Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  30.04.2010 14:16:51

EF CZ nabízí různé formy spolupráce

Finanční poradenství je v současné době více než slibně se rozvíjející obor. Všude přítomná ekonomická krize, která není ještě stále zažehnána, nutí lidi k zamyšlení, jak co nejefektivněji nakládat s vlastními finančními prostředky. Společnost EF CZ v tomto oboru nabízí možnost spolupráce i pro zájemce, kteří se nechtějí stát plnokrevnými finančními poradci.

 

Poradenství v oblasti financí se netýká pouze nejznámějšího produktu - životních pojistek,  ale i například zcela běžného povinného ručení na automobily a dalších finančních produktů. Každý poradce by měl být odborníkem ve svém oboru, aby mohl klientům poskytnout ty nejkvalitnější služby. „Společnost EF CZ výrazně investovala do interních systémů a do motivace a školení poradců, na kterých zásadně stojí kvalita a vnímání celé firmy. Letos také budeme veškeré úsilí věnovat rozvoji nových obchodních kanálů,“ vysvětluje jednatel Tomáš Bartončík.

 

Makléřská firma EF CZ se rozhodla zdokonalovat své služby ještě dále. Každý finanční poradce musí být dobrým znalcem finančních produktů, které nabízí svým klientům. „Společnost se bude v letošním roce i nadále soustředit na nábor nových, profesionálních poradců. Těm máme co nabídnout. Po vstupu strategického partnera se kompletně změnil vzdělávací systém a především on-line aplikace pro poradce. Ta jim umožňuje 24 hodin nonstop sledovat vlastní produkci, manažerům pak i produkci týmu, proplacenost smluv, dlužné pojistné, storno smluv apod. Zároveň obsahuje motivační soutěže, které v reálném čase vyhodnocují, jak si ten či onen poradce stojí, kolik mu chybí např. k dosažení nového mobilního telefonu nebo notebooku,“ vysvětluje Tomáš Bartončík z makléřské společnosti EF CZ.

 

Důležitou součástí pro fungování kvalitní poradenské společnosti je mezistupeň, který v EF CZ nazývají „tipař“. Jeho činnost nevyžaduje hlubokou znalost finančních produktů jako u poradců, a proto je mnohými velice žádaná. Určená je pro nejširší veřejnost. Tuto práci lze vykonávat při svém hlavním zaměstnání či studiu. „Každý může společnosti doporučovat ze svého okolí potenciální zájemce o finanční služby. Většinou své známé či přátele. Kdo by nechtěl každý měsíc ušetřit na mobilním volání nebo na faktuře za elektřinu?“ Charakterizuje Petr Mikšíček (obchodní ředitel) formu takovéto spolupráce a zároveň maximální atraktivitu pro klienta.

 

„Ve chvíli, kdy si naši spolupracovníci vydělají řádově více než ve svém dosavadním zaměstnání, což se jim může podařit už po několika měsících, většinou se věnují práci pro EF CZ na plný pracovní úvazek,“ dokresluje pro ilustraci běžnou praxi Petr Mikšíček.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688