Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  04.07.2023 10:39:50REKLAMA

Mohlo by těchto 9 projektů být dalšími kryptoměnami, které v roce 2023 vyletí vzhůru díky býčímu trhu?

Mohlo by těchto 9 projektů být dalšími kryptoměnami, které v roce 2023 vyletí vzhůru díky býčímu trhu?

S tím, jak býčí trh v roce 2023 nabírá na síle, je jasné, že právě tento rok by mohl být zlomovým bodem pro několik slibných projektů, které se chtějí stát dalšími velkými kryptoměnami. Vzhledem k tomu, že existuje více než 20 000 kryptoměn, vyžaduje identifikace těch, které mají potenciál prudce stoupnout, bystré oko a rozsáhlý výzkum.

Na základě výše zmíněného výzkumu jsme identifikovali devět projektů, které se jeví jako obzvláště zajímavé pro svou inovativnost, užitečnost a postavení na trhu. Od tokenů pohánějících decentralizované ekosystémy až po další, které nastavují nová paradigmata v oblasti škálovatelnosti a bezpečnosti blockchainu. Tyto projekty přitahují pozornost zkušených obchodníků i nováčků, kteří chtějí jako první odhalit další velkou kryptoměnu.

Pro každého, kdo chce pochopit budoucí možnosti v oblasti kryptoměn a odhalit potenciální skvosty, může být poznání těchto devíti projektů otevřením očí, protože každý z nich má jedinečné atributy, které jej odlišují.

Seznam nejlepších kryptoměn, které teď lze koupit

Je důležité podívat se na technologii kryptoměny, na to, jak je řízena, na její praktické využití a na to, co si o ní myslí trh. Chytří investoři, kteří hledají další velkou kryptoměnu, se obvykle zaměřují na kryptoměny, které jsou postaveny na solidní technologii a mají jasný účel. Chytrým krokem je také sledování změn v regulacích a pochopení toho, jak mohou ovlivnit různé kryptoměny.

Zde je 9 takových projektů, z nichž každý by podle odborníků mohl být příští velkou mincí.

  1. Chancer (CHANCER)
  2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Hedera (HBAR)
  6. Chainlink (LINK)
  7. Binance Coin (BNB)
  8. Cosmos (ATOM)
  9. Filecoin (FIL)

Nadcházející velké krypto projekty – analyzované a recenzované

Vzhledem k tomu, že o příští velké kryptoměně rozhoduje tolik faktorů, podívejme se na nejsilnější uchazeče. Vycházíme z mnoha prvků, které mohou pomoci předpovědět šanci na úspěch, a z rychle se rodícího konsenzu napříč širokým spektrem odborníků na kryptoměny.

1. Chancer (CHANCER) – další velká kryptoměna v hazardním průmyslu

Chancer je průkopníkem v oblasti sázení, který představuje inovativní peer-to-peer (P2P) platformu. Toto šikovné nastavení umožňuje jednotlivcům uzavírat sázky proti sobě navzájem po celém světě, čímž se obchází prostředníci a obvyklý systém sázkové kanceláře. Díky decentralizované povaze systému Chancer je jeho unikátní vlastností snadný přístup.

A co víc, Chancer má vlastní digitální měnu, tokeny CHANCER, které se používají k sázení. Užitečnost těchto tokenů v rámci platformy pravděpodobně posílí jejich hodnotu, jakmile Chancer získá trakci, protože vysoká užitečnost bude s rostoucím počtem uživatelů zvyšovat poptávku po nákupu.

Síla Chanceru spočívá v jeho souladu se základními principy kryptoměn: eliminace zprostředkovatelů, transparentnost a P2P transakce, což předznamenává novou éru v podstatném odvětví sázení, které má hodnotu 60 miliard $ tím, že uživatelům poskytuje bezprecedentní kontrolu.

Chancer je atraktivní investicí díky svému svěžímu P2P přístupu, který je v tomto odvětví převratnou změnou. Přívětivá počáteční cena tokenu CHANCER ve výši pouhých 0,01 $ jej rovněž činí dostupným pro investory a decentralizovaný étos platformy je v souladu s preferencemi rozvíjející se Web3 komunity.

