Inzerce (Inzerce)
Prezentace  |  11.12.2023 12:34:20REKLAMA

Jak střádat efektivněji? Investujte smysluplně

České domácnosti šetří čím dál více. Řada odborníků věřila, že Češi začnou s koncem letních prázdnin povolovat uzdu svým peněženkám vzhledem k predikcím na finančním trhu. Data ČSÚ ale potvrdila pravý opak. Rostoucí počet domácností očekává zhoršení finanční situace v nadcházejícím roce a odkládá tak objemnější nákupy.

Maloobchod klesl meziročně v reálné hodnotě o 4 procenta a domácnosti omezují i investiční aktivitu. 43 % Čechů neinvestuje vůbec, převážně z důvodu nedostatku financí po pokrytí běžných potřeb. Věděli jste ale, že do světa investic a finančního zdraví lze prorazit brány s pouhou tisícovkou?

Šetřit a neinvestovat své úspory je cestou ve slepé uličce. Vzhledem k přetrvávající vysoké inflaci (k říjnu 2023 na úrovni 8,5 %) ušetřené peníze ztrácí na běžný i spořicích účtech hodnotu a mýtus, že investování je jenom pro bohaté je také dávno vyvrácený. Existují možnosti, jak investovat už od tisícikoruny, jako třeba na P2B platformě RONDA INVEST.

Zhruba polovina z těch, kteří investování odkládají, tak činí ze strachu z rizika spojeného s investováním. I pro takové přichází RONDA INVEST se zajímavou variantou. Slyšeli jste už o investování do úvěrů zajištěných nemovitostmi? U Rondy investujete formou takzvaných participací do úvěrů, které jsou vždy zajištěné nemovitostmi. Investiční riziko je tak maximálně minimalizované.

Základem našeho úspěchu je financování úvěrových případů s kvalitním zajištěním. Dbáme důraz na nepřetržitou obezřetnost vůči měnícím se vnějším tržním podmínkám. Díky tomu jsme schopni snížit riziko pro naše investory na minimum. Nemovitosti, které akceptujeme do zástavy se nacházejí v likvidních lokalitách s hodnotou LTV (výše úvěru k hodnotě nemovitosti) maximálně do 80 procent. Ke každému úvěru máme sepsaný notářský zápis se svolením k vykonatelnosti,“ uvádí Nikola Spurná, marketingová manažerka společnosti RONDA INVEST .

Během 5 let působnosti společnosti na trhu se ani jednou nestalo, že by byť jediný investor nedostal zpět své původně investované prostředky nebo včas získané výnosy. Investoři se na platformě těší až 9% pevným ročním výnosům. Ty jsou na účty vypláceny měsíčně pro transparentní kontrolu osobních financí. Investovat zde navíc lze od 1 000 korun nebo 50 eur.

Investoři již na výnosech u Rondy získali necelých 143 milionů Kč. Mantrou Rondy je soustředit se na přidanou hodnotu a pohodlí klientů. Vzhledem k aktuální nepříznivé ekonomické situaci proto přicházejí s novým programem odměn za doporučení nových klientů. Investoři si tak mohou snadno navýšit zhodnocení svých peněz.

V listopadu uvedla RONDA INVEST program „Doporučte nás“ s mottem „Vydělávejte sdílením své spokojenosti“. V novém odměňovacím systému na investory čekají zajímavé bonusy za doporučování. Bonus navíc získávají obě strany – investoři, kteří doporučí služby svým známým, i právě tito nově přivedení klienti.

Bonusy jsou stanovené procentuálně ze sumy zainvestované doporučeným klientem od zahájení registrace. Pro stávající investory zapojila RONDA INVEST soutěživý aspekt, kdy s rostoucím počtem doporučených klientů získají za každého dalšího vyšší bonus. Maximální dosažitelný bonus za doporučení tak sahá až na 2 000 Kč. Limit na počet doporučených klientů přitom neexistuje. Na druhé straně doporučený klient automaticky získává 0,5 % z vlastní investice s maximálním nárokovatelným bonusem ve výši 1 000 Kč. Pro podrobné podmínky navštivte webové stránky.

Program reflektuje úsilí společnosti o co nejvyšší transparentnost. RONDA INVEST tak v rámci programu strhává oponu informační asymetrie – každý investor má k dispozici přehlednou tabulku, ve které uvidí, kdo a kdy registraci skutečně přes zaslaný referenční odkaz zahájil, zda a kolik již zainvestoval (v souladu s ochranou osobních údajů). V neposlední řadě se zde zobrazí také získaný bonus z doporučení.

 

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688