firmy můžete mít už zítra

Získat firemní úvěr na rozjezd podnikání je pro řadu zájemců nesplnitelný sen. Žadatelé s krátkou podnikatelskou historií nebo firmy s aktuální potřebou vyřešit vzniklou finanční situaci neměli doposud téměř žádnou šanci půjčku získat. Anebo je to stálo spoustu úsilí a papírování, čímž přišli o čas, vzniklou příležitost či potřebu ad hoc financování. Půjčka pro začínající podnikatele nebo bleskově vyřízený úvěr pro firmu jakékoliv velikosti jsou teď ale mnohem dostupnější.

 
A právě těmto podnikatelům vychází vstříc společnost OPR-Finance s.r.o., která je součástí silné a stabilní mezinárodní skupiny OPR-Finance Oy. Podnikatelé, kteří chtějí nastartovat nebo rozšířit podnikání a potřebují mít peníze brzy na účtu, dostanou půjčku rychle, za přesně stanovených pravidel a bez zbytečné byrokracie. To je podnikatelský úvěr od OPR-Finance s.r.o.

OPR-Finance Oy je silná a zavedená finská finanční společnost. Vznikla v roce 2005 a za použití moderních finančních technologií poskytuje úvěry pro jednotlivce a firmy. Ve Finsku má ve svém oboru vedoucí postavení na trhu. V současnosti má kanceláře v Helsinkách, Stockholmu, Amsterdamu, Kodani a v Praze

Od roku 2005 nabídla společnost OPR-Finance Oy přes milion úvěrů více než 500 000 zákazníků. Za posledních 12 měsíců poskytla úvěry v hodnotě 135 milionů eur.

Česká kancelář společnosti, OPR-Finance s.r.o., získala 5. března 2018 licenci České národní banky a stala se tak teprve 15. subjektem, kterému ČNB udělila oprávnění k činnosti nebankovního poskytovatele spotřebitelského úvěru.


Peníze máte už zítra!

Začínající podnikatelé nebo například firmy, které se potýkají s neočekávanými finančními výdaji, mohou už druhý pracovní den po podání žádosti získat firemní úvěr od 50 000 do 1 000 000 korun. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých možností v rozmezí od jednoho do 12 měsíců. Samozřejmostí je i předčasné splacení bez jakýchkoliv sankcí. Podnikatelé či jednatelé navíc nemusejí nikam chodit, žádost jednoduše vyřídí online.

OPR-Finance s.r.o. nepožaduje zástavu majetku a u nižších částek navíc není potřeba ani ručitel. Ručitele budou potřebovat pouze právnické osoby anebo fyzické osoby – podnikatelé u úvěrů přesahujících 250 000 korun.

Transparentnost na prvním místě.

Společnost si zakládá na jasné a transparentní cenové politice, a tak má pro každou výši úvěru a dobu splatnosti pevný poplatek, který zahrnuje všechny výdaje související s poskytnutím úvěru. Díky tomu podnikatel přesně ví, kdy a kolik jeho firma za úvěr zaplatí, a nehrozí mu žádná nepříjemná překvapení.

Zárukou spolehlivosti OPR-Finance s.r.o. je i fakt, že prošla víc než rok trvajícím důkladným posuzováním finanční stability, transparentnosti procesů a obchodních podmínek a získala licenci ČNB.

Podívejte se na podrobné informace o podnikatelské půjčce! Nastartujte vaše podnikání, teď máte příležitost. Navštivte webovou stránku www.opr-firemniuver.cz a zjistěte více informací.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688