Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)
Lidé  |  04.09.2024 12:37:45

Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet

Předsedkyní představenstva české pobočky Dun & Bradstreet, globálního poskytovatele dat a analytiky, byla jmenována Kateřina Klosová. Kateřina Klosová, která je z pozice obchodní ředitelky zodpovědná za řízení tuzemských a slovenských aktivit Dun & Bradstreet, má rozsáhlé manažerské zkušeností z mezinárodních firem, které se zaměřují na digitální řešení a práci s daty. Dovednosti certifikovaného kouče jí pomáhají efektivně řídit a motivovat tým spolupracovníků.

Kateřina Klosová

Dun & Bradstreet je světový leader v oblasti v poskytování klíčových obchodních dat a analytických řešení, která firmám po celém světě pomáhají zlepšovat jejich rozhodovací procesy a zvyšovat výkonnost. Nástroje Dun & Bradstreet pomáhají zákazníkům zvyšovat tržby a minimalizovat rizika. V České republice loni hospodařila se ziskem 45 milionů korun a za prodej služeb utržila 247 milionů korun. Zaměstnává necelých 70 lidí.

Aby data byla na straně firem

„Mým cílem v nové pozici je pomáhat firmám využívat informace a potenciál dat ke svému prospěchu. Budoucnost je totiž nepředvídatelná. V posledních letech se svět otřásá v základech – nejprve globální pandemií, následně extrémní inflací a také válkou, která má celosvětové dopady či růstem klimatických rizik s jimi napáchaných škod. Navzdory nejisté budoucnosti však máme nástroje, které vycházejí z tvrdých dat a analytiky. Naše desítky let budované know-how s využitím nejmodernějších digitálních technologií, včetně AI, firmám efektivně pomáhají překonávat ekonomické turbulence a činit správná obchodní rozhodnutí. Těším se, že budu součástí tohoto procesu a také věřím, že díky našim znalostem přispěji k podpoře tuzemského podnikatelského prostředí,“ říká Kateřina Klosová ke svému jmenování. Současně se bude věnovat rozvoji poboček Dun & Bradstreet v Čechách a na Slovensku a dokončení transformace do struktur a obchodního modelu Dun & Bradstreet.

Rozsáhlé manažerské zkušenosti Kateřina Klosová získala ve společnosti Sensomatic, kde řídila její podnikatelské aktivity ve východní Evropě a Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA). Sensomatic je globální hráč na poli digitálních řešení, která maloobchodům pomáhají získat přehled o zkušenostech nakupujících, informacích o zásobách, prevenci ztrát a provozní efektivitě s využitím pokročilých technologií jako je umělá inteligence a strojové učení. Zebra Technologies pomáhá monitorovat, předvídat a zrychlovat pracovní postupy s využitím různých nástrojů od softwaru až po inovace v oblasti robotiky, strojového učení, automatizace a digitálního rozhodování.

Kateřině je 43 let, má tři děti a ve volném čase se věnuje především rodině.

Dun & Bradstreet je světový lídr v poskytování klíčových obchodních dat a analytických řešení, která firmám po celém světě pomáhají zlepšovat jejich rozhodovací procesy a zvyšovat výkonnost. Dun & Bradstreet Data Cloud podporuje řešení, která zákazníkům pomáhají v růstu tržeb, snižování nákladů, zmírnění rizik a transformaci jejich podnikání. Od roku 1841 firmy všech velikostí spoléhají na Dun & Bradstreet v řešení pro řízení rizik a rozšiřování obchodních příležitostí.

Více se můžete dozvědět na: www.dnb.com/cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Lidé:

05.09.2024  AMD: Nový šéf globálního AI rozvoje Research (J&T BANKA)
04.09.2024  Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)

Přečtěte si také:

10.11.2022Dun & Bradstreet zhoršil krátkodobý výhled Číny Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)
04.10.2022Dun & Bradstreet snížil rating Německu, letos podruhé Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)
07.04.2022Dun & Bradstreet snížil rating Německu Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688