Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Pojištění  |  13.06.2013 11:34:51

Pojišťovna České spořitelny ovládla Zlatou korunu v životním pojištění

Pojišťovna České spořitelny získala hned dvě prestižní ocenění v soutěži Zlatá koruna. V kategorii Životní pojištění roku obsadila s produktem FLEXI životní pojištění zlatou a s dětským pojištěním FLEXI životní pojištění – JUNIOR bronzovou příčku. Výsledkem upevnila svoji pozici mezi nejlepšími finančními produkty na českém trhu. Ocenění převzal 12. června Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. FLEXI je na trhu již 13 let a k dnešnímu dni ho má sjednáno více než jeden milion klientů.

„Obsadit v jedné kategorii hned dvě vítězné pozice, to je nevídaný úspěch, na který jsme s kolegy pyšní. Na první příčku jsme navíc stanuli již popáté za sebou. FLEXI životní pojištění tak potvrzuje absolutně dominantní pozici na trhu životního pojištění,“ řekl k získanému ocenění Petr Zapletal. „Ocenění je pro nás odměnou za dobře odvedenou práci našich zaměstnanců i obchodních partnerů.“

FLEXI životní pojištění se v soutěži Zlatá koruna na nejvyšší stupeň vítězů postavilo již popáté za sebou. V kategorii Životní pojištění roku bylo oceněno jako nejlepší finanční produkt na trhu. FLEXI životní pojištění – JUNIOR získalo ve stejné kategorii třetí místo. K získaným oceněním pravděpodobně přispěly také inovace produktu, například zdvojnásobení plnění z rizika denního odškodného u dětí nebo pohlížení na klienta jako na zdravého již po sedmi letech od ukončení léčení úrazu nebo nemoci.

FLEXI životní pojištění se dokáže přizpůsobit aktuálním životním potřebám klientů, umožňuje jim průběžně měnit parametry smlouvy. Klienty odmění bonusem za věrnost a za bezškodní průběh. Až na 30 dnů v roce zdarma pojistí rizikové rekreační sporty, které jsou obvykle u životního pojištění ve výlukách (například horolezectví, bungee jumping či potápění).

Zlatá koruna je soutěž, která hodnotí finanční produkty na českém trhu. Letos proběhla již pojedenácté. Hodnocení probíhá prostřednictvím členů Finanční akademie, složené z více jak tří set ekonomických odborníků a publicistů. Jejich zkušenosti a nezávislostjsou pro veřejnost zárukou kvality oceněných produktů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688