Petr Hanisch (AliaWeb)
Cestování  |  27.06.2005 11:25:09

Financování dovolené je stále snazší

Financování dovolené je stále snazší

 

Měsíc červen je již tradičně pro většinu lidí spjatý s výběrem letní dovolené. Příjemné povinnosti v podobě prohlížení stohů katalogů a váhání, zda raději na pláž nebo na kolo, měly však až dosud i svůj rub - jak si dovolenou užít, aby přitom člověk nemusel stále řešit, zdali bude mít dostatek peněz na vše, co ho v průběhu pobytu či cesty zaujme. I toto předprázdninové dilema však již dnes má jednoduché řešení ve formě spotřebitelského úvěru či kreditní karty.

 

Všem nadšeným cestovatelům vychází v tomto období vstříc například ČSOB, která je schopna poskytnout potřebné peníze prostřednictvím Půjčky na cokoliv do 30 minut. Velkou výhodou tohoto hotovostního úvěru je možnost zvolit si výši měsíční splátky dle možností rodinného rozpočtu. Již za 464,- měsíčně je možné si dopřát dovolenou v hodnotě 20 tisíc korun*. Maximální výše ČSOB Půjčky na cokoliv není omezena a do výše až 200.000,- banka nevyžaduje zajištění. Splatnost úvěru je možné zvolit od 1 roku až do 5 let a po celou dobu je možné počítat s předem stanovenou neměnnou úrokovou sazbou. Nespornou předností spotřebitelských úvěrů ČSOB je také možnost kdykoliv půjčku předčasně splatit bez poplatku či jiné sankce.

 

Když už je dovolená zajištěna, ať již s pomocí půjčky nebo vlastních úspor, je vhodné myslet i na určitou finanční rezervu pro nenadále situace, které mohou dovolenou nepříjemně zkomplikovat. ČSOB Kreditní karta je ideální nástroj na hrazení výdajů, které se nedají předem plánovat. Karta funguje stejně jednoduše jako běžná platební, ale umožňuje čerpání, i když nejsou na účtu žádné peníze. Její hlavní výhodou je bezúročné období. Pokud do předem stanoveného data držitel karty dluh splatí, nehradí bance vůbec žádné úroky. Má však také samozřejmě možnost splácení rozložit a každý měsíc vyrovnat pouze část dluhu, v případě ČSOB Kreditní karty minimálně 5 % z čerpané částky.

 

Díky kreditní kartě není třeba s sebou vozit hotovost po kapsách ani mít rozsáhlé úspory na účtu, a přesto mít jistotu, že v případě potřeby je kde čerpat. Pokud si turisté do svého cestovního zavazadla přibalí kromě fotoaparátu a krému na opalování i kreditní kartu ČSOB, nemusí se bát, že je uprostřed Egypta rozbolí zuby a oni nebudou schopni si připlatit za kvalitní péči. Peníze z kreditní karty jsou jejímu majiteli k dispozici kdekoliv na světě 24 hodin denně. Ani v případě nepříjemných událostí, jako je krádež či ztráta karty, není třeba zoufat – proti jejímu zneužití je možné se pojistit. Úvěrový limit ČSOB Kreditní karty je až čtvrt milionu korun, tedy částka, s níž „v kapse“ se můžete v klidu vydat třeba na cestu kolem světa.

 

Bližší informace o úvěrových produktech ČSOB obdržíte na telefonním čísle 800 110 808, na všech pobočkách banky či na internetových stránkách www.csob.cz

 

*RPSN od 19,45 %



Využijte snadných nákupů digitálních kamer a natočte si svou dovolenou. Velký výběr, výhodné ceny.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688