Lidé (Lidé)
Lidé  |  06.08.2024 11:28:58

Digitalizoval procesy na železnici. Vladimír Výborný přichází do BiQ Group, kde posílí konzultační služby i cloudové kompetence

Společnost BiQ Group rozšiřuje svůj tým o významnou posilu. Novým konzultačním ředitelem se stává Vladimír Výborný. Má letité odborné a byznysové znalosti v oblasti digitalizace, implementace ERP, CMS či ECM. Ty nabyl ve společnostech Tieto, Pontech, Itelligence nebo ČD – Informační Systémy. Výborný v BiQ Group pomůže rozvíjet obchodní strategii a propojovat služby pro nové i stávající zákazníky napříč skupinou. Dále bude mít na starosti rozvoj konzultačních služeb včetně rozšíření týmu. V neposlední řadě se zaměří na komplexní projekty a cloudové služby (např. v oblasti SAP S4/HANA a SAP Cloud) s důrazem na enterprise zákazníky.

Vladimír Výborný

„V BiQ je naším dlouhodobým cílem upevňovat naši pozici jako předního experta na digitalizaci a implementaci osvědčených nástrojů a platforem. Zároveň posilujeme konzultantské i obchodní týmy s cílem uspokojit komplexní potřeby zákazníků BiQ Group. Věříme, že právě v tom nám Vladimírovy zkušenosti pomohou. Chceme se stát jedničkou na českém a slovenském trhu a rozšířit svoje aktivity na zahraniční projekty, “ komentuje Marcel Červený, CEO BiQ Group.

Vladimír Výborný začal rozvíjet své profesní aktivity už při studiu, kdy byl spoluzakladatelem subjektu poskytujícího internetové připojení PilsFree, jehož služby se na Plzeňsku rychle rozšířily. Později přešel ke společnosti Tieto do konzultačních a obchodních funkcí. Pozici ředitele divize CMS/DMS si vyzkoušel ve společnostech Pontech a Itelligence. V roce 2017 nastoupil na pozici head of business consulting v ČD – Informační Systémy. Jeho přičiněním implementovala skupina ČD řadu inovací pro mnoho obchodních procesů s dopadem do více než 200 systémů a aplikací.

„Zkusit něco nového právě v BiQ mě velice lákalo, a to především kvůli týmu, který o IT smýšlí velice progresivně. Osobní vazby a příjemné pracovní prostředí jsou pro mě nesmírně důležité, v BiQ Group je kolektiv lidí, který mi je od začátku velmi blízký. Chtěl bych společnosti pomoci v utváření produktové a firemní strategie, řízení skupinového portfolia a zvyšování kvality konzultačních dodávek a procesů. Zároveň se budu starat o oblast podpory a zakotvení klíčových zákazníků z hlediska spolupráce,“ říká Vladimír Výborný, konzultační ředitel BiQ Group.

Přestože Výborný teprve nyní přichází do společnosti BiQ Group, byl již u samotného zrodu její značky. Společně se zakladatelem Marcelem Červeným v roce 2015, ještě v době Výborného působení ve firmě Pontech, stanovili základní hodnoty, na kterých BiQ Group dnes pevně stojí.


BiQ Group je technologická skupina postavená na proaktivním a partnerském přístupu, díky kterému její experti provázejí klienty výzvami moderního digitálního světa. Skládá se z pěti dceřiných společností rozmístěných ve dvanácti lokalitách v České republice i na Slovensku. Díky tomu může být vždy po ruce jak pro lokální šampiony, tak pro globální hráče z řad známých korporací i nadějných startupů. BiQ Group, která je součástí skupiny InTeFi Lukáše Nováka, dnes tvoří více než 460 vývojářů a dalších specialistů s expertním know-how v široké paletě technologií. Díky tomu mohou přinést komplexní službu, od vývoje na míru přes osvědčené platformy SAP, Atlassian a Kentico Xperience až po e-commerce a digitální marketing. Projekty dodávají pro firmy T-Mobile, DPD, GTS Alive – ISIC, Škoda Auto, Unipetrol, Allianz pojišťovna, Sazka, Univerzita Tomáše Bati, SZIF, Konica Minolta, Tatra banka a více než stovku dalších klientů.










Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688