TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  07.09.2011 08:00:12

Očekávané události na středu 7. září - DOMÁCÍ

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

08:00 - Jednání sněmovního výboru pro životní prostředí. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost 49, Sněmovní 1, Praha 1)

08:00 - Sbírkový Den, kdy září Světlušky. Společně s patronkou Světlušky Anetou Langerovou podpoří nevidomé téměř 30 herců, moderátorů a zpěváků. Píšťalku speciálně od herce Pavla Lišky si mohou zájemci koupit od 14.30 na Andělu v Praze 5. Dalšími, kdo přijdou podpořit Světlušku jsou herci Kristýna Liška Boková, Klára Issová, Ondřej Brzobohatý, Saša Rašilov s Vandou Hybnerovou, Anna Polívková, Bára Hrzánová s Radkem Holubem, Ivana Jirešová, Barbora Munzarová, Barbora Seidlová, Filip Blažek, Simona Babčáková, Michal Novotný, Martin Písařík, Veronika Kubářová, Andrea Elsnerová, Kristýna Nováková-Fuitová, Tereza Bebarová, moderátoři Martina Kociánová, Jolana Voldánová, Robert Záruba, zpěváci Debbie a Marek Ztracený a přijde i kouzelník Richard Nedvěd. Potkat je lze již od 8 hodin do 21 hodin ve stánku Světlušky na Andělu a Na Příkopě v Praze. (PRAHA - Anděl v Praze 5, ulice Na Příkopě v Praze 1)

09:00 - Schůze Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, Praha 1)

10:00 - TK Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). (PRAHA - sídlo ÚOOÚ, Pplk. Sochora 27, Praha 7)

10:00 - TK k probiotickým žvýkačkám a imunitě dětí. (PRAHA - Mateřská škola Masná, Masná 700/11. Praha 1)

10:00 - Jednání ZastupitelstvaPraha 10. Mimo jiné bude projednávat otázku prodeje vilových domů se šesti a méně byty. (7. září, PRAHA - Úřad MČ Praha 10, Vršovická 68, Praha 10)

10:00 - Preview a následná TK (v 11 hodin) k výstavě Kontroverze - právní a etická historie fotografie. Vernisáž v 18 hodin ve dvoraně Rudolfina. (PRAHA - Galerie Rudolfinum)

10:00 - Prezident republiky Václav Klaus převezme na Pražském hradě pověřovací listiny nových rezidentních velvyslanců v České republice. V 10 hodin se uskuteční fototermín. (PRAHA - Pražský hrad)

10:30 - Jednání sněmovního výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost 106, Sněmovní 1, Praha 1)

11:00 - TK při příležitosti akce Urology Week 2011 aneb Týden informací o urologickém zdraví, která se uskuteční od 12. do 16. září. (PRAHA - Urologická klinika 1. LF UK a VFN, 5. patro, posluchárna, Ke Karlovu 6, Praha 2)

11:00 - TK MČ Praha 1. (PRAHA - Úřad MČ Praha 1, Vodičkova 18, Praha 1)

11:00 - Hejtman Středočeského kraje David Rath zvláštní poděkování dvěma posádkám středočeské záchranné služby za záchranu života dvouletého dítěte. Setkání se svými "zachránci" se zúčastní i malá zachráněná holčička a její rodiče. (PRAHA - Modrý salónek, Poslanecká sněmovna, Sněmovní 1, Praha 1)

12:00 - Akce Vypich 2011 se zúčastní také BESIP Team ministerstva dopravy, aby účastníkům akce připomněl nejzákladnější zásady bezpečnosti silničního provozu. Návštěvníci expozice BESIP Teamu si mohou vyzkoušet řidičské trenažéry osobního automobilu a motocyklu nebo oblíbený simulátor nárazu. (PRAHA - Vypich, u Dopravního hřiště a na přilehlé pláni, Praha 6)

12:45 - TK KSČM k jednání sněmovny i vlády. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, atrium, Sněmovní 4, Praha 1)

13:00 - Odvolací jednání v případu Martina Huji, který vloni v září v Týnci nad Sázavou ubodal spolubydlícího. Krajský soud v Praze mu vyměřil šest let vězení. (PRAHA - Vrchní soud v Praze, Pankrác, č. 5/1. patro)

13:00 - Jednání organizačního výboru Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, Praha 1)

13:00 - Jednání Rady MČ Praha 12. (PRAHA - budova ÚMČ Praha 12, zasedací místnost č. 504, Písková 25, Praha 12)

13:00 - Zasedání Kontrolního výboru zastupitelstva hl. m. Prahy. (PRAHA - Nová radnice, Mariánské náměstí 2, Praha 1)

13:30 - Jednání zahraničního výboru Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost 250, Sněmovní 1, Praha 1)

14:00 - Slavnostní otevření nového lékařského domu s možností prohlídky nových ordinací. (PRAHA - Lékařský dům, Jílovská 14, Praha 4)

14:00 - Slavnostní představení kolekce vín 2010 - vína Botanické zahrady hl. města Praha, kmotry budou Zlata Adamovská a Petr Štěpánek. (PRAHA - Botanická zahrada, vinice sv. Klara, Troja)

15:00 - Jednání Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii ČR. (PRAHA - ministerstvo průmyslu a obchodu)

15:00 - Předseda vlády ČR Petr Nečas se setká s generálním tajemníkem Severoatlantické aliance Andersem Fogh Rasmussenem, který navštíví Českou republiku. K tématům jednání bude patřit probíhající transformace ozbrojených sil ČR, zapojení ČR do operací NATO i dlouhodobé strategie NATO. V 15 hodin - uvítací ceremoniál na zahradě Úřadu vlády ČR, 16.20 - TK. (PRAHA - Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1)

