Inzerce (Inzerce)
Investice  |  03.06.2024 13:02:05, aktualizováno 02.07.2024 14:19:56REKLAMA

Investujte a vybudujte si dodatečný příjem rychle a jednoduše. Ronda Invest vyplácí měsíčně 6 milionů korun

Ve světě přeplněném investičními možnostmi může být těžké se zorientovat. Zkušení investoři tak mohou přehlédnout zajímavé příležitosti, zatímco investory začátečníky to může od investování zcela odradit. Ti pak v lepším případě nechávají své peníze znehodnocovat na spořicích účtech s nízkými úroky, které často nepřesahují 5 %, navíc po zdanění. V horších případech na běžných účtech v bankách nebo doma v šuplíku. Takové chování určitě není efektivním v případě, že si svou budoucnost představujete bohatou se solidními základy finančního zdraví. 

Patříte mezi opatrné správce svých úspor, ale přesto chcete své peníze zhodnotit s minimálním rizikem? Co kdybychom vám nabídli fixní roční výnos 9 %, minimální riziko a pohodlné investování z domova? Přední česká investiční platforma Ronda Invest, která svým investorům vyplatila již přes 170 milionů korun bez ztráty jediné koruny, nabízí investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi.

Investice do nemovitostí: Lepší alternativa k tradičním formám

Investování do nemovitostí je mezi Čechy velmi populární, a to z dobrého důvodu. Nemovitosti jako reálné aktivum jsou imunnější vůči inflaci a nabízejí jedno z nejlepších kapitálových zhodnocení na trhu.

Pokud si nemůžete dovolit vlastní nemovitost, nemusíte se vzdávat snu je mít ve svém investičním portfoliu. Nemovitosti často slouží jako zajištění úvěrů, do kterých lze investovat i s menším kapitálem. Ronda Invest poskytuje podnikatelské úvěry, převážně na developerské projekty, které jsou vždy zajištěny nemovitostmi s LTV (hodnota úvěru vůči hodnotě nemovitosti) do 80 %.

Tato alternativa vám umožňuje fixovat výnosy na delší dobu, což je zejména v době padajících úrokových sazeb výhodné a díky zajištění nemovitostmi zhodnocovat své úspory o 9 % ročně s minimálním rizikem. Na platformě je k dispozici několik projektů, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašim investičním cílům z hlediska výnosnosti, doby splatnosti, zajištění, účelu úvěru, lokality a dalších faktorů.

Bezpečnost na prvním místě

Ronda Invest klade důraz na vysoké standardy řízení rizik, hodnotí platební morálku, profitabilitu projektu a historii podnikatele, stejně jako hodnotu nemovitosti a atraktivitu lokality. To zajišťuje, že případný prodej nemovitosti v případě vymáhání by netrval dlouho a investoři nenesou riziko ztráty prostředků.

Okamžité zhodnocení peněz

Vaše peníze se začnou u Rondy zhodnocovat téměř okamžitě po zainvestování. A pak že nic není ihned. Nejedná se o typický crowdfunding, kdy se nejprve sbírá požadovaný objem prostředků. Ronda Invest financuje všechny projekty z vlastních zdrojů a poté umožňuje investorům podílet se na výnosech.

Výnos se počítá od chvíle, kdy jsou peníze zainvestovány, obvykle do druhého pracovního dne. Vyplacené výnosy dostanete pravidelně každý měsíc. U konkurenčních platforem může celý proces trvat několik měsíců, během nichž vaše peníze leží ve vzduchoprázdnu. Sami si tak můžete spočítat ušlý zisk v takové lhůtě, která běžně trvá třeba i tři měsíce.

V případě, že právě taková varianta by slušela vašemu investičnímu portfoliu, není na co čekat. Investovat na Rondě můžete ihned, stačí jen projít krátkou registrací. Tak je stejně jako investování u Rondy úplně zdarma, bez žádných skrytých poplatků, a navíc kompletně online. Nemusíte tak nikam chodit. Pro investory se neustále snažíme vylepšovat poskytované služby. Věříme v sílu dlouhodobých partnerství. Kromě svých korunových úspor u nás můžete volit i z atraktivních eurových investičních příležitostí a sami si tak zvolit měnu, ve které chcete investovat. Investování umožňujeme od pouhé tisícikoruny, popřípadě 50 eur a není tak nad čím váhat a zkusit si pravidelné měsíční příjmy z výnosů na vlastní kůži, uvádí Nikola Spurná, marketingová manažerka společnosti Ronda Invest.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Zprávy o koruně

Další zprávy k tématu "Koruna spodek"








Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688