Proto se mnozí domnívají, že Chancer je předurčen k tomu, aby se stal další kryptoměnou, která vyletí vzhůru. Mohl by být znamením narušení sázkového průmyslu a ukázkou toho, jak může blockchain změnit zavedená odvětví.

>>> Další informace včetně návodu na nákup CHANCER najdete zde <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU) – další velká meme mince

Shiba Memu přináší revoluci v oblasti meme mincí tím, že integruje umělou inteligenci (AI) s technologií blockchainu, a na rozdíl od typických meme mincí se v Shiba Memu nachází samoučící se AI, která se aktivně zapojuje do marketingu, tvorby obsahu a interakcí na sociálních sítích.

Umělá inteligence se nejen sama zdokonaluje, ale také analyzuje tržní trendy, což Shiba Memu umožňuje činit inteligentní rozhodnutí. Toto spojení umělé inteligence a blockchainu staví Shiba Memu do pozice agilního a přizpůsobivého digitálního aktiva na rychle rostoucím trhu s meme mincemi v hodnotě 14 miliard $.

Kromě dynamické umělé inteligence se Shiba Memu zavázala k transparentnosti a budování komunity, přičemž mince je vybavena otevřeným řídicím panelem, kde mohou nadšenci sledovat její aktivity, a dokonce s umělou inteligencí komunikovat.

Presale Shiba Memu, který v současné době probíhá, je navržen tak, aby odměnil včasné investory téměř okamžitým ziskem. Cena tokenu se bude denně zvyšovat a během krátkého, osmitýdenního presale období se zvýší z počáteční ceny 0,011125 $ na 0,0244 $. Investoři, kteří nakoupí včas, mohou během prvních 60 dnů potenciálně zaznamenat 119,33% návratnost investice.

Kombinace přizpůsobivosti řízené umělou inteligencí, tržní inteligence a transparentnosti činí ze Shiba Memu vzrušující a jedinečnou investiční perspektivu v oblasti kryptoměn, přičemž mnozí věří, že je to nejsilnější kandidát na další kryptoměnu, která vyletí vzhůru.

>>> Další informace včetně návodu na nákup SHMU najdete zde <<<

3. AltSignals (ASI) – další velké krypto v budoucnosti obchodních signálů

Společnost AltSignals, která se již proslavila svým nástrojem AltAlgo™, je průkopníkem v oblasti obchodních signálů. Může se pochlubit více než 1 500 signály s pozoruhodnou úspěšností a komunitou 50 000 uživatelů.

Společnost nyní žene kupředu další pokrok představením algoritmu ActualizeAI, jehož budování bude poháněno díky presale jejího nového krypto tokenu ASI. ActualizeAI je špičkový produkt strojového učení, který využívá posilování učení a analýzu sentimentu k vytváření vysoce přesných obchodních signálů.

Token ASI nejen financuje tuto inovaci, ale také poskytuje předčasný přístup k platformě AltSignals i ActualizeAI a tento privilegovaný přístup by mohl obchodníkům poskytnout konkurenční výhodu, která může vyústit ve značné zisky, až trh rozpozná obrovský potenciál ActualizeAI.

Tokeny ASI se v současné době prodávají za $0.015 a během pěti fází presale AltSignals se cena zvýší na 0,02274 $. Analytici předpovídají, že by AltSignals mohl do konce roku 2024 dosáhnout hodnoty 1 $.

To vedlo mnohé k tomu, že vidí ASI jako token, který by mohl být příští velkou kryptoměnou. Vzhledem k tomu, že tokeny ASI by mohly zažít nákupní horečku, která by znamenala, že první investoři si zajistí masivní cenové zisky. Inovace a příslib ActualizeAI spolu s osvědčenými výsledky společnosti AltSignals upoutaly pozornost analytiků a mnozí z nich označují ASI za jednoho z nejlepších kandidátů na další kryptoměnu, která vyletí vzhůru. Vzhledem k tomu, že společnost AltSignals je připravena redefinovat obchodní signály prostřednictvím ActualizeAI, nabízejí tokeny ASI potenciálně lukrativní příležitost pro včasné investory.

>>> Další informace včetně návodu na nákup ASI najdete zde <<<

4. Metacade (MCADE) – další velký projekt v GameFi inovaci

Metacade je inovativní platforma, která kombinuje hry s blockchainem a vytváří tak globální hernu. Díky dobře strukturované road mapě se Metacade chce stát impozantním zástupcem v rychle se rozvíjejícím odvětví GameFi, kterému odborníci z oboru přisuzují vznik příští velké kryptoměny.

