Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  01.04.2014 14:19:02

Zuno: Proč nemít tradiční účet za 179 Kč?

Zuno, jediná ryze online banka bez fyzických poboček působící na českém trhu, nabízí kromě svých dvou bezplatných účtů na svém webu i tradiční účet za 179 za měsíc. Tento recesistický prvek má zdůraznit kontrast mezi drahými účty tradičních bank s vysokými poplatky a účtem v nové bance, za který klient nic neplatí a ovládá jej přes internet.

K Tradičnímu účtu nabízí banka zákazníkům ještě bonus tří hodin strávených na pobočce měsíčně. Online banka Zuno však ve skutečnosti kamenné pobočky, kde by zákazníci mohli trávit čas, vůbec nemá.

„Potrpíte si na chození na pobočku, papírové výpisy a obsáhlé sazebníky?“ ptá se Zuno na svých stránkách. „Pak by se vám zřejmě hodil tradiční účet, za který měsíčně zaplatíte 179 . Navíc můžete strávit spoustu hodin čekáním na pobočkách,“ odpovídá si banka.

Po rozkliknutí odkazu na tento fiktivní účet se ale objeví vysvětlující replika: „Takový účet ale v Zuno nenajdete. Co to raději zkusit s námi po novém? Účet Plus obsahuje vše, co od bankovního účtu můžete očekávat, a ještě vychytávky navíc.“

Miliony lidí stále setrvávají ve starých bankách a platit poplatky jim připadá normální. Člověk si však mnohé věci uvědomí, až když je může reálně porovnat v jeden čas a na jednom místě. Ten kontrast je až komický,“ říká šéf marketingu online banky Zuno Bohdan Fedor.

Protipólem tohoto Tradičního účtu je v Zuno účet Plus. Klienti mají zdarma všechny výběry ze všech bankomatů nad 1000 Kč v ČR a v zahraničí dokonce bez omezení, bezkontaktní kartu s pojištěním, online a mobilní bankovnictví s extra službami nebo odeslané SEPA platby.

Samozřejmě zdarma je vedení účtu, přijaté a odeslané domácí a přijaté zahraniční platby, trvalé příkazy a inkasa, měsíční výpis e-mailem, až 10 spoření, jedno spoření Plus a 50 vkladů. Klient získá účet Plus zdarma, stačí zaplatit kartou měsíčně 3 000 a více.

750 korun jako dárek k novému účtu, a není to apríl

Zuno navíc na 1. dubna připravilo akci, která však není aprílová. Každý nový klient, který si dnešní den založí bezplatný účet Plus, dostane jako dárek 750 korun rozložený do tří měsíčních splátek. Stačí k tomu pouze to, když zaplatí měsíčně 3000 korun kartou.

Bližší informace na webu: http://www.zuno.cz/landing/750kc/

Online banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Jako jediná banka v Česku ani na Slovensku nedisponuje žádnými fyzickými pobočkami, funguje pouze online. Během 3 let se ze start-up společnosti stala online banka s 200 000 klienty nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka a refinancování, kreditní karta nebo kontokorent). Nekonveční značka zaměřená na jednoduchost dle motta Less bank, more life.

Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688