Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Obchod a služby  |  26.06.2015 16:48:57

MasterCard plní zákazníkům jejich tajné sny

Každý z nás má nějaké tajné přání, které mu nikdo doposud nemohl splnit. S představením jedinečného věrnostního programu MasterCard Priceless Specials se na českém a slovenském trhu objevila unikátní příležitost proměnit své sny ve skutečnost. Ačkoliv je nabídka věrnostních programů na trhu široká a každý obchodník se snaží zpříjemnit zákazníkovi prožitek z nakupování formou různých bonusů a slev, společnost MasterCard chce proměnit placení za zboží a služby v něco skutečně neobyčejného. Nabízí tak kromě běžných výhod i šanci vyhrát splnění tajného snu. Jedinou podmínkou je zaregistrovat se do programu Priceless Specials na webu www.specials.cz, a při vyplňování registrace napsat svoje přání do formuláře. MasterCard poté každý měsíc někomu jeden sen splní.

Jedinečnost programu se opírá zejména o nehmotná přání, tedy zážitky, které jsou k nezaplacení a které vám nikdo nevezme. Chcete se setkat se známým sportovcem a sledovat napínavý souboj na hřišti nebo kurtu? Rádi byste povečeřeli v krásné restauraci s oblíbenou celebritou? S programem Priceless Specials máte toto možnost zažít. Díky globálním partnerstvím například s filmovým festivalem v Cannes, UEFA SuperCup, Mistrovstvím světa v rugby 2015, The Walt Disney company, tenisovým turnajem Roland Garros nebo Cirque du Soleil se podíváte na místa, kam se často nedostane ani smetánka. V rámci rodinné dovolené vyrazte s dětmi na výlet např. do Disneylandu. Automobiloví nadšenci zase uvítají příležitost projet se v luxusních sportovních vozech, dámy se mohou nechat hýčkat, zkrátka, ať už jde o přání jen pro vás, nebo celou rodinu, fantazii se meze nekladou.

Radost ze splněného snu se ještě více znásobí, pokud svým přáním uděláte radost i někomu dalšímu, například nejbližší rodině. Své o tom ví i maminka Leoše Mareše, která letos ke Dni matek dostala díky programu Priceless Specials od svého syna výlet na festival do Cannes. Mareš sám přiznal, že mu MasterCard tímto splnil jeho sen, protože do zákulisí filmového festivalu by se ani jemu, mediálně známé tváři, zřejmě nepodařilo dostat.  Společně s maminkou se prošli po červeném koberci po boku hollywoodských hvězd, na tento zážitek nikdy nezapomenou.

Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard

Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688