Jedním z výrazných atributů Metacade je komplexní systém odměn, který zapojuje nejen hráče, ale i ty, kteří přispívají prostřednictvím recenzí her a sdílením postřehů, čímž podporuje robustní komunitu a zvyšuje poptávku uživatelů. Nadšení pro Metacade je hmatatelné, přičemž strategická partnerství a burzovní nabídky pohánějí jeho dynamiku.

Ústředním prvkem platformy jsou tokeny MCADE, které přitahují pozornost investorů jako aktiva s potenciálem rychlého růstu – mnozí odborníci označují MCADE za příští velký krypto token. Vzhledem k tomu, že Metacade vzkvétá a přitahuje stále větší počet hráčů, kteří chtějí získávat odměny, očekává se, že poptávka po tokenech MCADE prudce vzroste, což by mohlo přinést obrovské zisky pro první držitele.

>>> Další informace včetně návodu na nákup MCADE najdete zde <<<

5. Hedera (HBAR) – další velká kryptoměna pro DAGy

Hedera Hashgraph, často označovaná podle její nativní kryptoměny HBAR, je inovativní technologie distribuované účetní knihy, která se odchyluje od tradičního blockchainu. Místo toho využívá směrovaný acyklický graf (Directed Acyclic Graph, DAG) známý jako Hashgraph, aby dosáhla vysokorychlostních transakcí a zvýšené bezpečnosti. Tato technologie umožňuje společnosti Hedera zpracovávat tisíce transakcí za sekundu s nízkými poplatky, díky čemuž je vysoce efektivní a škálovatelná.

Odlišný je také model řízení společnosti Hedera, který zahrnuje radu renomovaných globálních podniků, jež zajišťuje transparentnost a decentralizaci, a nativní token HBAR, který hraje klíčovou roli v zabezpečení sítě a usnadnění transakcí.

S rostoucím přijetím, které zahrnuje aplikace od mikroplateb po sledování dodavatelského řetězce a bezpečné sdílení dat, poptávka po tokenu HBAR pravděpodobně poroste, což z něj činí kandidáta na další kryptoměnu, která vyletí vzhůru.

Průlomová technologie společnosti Hedera spolu se silným modelem řízení a rostoucím rozsahem případů použití staví HBAR do pozice aktiva, které by se mohlo stát příští velkou kryptoměnou – s potenciálem výrazného růstu v oblasti distribuované účetní knihy.

6. Chainlink (LINK) – další velká kryptoměna pro interoperabilitu

Chainlink, známý prostřednictvím svého nativního tokenu LINK, je předvojem v oblasti decentralizovaných oraclů.

Oracly jsou zásadní pro překlenutí propasti mezi blockchainy a reálnými daty. Nedávným pokrokem Chainlinku je Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP), inovace, která má potenciál dále revolučně změnit způsob, jakým blockchainy komunikují mezi sebou a s externími systémy.

CCIP je navržen tak, aby umožňoval bezproblémovou a bezpečnou výměnu dat a hodnot napříč různými blockchainovými sítěmi, a tato komunikace mezi řetězci je klíčová pro rozvíjející se multiřetězcové prostředí, kde se data a aktiva musí bez problémů přesouvat mezi různými blockchainy.

Jakmile se CCIP společnosti Chainlink ujme, je pravděpodobné, že upevní pozici Chainlinku jako nepostradatelné součásti blockchainového ekosystému a token LINK, který je pro síť Chainlink zásadní v oblasti motivace poskytovatelů dat a zajištění bezpečnosti, by mohl být svědkem zvýšené poptávky a být další kryptoměnou, která navzdory své tržní kapitalizaci vyletí vzhůru.

Průkopnické úsilí společnosti Chainlink v oblasti komunikace napříč řetězci prostřednictvím CCIP v kombinaci s její zavedenou reputací v oblasti decentralizovaných oracles staví LINK do centra pozornosti jako významnou investiční příležitost pro důvtipné investory.

7. Binance Coin (BNB) – další velká kryptoměna pro zvýšení tržní kapitalizace

Binance Coin (BNB) je nativní kryptoměna společnosti Binance, největší kryptoměnové burzy na světě z hlediska objemu obchodů.