15:00 - TK k nové sezoně v Městských divadlech pražských. (PRAHA - divadelní klub Divadla ABC, V Jámě 1, Praha 1)

15:00 - Zasedání Výboru pro bydlení zastupitelstva hl. m. Prahy. (PRAHA - Nová radnice, Mariánské náměstí 2, Praha 1)

15:00 - Novinářská projekce filmu Bláznivá zatracená láska. (PRAHA - kino Atlas, Praha 8)

15:00 - TK po jednání ministra vnitra Jana Kubiceho s nizozemským ministrem pro imigraci a azyl Gerardusem Leersem. (PRAHA - ministerstvo vnitra, Nad Štolou 3, Praha 7)

16:00 - Zasedání Výboru pro legislativu a bezpečnost zastupitelstva hl. m. Prahy. (PRAHA - Nová radnice, Mariánské náměstí 2, Praha 1)

18:00 - Vernisáž výstavy Kamily Ženaté Roll Over All, Roll All Over, Lilith. (PRAHA - Prádelna Bohnice, areál Psychiatrické léčebny Bohnice)

18:00 - Dirigent Jiří Kout převezme Cenu Antonína Dvořáka 2011 v předvečer zahájení mezinárodního hudebního festivalu Dvořákova Praha 2011. Cenu oředá primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda. (PRAHA - Rezidence primátora hl. m. Prahy, Mariánské nám. 1, Praha 1)

19:00 - 16. ročník Mezinárodního varhanního festivalu - k poctě varhanního virtuoza a skladatele Bedřicha Antonína Wiedermanna u příležitosti 60. výročí jeho úmrtí. (PRAHA - bazilika sv. Jakuba, Malá Štupartská 6, Praha 1)

19:00 - Premiéra hry Tři sestry. (PRAHA - Divadlo pod Palmovkou)

19:00 - Setkání písničkářů zvané Open Mic Potrvá. (PRAHA - Kavárna Potrvá, Srbská 2, Praha 6)

20:00 - Koncert skupiny Original Indigo. (PRAHA - KC Vltavská)

20:00 - Koncert a křest desky Viléma Čoka. (PRAHA - Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2)

20:00 - Prezident republiky Václav Klaus zahájí 76. koncert z cyklu Jazz na Hradě, na němž vystoupí pianista a pedagog Milan Svoboda se svým Sextetem. Fototermín ve 20 hodin. (PRAHA - terasa Jízdárny Pražského hradu)

22:00 - Dotočná nového CD skupiny J.a.r. (PRAHA - Jazz Dock)

Další události

- 8. ročník interaktivního festivalu pro děti a rodiče VyšeHrátky 2011 aneb Vyčůrat a hrát!. Novinkou letošního ročníku je program věnovaný nedožitým 80. narozeninám výtvarníka Radka Pilaře, autora Večerníčka či výtvarné podoby Rumcajse. (5. září - 11. září, PRAHA - Vyšehrad, Praha 2)

- Akce s názvem Zebra se za Tebe nerozhlédne!. Cílem stejnojmenného projektu, na kterém Policie České republiky spolupracuje se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra, je preventivní působení na chodce při kontrole dodržování pravidel pro přecházení pozemních komunikací a odbourávání mýtu o absolutní přednosti chodců na přechodech pro chodce. (5. září - 9. září, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Dražba obrazů Homo sapiens nightworki. Během dvoudenního pobytu skupiny Nightwork v Zoo Praha vzniklo sedm uměleckých děl, které jsou nyní k vidění v Galerii Gočár v Zoo Praha. Jejich autoři, členové kapely Nightwork, je vydraží na aukčním portálu www.aukro.cz a výtěžek poukáží na ochranu ohrožených druhů. (5. září - 11. září, PRAHA)

- 1. ročník architektonického festivalu Arch For People 2011. Tématem je popularizace použití betonu v architektuře a prezentace možností využití konstrukcí z betonu s ohledem na současný trend trvale udržitelného rozvoje. Stěžejní akcí bude studentská architektonická soutěž na téma individuálního bydlení ve městě Cemex Betonový dům. Na programu je dále mezinárodní konference za účasti F. A. Rufina ze španělského ateliéru AMP Arquitectos, veřejná diskuze Trojské sympozium či Trojské vinobraní a Dny evropského dědictví v Troji. (6. září - 14. září, PRAHA)

- První místopředseda vlády a ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg přijme v Černínském paláci generálního tajemníka NATO Anderse Fogha Rasmussena. (7. září, PRAHA - Černínský palác)

- V Obchodním centru Chodov bude k vidění téměř 20 soch šmoulů v nadživotní velikosti, jejichž vzhled upravili například Dara Rolins, Mahulena Bočanová, Dagmar Havlová, Bořek Šípek, Anna K, Lucie Vondráčková či Vojta Dyk. Akce potrvá do 12. září. (7. září, PRAHA - Obchodní centrum Chodov)

- Vernisáž multimediální výstavy Příběhy, která netypickou formou dokumentuje 16 výjimečných projektů Evropského sociálního fondu (ESF) a Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (OP LZZ). Díla budou k vidění do 20. září ve vestibulu Hlavního nádraží. (7. září, PRAHA - galerie La Fabrika)

- Oficiální návštěva generálního tajemníka Organizace Severoatlantické smlouvy Anderse Fogh Rasmussena v České republice. (7. září - 8. září, ČESKÁ REPUBLIKA)

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688