Tiskové zprávy  |  21.10.2009 13:06:25

HORECA - inspirací i v době krize

Pružně reagovat na změnu chování spotřebitelů v době ekonomické krize je zásadním postojem pro všechny podnikatelské subjekty, oblast ho.re.ca nevyjímaje.  Jedenáctý ročník veletrhu HORECA, který se koná ve dnech 20.–22. 10. 2009 v pražském Veletržním paláci, je proto pojatý ve znamení nových přístupů k podnikání a možností rozvoje v době ekonomické recese. Dostatečnou inspiraci návštěvníkům veletrhu poskytne téměř 70 expozic!

Jíst a pít se bude stále, jde však o to jak, kde a za kolik. A s tímto postojem je spojen i odbyt celé řady dalších služeb, které do nomenklatury ho.re.ca. spadají. „Spotřebitelé i poskytovatelé služeb přehodnocují své chování a toho je třeba využít. Proto je naší snahou přinést nové podněty na cestě k prosperitě celého odvětví,“ hodnotí situaci Adam Weber, generální ředitel společnosti AC Expo.
 
Jedním z aktuálních témat dnešní doby je hnutí Slow Food. Výrobky Slow Food lze charakterizovat slovy – dobrý, čistý a fair – výrobky dobré chuti bez škodlivých přísad a za „férovou“ cenu. Kdy jindy využít tohoto potenciálu, než právě v době ekonomické krize? V rámci veletrhu HORECA proto proběhne vyhlášení soutěže o Výroční cenu Slow Food Prague pro rok 2009.

Ekonomickému aspektu podnikání bude věnována celá řada akcí – například Seminář svazu účetních, který se zaměří na problematiku DPH v hotelích a restauracích a aktuality v daních a účetnictví. Do odborného programu přispěje rovněž HORECA FORUM s Konferencí „Cestovní ruch – nástroj ekonomického rozvoje regionů. Do tajů barmanského umění zasvětí návštěvníky barmanská soutěž HORECA TRUL CUP 2009, a to ve verzi profesionální i juniorské. Na mladé je zaměřen také první ročník soutěže Mistr kávy junior. Inspirativní může být rovněž přednáška „Tvořivě překvapte a naučíte se prodávat“. Chybět nebude ani módní přehlídka profesních oděvů.
Jedenáctý ročník veletrhu HORECA si klade víc než kdy jindy za cíl přinést ty nejlepší podněty k restrukturalizaci podnikatelských aktivit tak širokého a významného odvětví, jakým segment ho.re.ca bezesporu je.

Více informací naleznete na www.horecaexpo.cz.


O společnosti AC Expo:
AC EXPO s.r.o. patří k významným organizátorům výstav a veletrhů, které se dokonalou organizací, vysokou kvalitou poskytovaných služeb, zastoupením vystavujících firem a zaměřením veletrhů řadí ke špičce v České republice. Kromě organizování specializovaných veletrhů a společensko-reklamních akcí ve Veletržním paláci v Praze zajišťuje AC EXPO prezentace českých firem na veletrzích v zahraničí a každoročně přichází s novými zajímavými projekty.
www.acexpo.cz.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688