Díky svému efektivnímu a mnohostrannému ekosystému vytvořila Binance pro BNB pozoruhodnou pozici v kryptoměnovém prostoru. Přestože je dobře známá, mohla by být kandidátem na další kryptoměnu, která vyletí vzhůru.

Charakteristickým znakem tokenu BNB je rozmanitá využitelnost v rámci ekosystému Binance. Nepoužívá se pouze k placení poplatků za obchodování na burze Binance, ale hraje také nedílnou roli v řetězcích Binance Chain a Binance Smart Chain (BSC), které jsou uznávané pro své rychlé a levné transakce, decentralizované aplikace (dApps) a projekty DeFi postavené na BSC aktivně využívají BNB pro transakce a správu.

Binance má také důmyslný mechanismus spalování tokenů, který pravidelně „spaluje“ nebo trvale odstraňuje část BNB z oběhu, čímž nepochybně zvyšuje jeho hodnotu.

S rostoucím přijetím Binance Smart Chain, rozšiřující se nabídkou služeb společnosti Binance a strategickým spalováním tokenů má BNB pozici nejen užitkového tokenu, ale také cenného aktiva v rámci rychle se rozvíjejícího trhu s kryptoměnami, přičemž mnozí tvrdí, že BNB by mohl být další velkou kryptoměnou, a ještě více zvýšit svou tržní kapitalizaci.

8. Cosmos (ATOM) – další velká kryptoměna díky interoperabilitě DeFi

Cosmos, reprezentovaný tokenem ATOM, je ambiciózní projekt, který se snaží řešit některé z nejpalčivějších problémů v blockchainovém ekosystému, jako je škálovatelnost, interoperabilita a použitelnost. Jádrem projektu Cosmos je vytvoření „internetu blockchainů“ – sítě blockchainů, které spolu mohou decentralizovaně komunikovat.

Základním stavebním kamenem systému Cosmos je konsensuální engine Tendermint, který umožňuje vysoce výkonné a bezpečné blockchainové aplikace. Díky svému jedinečnému přístupu ke konsensu dosahuje systém Cosmos úrovně škálovatelnosti, která představuje významný pokrok ve srovnání s tradičními blockchainovými systémy.

To, co Cosmos odlišuje, je jeho zaměření na interoperabilitu – prostřednictvím protokolu Inter-Blockchain Communication (IBC) si mohou různé blockchainy, veřejné i soukromé, vzájemně vyměňovat data a tokeny, což podporuje novou úroveň spolupráce a integrace v oblasti blockchainů.

Cosmos také posiluje postavení vývojářů tím, že jim poskytuje nástroje a zdroje potřebné k bezproblémovému vytváření vlastních blockchainů, a tato modularita a flexibilita je atraktivní pro vývojáře, kteří chtějí přizpůsobit své blockchainy konkrétním případům použití.

Díky svému inovativnímu přístupu k řešení složitých otázek škálovatelnosti a interoperability přitahuje Cosmos pozornost vývojářské komunity i investorů.

ATOM, jakožto nativní token sítě Cosmos, má vnitřní hodnotu při zabezpečení a řízení ekosystému, což z něj činí dalšího kandidáta na kryptoměnu, která vyletí vzhůru.

9. Filecoin (FIL) – nejlepší kryptoinvestice pro řešení úložiště

Filecoin (FIL), představuje revoluci v oblasti ukládání dat prostřednictvím technologie blockchain. Filecoin se nachází na průsečíku ukládání souborů a decentralizovaných sítí. Jeho cílem je vytvořit otevřenější a efektivnější trh s ukládáním dat, přičemž síť umožňuje uživatelům pronajímat svou přebytečnou úložnou kapacitu, zatímco ti, kteří ji potřebují, mohou tento prostor využít k bezpečnému uložení svých dat. Vzniká tak symbiotický ekosystém, z něhož mají prospěch obě strany – uživatelé dostávají za nabídku úložiště zaplaceno v tokenech FIL a klienti mají přístup k úložišti za konkurenční ceny.

