Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
Okénko pro podnikatele  |  19.06.2024 12:01:53

Kdy a Kde Rezervovat Zimní Dovolenou, aby Vaše Peníze Pracovaly pro Vás?"

Kdy je ten správný čas na nákup zimní dovolené do exotických destinací? Již několik let je trendem nakoupit zimní dovolenou v létě. Většina cestovních kanceláří proto zahajuje prodej zimní sezóny 2024-25 právě teď! Tato zpráva je i pro nás nesmírně vzrušujícím momentem, protože každoročně čekáme na tu chvíli, kdy můžeme našim klientům představit nové nabídky a možnosti, jak prožít nezapomenutelnou dovolenou v zimních měsících. Jde o období, kdy mnozí z nás hledají únik z chladného a šedého počasí střední Evropy a touží po slunci, teple a exotických zážitcích. K dispozici je velká škálu možností, které uspokojí jak milovníky dobrodružství, tak ty, kteří hledají luxus, klid a relaxaci. 

Nyní je ten správný čas využít výhodných slev za včasný nákup dovolené a zajistit si přesně ten pokoj nebo vilku, o které sníte. Je to příležitost pro všechny, kteří mají jasno o svých plánech a chtějí si zajistit tu nejlepší možnou dovolenou za optimální cenu. Mnoho našich klientů již objevilo výhody včasného plánování a pravidelně využívají našich slev a benefitů. Nejenže si mohou vybírat z nejširší nabídky ubytování, ale také často ušetří značné částky, které mohou později využít na další aktivity během dovolené.


Naše rada zní Nenechávejte nákup na poslední chvíli, kdy zůstane jen omezený výběr. Často se setkáváme s klienty, kteří si na poslední chvíli uvědomí, že jejich vysněný destinace nebo konkrétní typ ubytování jsou již plně obsazené. To může vést k frustraci a nutnosti dělat kompromisy, kterým by se dalo snadno předejít. Včasná rezervace není jen o finanční úspoře, ale také o klidu a jistotě, že budete mít přesně to, co si přejete.

 

Skutečně kvalitních hotelů, které splňují požadavky i těch nejnáročnějších klientů ke kterým můžeme patřit i vy, je po světě jen omezené množství. Snahou je vybírat ty nejlepší z nejlepších, aby vaše dovolená byla nejen příjemná, ale i luxusní a bezstarostná. A zahraniční turisté mají v tomto ohledu náskok – plánují a rezervují své cesty s předstihem, často i rok dopředu. Tento trend je obzvláště patrný u turistů ze zemí, kde je cestovní ruch vysoce rozvinutý, jako je například Německo, USA nebo Japonsko. Tito turisté vědí, že včasná rezervace je klíčem k získání těch nejlepších pokojů a služeb za nejvýhodnější ceny.

 

 

Po pandemii COVID-19 došlo v cestovním ruchu k zásadním změnám. Přestože pandemie způsobila dočasné uzavření hranic a omezení cestování, zároveň přinesla nové trendy a dynamiky v tom, jak lidé plánují své cesty. Letecké společnosti i hotely nyní používají tzv. dynamické ceny, což zvýhodňuje chytré cestovatele, kteří si svou dovolenou rezervují včas. Tento přístup, který je založen na poptávce a nabídce, znamená, že čím dříve si zarezervujete svůj pobyt, tím levnější dovolená bude. Tento trend sledujeme už poslední čtyři roky a naši klienti, kteří si toho jsou vědomi, těží z těchto výhod a užívají si lepší služby za nižší ceny.

 

Chápeme, že žijeme v nejisté době a plánování může být stresující. Mnozí z nás čelí nejistotám, ať už jde o pracovní závazky, zdravotní obavy nebo jiné osobní faktory, které mohou ovlivnit naše cestovní plány. I pro takové situace je řešení. Každá cestovní kancelář vám zajistí pojištění storna, aby byla vaše investice chráněna. Toto pojištění vám poskytne klid a jistotu, že v případě nepředvídaných událostí nebudete muset nést finanční ztráty. 

Využijte svou šanci a začněte plánovat už teď! Nabídka pro zimní sezónu 2024-25 je již připravena a čeká na vás. Prohlédněte si katalogy, vyberte si svou vysněnou destinaci a začněte žít svůj sen. I náš tým odborníků je zde, aby vám pomohl s každým krokem vaší cesty, od výběru destinace až po závěrečnou rezervaci. Využijte této příležitosti a zajistěte si dovolenou, která bude přesně podle vašich představ.  

Jitka Weiss

Jitka Weiss je jednatelkou cestovní kanceláře SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s. Je vášnivou cestovatelkou a golfistkou.

Potkáte se s ní především na golfových zájezdech, kde se i v pozici delegátky osobně stará o blaho klientů. Za roky své praxe zná všechna tajemství receptu na skvělou dovolenou. Kromě oboru cestovního ruchu je úspěšnou podnikatelkou v segmentu módního průmyslu.


Snail Travel

Snail Travel International a.s. je cestovní kancelář s českými majiteli působící na trhu již 25 let. Její specializací jsou především luxusní zájezdy na míru a golfové zájezdy. Poslední 4 roky získala prestižní mezinárodní ocenění jako nelepší golfová cestovní kancelář v České republice. Spokojenost jejích klientů je tou největší motivací.

Více informací na https://www.snailtravel.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy k cestování








?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688