Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Akcie ve světě  |  13.09.2024 13:43:43

Tyto podhodnocené americké akcie stojí za pozornost

Americké akciové indexy jsou jako celek historicky drahé. Najdou se ale konkrétní (a mimochodem opravdu významné) společnosti, jejichž ocenění je naopak mimořádně atraktivní. Následujících pět akcií se obchoduje pod vnitřní hodnotou samotných firem.

1. Adobe

Společnost je předním poskytovatelem digitálních médií a marketingových řešení. Je známá svými špičkovými produkty, jako jsou Adobe Creative Cloud nebo Adobe Experience Cloud. Společnost má za sebou řadu inovací a silnou pozici na trhu.

  • Ocenění: Aktuální poměr ceny akcií a vnitřní hodnoty firmy je okolo 0,80. Toto podhodnocení je způsobeno spíše dočasnou dynamikou trhu než zásadním zhoršením vyhlídek společnosti.
  • Vyhlídky růstu: Firmarůstový potenciál díky současným trendům v oblasti digitální transformace. Vzhledem k rostoucí poptávce po kreativních a marketingových řešeních má společnost dobré předpoklady pro dlouhodobý růst. Strategické investice společnosti do umělé inteligence a cloudových technologií dále zvyšují její potenciál.

2. Comcast

Významný hráč v oblasti širokopásmového připojení, kabelové televize a zábavy, který působí prostřednictvím divizí Comcast Cable a NBCUniversal. Navzdory problémům v segmentu streamingu zůstává významnou silou v odvětví.

  • Ocenění: Poměr ceny a vnitřní hodnoty firmy se pohybuje okolo 0,70. K silným základním hospodářským ukazatelům společnosti patří vysoký dividendový výnos a vedoucí postavení v oblasti širokopásmových služeb.
  • Strategické zaměření: Společnost se zaměřuje na své hlavní silné stránky, a to včetně nadále rostoucího širokopásmového byznysu. Vzhledem k tomu, že firma překonává provozní překážky a přizpůsobuje svou strategii, jsou její akcie atraktivní pro investory, kteří hledají hodnotu v mediálním a telekomunikačním sektoru.

3. Johnson & Johnson

Přední světový hráč v oblasti zdravotní péče s portfoliem zahrnujícím léčiva a zdravotnické pomůcky. Navzdory některým pokračujícím právním problémům si firma udržuje silné provozní základy.

  • Ocenění: Akcie se obchodují s poměrem ceny a reálné hodnoty okolo 0,75. To ukazuje na podhodnocení vůči vnitřní hodnotě. Současná cena by tak mohla být zajímavou nákupní úrovní pro dlouhodobé investory.
  • Výhled: Vyřešení právních sporů společnosti by mohlo obnovit důvěru investorů a podpořit cenu akcií. Silné portfolio inovativních produktů a pokračující investice do zdravotnických technologií jsou přitom solidním základem pro další růst firmy.
Celý článek najdete na https://www.investicniweb.cz/investice/akcie/tyto-podhodnocene-americke-akcie-stoji-za-pozornost
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688