Jednou z pozoruhodných vlastností Filecoinu je jeho vysoce propracovaný motivační systém, který zajišťuje integritu a dostupnost dat. Síť je pečlivě navržena tak, aby ověřovala, zda jsou data v průběhu času správně uložena, a účastníci jsou za své služby náležitě odměňováni – což znamená, že velký nárůst používání by mohl z FIL udělat další kryptoměnu, která vyletí vzhůru.

Vzhledem k tomu, že data se v moderním světě stávají stále cennější komoditou, poptávka po bezpečných a spolehlivých řešeních pro ukládání dat roste a inovativní přístup Filecoinu k řešení tohoto problému si získává pozornost individuálních i institucionálních investorů.

Díky užitečnosti a reálnému využití je FIL slibným aktivem ve stále se rozvíjejícím prostoru kryptoměn a potenciální volbou pro investory, kteří chtějí diverzifikovat svá portfolia aktivem, jež má vnitřní hodnotu.

Jak jsme hodnotili a určovali další kryptoměnu, která vyletí vzhůru

Abychom vytipovali nejlepší kryptoprojekty, které mají předpoklad výrazných zisků, zaměřili jsme se na čtyři klíčové oblasti: trvalou užitečnost, skrytou hodnotu a snadný přístup.

Trvalá užitečnost

Je nezbytné znát hlavní cíl tokenu, způsob jeho využití a dlouhodobý plán, protože tokeny s jasnou úlohou, které zůstanou důležité v průběhu času, s větší pravděpodobností zvládnou výkyvy trhu.

Skrytá hodnota

Na skrytou hodnotu jsme se zaměřili studiem tokenů, které se zdají být levnější, než by měly být. Zkontrolovali jsme, co tyto tokeny dokáží, a porovnali jsme je s ostatními, abychom zjistili, zda jejich cena není příliš nízká. Podobné tokeny mohou být pro investory usilující o velký růst velmi výhodné.

Snadný přístup

Dalším důležitým aspektem je přístup. Aby byl token dobrou investicí, musí mít lidé možnost si ho snadno koupit, a to znamená, že by měl být dostupný na různých burzách a měl by ho být dostatek. Když je kryptoměna snadno k dostání, investoři o ni budou mít větší zájem.

Zvážením těchto aspektů s profesionálním přístupem mohou investoři v rámci hledání správného kryptoaktiva k investování činit dobře informovaná rozhodnutí a najít další velkou minci.

Co dalšího by měli investoři hledající další velkou kryptoměnu zvážit?

Rozpočet

Při investování je nezbytné začít s jasným rozpočtem. Představte si ho jako stanovení limitu výdajů – něco, co vám pomůže rozhodovat se s rozvahou. Je to záchranná síť, která udržuje vaše těžce vydělané peníze v bezpečí na nepředvídatelném trhu.

Ochota riskovat

Poté odhadněte svou komfortní zónu rizika. Jste investorem, který rád hraje na jistotu, nebo investorem, který rád míří vysoko? Znalost této skutečnosti vám pomůže při výběru kryptoměn, které odpovídají vašemu stylu.

Případy použití

Je tu také otázka užitečnosti – jak se kryptoměna používá v reálném světě? Znalost využití mince může být dobrým ukazatelem její stálosti.

Bezpečnost a regulace

A nakonec nepřehlédněte důležitost bezpečnosti a regulace. Kryptoměna, která je postavená jako pevnost a hraje podle pravidel, je spolehlivou investicí. Je to jako vybrat si spolehlivého kapitána pro svou plavbu do oceánu kryptoměn.

Závěr – Která kryptoměna vypadá jako další kryptoměna, která vyletí vzhůru?

K určení dalšího kryptoměnového trháku přispívá mnoho faktorů, které jsme se snažili zohlednit v našem hodnocení. Je jasné, že díky mnoha silným kandidátům by všechny projekty z našeho seznamu mohly být nastaveny tak, aby se staly příští kryptoměnou, která vyletí vzhůru.

Zde je shrnutí nejlepších kryptoměn, které dnes můžete koupit:

  1. Chancer (CHANCER)
  2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Hedera (HBAR)
  6. Chainlink (LINK)
  7. Binance Coin (BNB)
  8. Cosmos (ATOM)
  9. Filecoin (FIL)

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 11:05  Obchody s kryptem stouply od ledna do dubna o čtvrtinu Martin Stránský (WBTCB)
Út 16:45  Ethereum pod úrovní 3000 USD X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688