Salon dřevostaveb 2007 – možnost přihlásit své realizace

Uplynul necelý rok a již jsme zahájili intenzivní přípravu nového ročníku Salonu dřevostaveb. Tato akce na podporu kvalitní moderní architektury dřevostaveb a staveb s použitím dřeva v České republice si získala velké množství příznivců. Letošní ročník bude mít opět těžiště na veletrhu Dřevostavby 2007 od 1. do 4.3.2007 v Pražském veletržním areálu v Letňanech, kde proběhne hlavní část programu. Opět bude možné v průběhu několika dní zhlédnout aktuální realizace od špičky v oboru a vyslechnout si ve dvou dnech přední architekty a odborníky. Letos máme k dispozici téměř dvojnásobnou plochu a je připraveno velké množství novinek.

 


Opět připravujeme také vydání Ročenky dřevostaveb jako průvodce po zajímavých stavbách za rok 2006. Pokud jste v tomto roce dokončili zajímavý projekt dřevostavby, máte možnost jej do 15.12.2006 přihlásit do této ročenky a následně připravit podklady také pro uveřejnění na výstavě, která bude kromě Letňan instalována v průběhu příštího roku i v dalších městech ČR.

 

A co je nutné pro přihlášení do Salonu udělat? Odešlete do uzávěrky dne 15.12.2006 náhledové (základní foto + popis stavby) podklady, například ve formátu pdf nebo jpg na email a.plackova@prodesi.cz. Salon dřevostaveb je nesoutěžní přehlídka, organizátoři si pouze vyhrazují právo na výběr takových projektů, které budou odpovídat zaměření Salonu. Připomínáme, že se jedná o přehlídku moderní soudobé architektury dřevostaveb. Do 20.12.Vám pak potvrdíme Vaši účast a následně si vyžádáme kvalitní podklady pro tisk ročenky.

 

Případné dotazy zasílejte nejlépe emailem na a.plackova@prodesi.cz.

 

Těšíme se na vzájemnou spolupráci.

 

za organizátory Salonu 

Ing. arch. Pavel Horák


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Aktuální téma