Lidé (Lidé)
Lidé  |  23.07.2024 15:31:00

Koupelny Syrový mají novou obchodní ředitelku Lenku Brzákovou

Novou obchodní ředitelkou společnosti Koupelny Syrový se stala Lenka Brzáková, která přináší bohaté mnohaleté zkušenosti s vedením obchodních týmů i realizací firemní strategie. Ve své nové pozici se zaměří na rozvoj a naplňování obchodních plánů v kontextu plánované expanze společnosti i další posilování vztahů se zákazníky.

Lenka Brzáková

Lenka Brzáková přichází do Koupelen Syrový po osmiletém působení na pozici obchodní ředitelky ve společnosti Nobilis Tilia, kde vedla tým obchodních zástupců, měla na starost tvorbu a realizaci obchodní strategie, otevírání nových prodejen i vznik B2B e-shopu. Pod jejími křídly se společnosti podařilo dosáhnout trojnásobného růstu obchodních výsledků.

Ze své nové pozice chce Lenka Brzáková poskytnout obchodnímu týmu Koupelen Syrový pevné zázemí pro rozvoj a naplňování obchodních plánů. Důraz hodlá klást především na maximální naplňování filozofie prozákaznického přístupu a bourání zažitých stereotypů na koupelnovém trhu, kdy konkurenční velcí hráči čím dál více přesouvají péči o zákazníka do online prostředí. Koupelny Syrový oproti tomu vsadily na osobní péči o zákazníka ve svých moderních koupelnových studiích a se svými propracovanými instalacemi v kamenných pobočkách cílí na to, stát se pro zákazníky první volbou při plánování nové koupelny.

„Těším se, že budu moci pomáhat realizovat Matoušovy inspirativní vize a pracovat se skvělým produktem, který Koupelny Syrový nabízejí. Nadšený zákazník je pro mě prioritou a věřím, že společně dokážeme posunout zákaznickou zkušenost opět o kus dál a zařadit se mezi největší hráče na trhu,“ dodává Lenka Brzáková.

Posílení obchodního týmu a rozšiřování organizační struktury je pro Koupelny Syrový dalším krokem v naplňování firemní strategie rozvoje. V první polovině roku dosáhla společnost na obrat 50 milionů korun, což představuje meziroční růst o více jak 60 %. Společnost otevřela první pražskou pobočku a připravuje i zásadní rekonstrukci showroomu v Pardubicích. Do konce roku 2025 chce společnost otevřít další tři studia, posilovat v online prostředí a intenzivně rozvíjet také B2B segment.

V rámci naší nedávné expanze jsme dozráli do bodu, kdy je již třeba strukturu společnosti rozšířit. Navíc se mi tím významně uvolní ruce, abych se mohl ještě více soustředit na náš další růst a rozvoj strategických partnerských a dodavatelských vztahů. Věřím, že Lenka pomůže obchodní tým dále posouvat a poskytne mu náležitou podporu nejen v naplňování obchodních plánů, ale i pro zajištění správných podmínek pro uspokojování potřeb a očekávání zákazníků. Středobodem naší dlouhodobé strategie je zákazník a jeho zážitek z návštěvy všech našich studií, " doplňuje Matouš Syrový, CEO společnosti Koupelny Syrový.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Lidé:

Et 11:42  AMD: Nový šéf globálního AI rozvoje Research (J&T BANKA)
St 12:37  Kateřina Klosová v čele Dun & Bradstreet Dun & Bradstreet (Dun & Bradstreet)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688