Tiskové zprávy  |  01.06.2009 10:27:03

Kampaň RSTS reaguje na krizi

Raiffeisen stavební spořitelna od 1. června spouští rozsáhlou marketingovou kampaň přinášející nové výjimečné a bezkonkurenční výhody pro zájemce o stavební spoření. Ekonomická krize ve větší či menší míře doléhá na všechny a Raiffeisen stavební spořitelna pociťuje společenskou odpovědnost  - zejména vůči mladým lidem. Její nová kampaň přináší unikátní výhody pro všechny a pro klienty z řad mladších ročníků ještě něco navíc.

Výhody pro mladé – 50% sleva a dvojnásobné zhodnocení vkladů
Všichni klienti narození v roce 1990 a později mají možnost v období od 1. 6. do 31. 12. 2009 uzavřít smlouvu s poloviční úhradou za její uzavření a dvojnásobným úročením vkladů až do konce roku 2010.

Mimořádná prémie 5000
Druhá nabídka, kterou mohou využít všichni, je neméně zajímavá. Klienti, kteří budou mít na své nové smlouvě k 30. 11. 2009 zůstatek 20000 , obdrží kromě plné státní podpory 3000 mimořádnou prémii ve výši 2000 na stavební spoření. Pro získání prémie tak u RSTS, specialistů na moderní bydlení, stačí naspořit 20 000 – optimální sumu pro získání plné státní podpory. 

Slevová karta Více domova
Navíc klienti uzavírající novou nebo následnou smlouvu získají od svého finančního poradce kartu Více domova, s níž mohou čerpat vysoké slevy u partnerů RSTS. Investice se slevou jim navíc přinese dodatečné úspory nákladů na bydlení. Například kvalitní okna od Vekry (v akci s 40% slevou) mohou uspořit až 20 % energie díky zabránění úniku tepla, významné energetické úspory rozhodně přinese také indukční varná deska, kterou mohou klienti při nákupu kuchyně získat s kartou Více domova od společnosti Sykora zdarma. Společnost Wienerberger poskytne 30% slevu na veškerý sortiment POROTHERM, přičemž s technologií POROTHERM DRYFIX.SYSTEM lze mimo jiné s nebývalou účinností zamezit nehospodárným únikům tepla. Schiedel zase sleví klientům RSTS až 15 % při nákupu komínového systému ABSOLUT nebo DUO - tepelné ztráty větráním lze snížit až o 25 %.

Dokladem toho, že cílem kampaně RSTS není pouze nalákat nové klienty, je skutečnost, že se akce vztahuje nejen na ně – týká se jakýchkoli nových smluv o stavebním spoření a výhod tedy mohou využít i stávající klienti, kteří chtějí uzavřít smlouvu následnou. Cílem je pomoci klientům získat co nejvýhodnější výnos díky optimálnímu vkladu, což je společně s naprosto unikátní prémií 2000 , speciálními výhodami pro mladé a dárkem v podobě slevové karty Více domova vstřícným krokem RSTS, která chce svým klientům v obtížném období ekonomické krize poskytnout pomoc. Finanční poradci RSTS ve všech krajích České republiky ochotně poskytnou detaily kampaně a odborně zodpoví i jakékoli další dotazy.
„Profilujeme se jako specialisté na moderní bydlení, profesionálové, a myslíme to vážně. Poselství naší nové kampaně se dá vyjádřit jednoduše: Stavební spoření je i v dobách krize nejlepším a nejstabilnějším řešením. A my chceme lidem našimi mimořádnými benefity toto spoření ještě více přiblížit,“ říká Mgr. Tomáš Vášáry, ředitel odboru marketingu a PR Raiffeisen stavební spořitelny.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688