Tiskové zprávy  |  02.10.2009 15:46:46

RSTS spustila zimní kampaň na vánoční prémii

Dejte si do konce roku dva a tři dohromady! Takové je hlavní motto Raiffeisen stavební spořitelny v zimní kampani, která včera odstartovala. Ke každé nově uzavřené smlouvě o stavebním spoření od nás klient může získat vánoční prémii, která včetně státní podpory činí až 5000 korun.

RSTS se rozhodla navázat na úspěšnou kampaň na tzv. Superbonusy a stávající mimořádnou nabídku rozšířila a vylepšila. Klientům, kteří budou mít na svém účtu stavebního spoření ke konci ledna příštího roku naspořeno alespoň 20 000 korun, připíšeme kromě plné státní podpory ve výši 3000 korun i mimořádnou vánoční prémii 2000 korun. Zkrátka nepřijdou ani ti, kdo naspoří méně. Za zůstatek ve výši alespoň 5000 korun od RSTS dostanou prémii 1000 korun.

„RSTS letos v úvěrech roste nejrychleji ze všech stavebních spořitelen. Chceme být nejlepší i ve spoření, a proto své síly koncentrujeme do zimní kampaně,“ říká marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny Tomáš Vášáry.

Akce platí pro všechny nové smlouvy s cílovou částkou minimálně 200 000 korun uzavřené do konce roku. Prémie bude na účty připsána během února 2010. Chce-li klient dosáhnout na maximální státní podporu a dostat 5000 korun ještě letos, stačí složit 20 000 korun do poloviny prosince.

Kampaň nabízí pro každého něco: mladí (narození v roce 1990 a později) dostanou lepší úročení vkladů, nižší poplatek za uzavření smlouvy (0,5 procenta z cílové částky) a postavičku Superstandy z antistresového materiálu), ostatním dáváme vysokou finanční prémii.

Na konec ještě důležitý obecný argument pro ty, kdo se nechtějí vázat na dlouhou dobu: Peníze na stavebním spoření nejsou „nedobytné“. Není pravda, že se k nim klient dostane až po uplynutí vázací doby. Pokud chce dostat státní podporu, je třeba peníze nechat ležet oněch 6 let, pokud je ale potřebuje dřív, není problém zažádat o předčasný výběr a v horizontu dnů až týdnů má peníze k dispozici.



RSTS v číslech a datech:
241
poradenských míst 416 mil. Korun zisk v 1. pololetí 2009 (nárůst 32 % y/y) v červenci 2009 RSTS půjčila rekordních 1,093 miliardy korun (nejvíc ve své historii) téměř 900 tisíc smluv o stavebním spoření 2001 1. místotestu MF DNES za nejlepší komunikaci po telefonu a 2. místo v hodnocení webu   2003 ocenění Rhodos za nejpůsobivější firemní image v kategorii Stavební spořitelny 2006 2. místo v soutěži MasterCard Banka roku v kategorii Stavební spořitelny 7. března 2008 fúze s HYPO stavební spořitelnou (nyní RSTS 3. největší stavební spořitelna na trhu) 2009 v soutěži Zlatá koruna se Nízká Hyposplátka stala u veřejnosti nejoblíbenějším produktem na trhu v kategorii Stavebního spoření a odborná porota tento úvěr v kategorii Stavebního spoření ocenila 2. místem)  symbolem RSTS jsou dva černí koně ve tvaru X (znamení keltské runy „gebo“ – symbol vztahu, svazku nebo pouta) na žlutém poli - jde o původní firemní identifikaci celé finanční skupiny Raiffeisen

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688